FitNord Venture 300 Sähköpyörä arvostelu ja kokemuksia

Kuntokauppa.fi:
4.5/5

FitNord Venture 300 Sähköpyörä on Suomessa suunniteltu hybridipyörä, joka yhdistää maasto- ja kaupunkipyöräilyn parhaat puolet. Pyörä on varustettu tehokkaalla takamoottorilla, kestävällä akulla ja useilla ominaisuuksilla, jotka tekevät ajamisesta sujuvaa ja nautittavaa. Tässä arvostelussa käymme läpi FitNord Venture 300 Sähköpyörän keskeisimmät ominaisuudet ja miksi se on erinomainen valinta kaikentyyppisille pyöräilijöille.

Tehokas ja kestävä akut

Pitkä toimintamatka

FitNord Venture Sähköpyörä on varustettu Samsungin kennoilla varustetulla 720 Wh tehoakulla, joka tarjoaa yhdellä latauksella jopa 150 kilometrin toimintamatkan. Tämä pitkä kantama mahdollistaa pidemmät ajomatkat ilman huolta akun loppumisesta kesken matkan. Erityisesti kaupunkiajossa ja työmatkoilla tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen, sillä akkua ei tarvitse ladata päivittäin.

Käytännöllinen akku

Akku on integroitu rungon viistoputkeen, ja se on helppo irrottaa ja ladata sisätiloissa avaimen kääntämällä. Tämä tekee akun lataamisesta ja säilyttämisestä vaivatonta. Tällainen käytännöllisyys on yksi syy, miksi FitNord Venture 300 Sähköpyörä on niin suosittu käyttäjien keskuudessa.

Takamoottorin teho ja ajoavustus

Polkemisen helppous

Venture 300 Sähköpyörässä on 45 Nm TechDrive -takamoottori, joka tekee polkemisesta kevyttä ja mukavaa, olipa edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit valita sopivan avustuksen tarpeesi mukaan. Tämä mahdollistaa mukavan ajokokemuksen riippumatta maastosta tai sääolosuhteista.

Helppokäyttöinen ohjausyksikkö

Ohjausyksikön selkeä LCD-näyttö tarjoaa tärkeää tietoa, kuten nopeuden, ajetun matkan ja akun tason. Tämä tekee pyöräilystä turvallisempaa ja hallitumpaa, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat helposti saatavilla. FitNordin TechDrive-moottorit on suunniteltu yhdessä johtavien valmistajien kanssa, mikä takaa niiden luotettavuuden ja tehokkuuden.

Ajomukavuus ja varustelu

Ensiluokkainen ajomukavuus

Tämä Sähköpyörä tarjoaa ensiluokkaisen ajomukavuuden. Rento ja ryhdikäs ajoasento tekee liikenteen seuraamisesta helppoa ja turvallista. Säädettävä ohjainkannatin mahdollistaa ajoasennon muokkaamisen sporttisemmaksi tai rennommaksi tarpeen mukaan.

Joustohaarukka ja renkaat

Pyörässä on lukittava Suntour Nex -joustohaarukka, joka suodattaa epätasaisilla teillä tulevat iskut ja tärskyt. 28″ CST Control Viva Eco -renkaat tarjoavat tasaisen ja pehmeän menon vauhdista tinkimättä. Pyörässä on myös valmiina kirkkaat Spanninga etu- ja takavalot, lokasuojat sekä tavarateline, mikä lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Suunniteltu suomen olosuhteisiin

Huolellinen suunnitteluprosessi

FitNord Venture 300 on suunniteltu Suomessa, ja sen suunnitteluprosessi on erittäin huolellinen. Prosessiin kuuluu rungon valinta, runkogeometrian säätäminen, sopivien komponenttien valinta ja testaus käyttäjien ja ilmaston mukaan. Tämä varmistaa, että pyörä soveltuu erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Kestävä ja luotettava

Pyörän runko on valmistettu kestävästä alumiinista, mikä tekee siitä kevyen mutta vahvan. Pyörän komponentit ovat korkealaatuisia ja kestävät hyvin käyttöä. FitNord Venture 300 Sähköpyörän varustelu ja suunnittelu tekevät siitä luotettavan kumppanin ympäri vuoden.

Kenelle FitNord Venture 300 Sähköpyörä soveltuu?

Monipuolinen käyttö

FitNord Venture on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se soveltuu erinomaisesti pitkille pyörälenkeille, työmatka-ajoon ja rentoon kaupunkirullailuun. Pyörä on loistava valinta niille, jotka arvostavat ajomukavuutta ja laatua.

Eri koko- ja värioptiot

Pyörä on saatavilla klassisen mustana ja grafiitinharmaana, ja siitä on kaksi runkokokoa: 52 cm ja 58 cm. Tämä mahdollistaa sopivan pyörän löytämisen eri pituisille ajajille. FitNord Venture 300 Sähköpyörä on moderni ja tyylikäs valinta kaikille pyöräilijöille.

Teknisiä tietoja ja takuu

Akun ja moottorin ominaisuudet

Venture 300 Sähköpyörän akussa on 36 V jännite ja 20 Ah varauskyky, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan. Pyörän moottorina on 250 W TechDrive-takamoottori, joka tarjoaa 45 Nm vääntömomentin. Pyörän maksiminopeus on 25 km/h, mikä on riittävä kaupunkiajoon ja maantiepyöräilyyn.

Jarrut ja vaihteisto

Pyörässä on hydrauliset levyjarrut ja Shimano Altus -vaihteisto, jossa on kahdeksan vaihdetta. Tämä yhdistelmä takaa turvallisen ja sujuvan ajon. Pyörän renkaat ovat CST Control Viva Eco -mallia, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään ja hyvästä pidosta.

Takuu ja huolto

FitNord Venture 300 Sähköpyörällä on viiden vuoden runkotakuu ja 12 kuukauden akkutakuu. Muiden osien takuu on 24 kuukautta tai 10 000 kilometriä. Pyörän ensihuolto on suositeltavaa tehdä 100-150 km käyttöönoton jälkeen. FitNordilla on myös kattava huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:llä paikkakunnalla Suomessa.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA FITNORD SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu KUNTOKAUPAN mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva FitNord sähköpyörä edulliseen hintaan.