Lankeleisi MG740 PLUS 1000W*2 26″ Sähköfatbike arvostelu ja kokemuksia

Lankeleisi MG740 PLUS 1000W*2 26" Sähköfatbike
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 3% alennusta
Lankeleisi.eu:
5/5

Lankeleisi MG740 PLUS 1000W*2 26″ Sähköfatbike on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin polkupyöräilijöiden tarpeita. Pyörän sydämenä toimivat kaksi tehokasta 48V 1000W:n harjatonta moottoria, jotka tarjoavat riittävästi tehoa ja vääntömomenttia kaikkein jyrkimpiinkin nousuihin. Lankeleisin innovatiivinen tähtivaihteisto parantaa moottoreiden energiatehokkuutta ja muunnossuhdetta, mikä mahdollistaa jopa 40 asteen kaltevuuksien valloittamisen vaivattomasti.

Akku, joka kestää

MG740 PLUS varustetaan 48V 20Ah Samsungin valmistamalla vedenpitävällä litiumakulla, joka on suojattu pölyltä ja kosteudelta täysin kehyksen sisään integroituna. Tämä varmistaa, että voit nauttia pitkistä, jopa 150 kilometrin tehoavusteisista pyöräretkistä huolettomasti. Akku on myös irrotettava, mikä tekee sen lataamisesta erittäin kätevää missä tahansa oletkin.

Älykäs LCD-Näyttö – Tietoa reaaliajassa

Lankeleisi MG740 PLUS on varustettu älykkäällä LCD-näytöllä, joka tarjoaa kuljettajalle kaiken tarvittavan tiedon yhdellä silmäyksellä. Näytöstä voit seurata nopeutta, akun varauksen tilaa ja matkaan liittyviä tietoja. Lisäksi näyttö on IP64-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se on vesi- ja pölytiivis. Integroitu vaihdekytkin helpottaa vaihteiden vaihtoa lennosta, joten voit keskittyä täysin nauttimaan ajosta.

Suunniteltu mukaavuutta ajatellen

Lankeleisi MG740 PLUS tarjoaa mukavuutta myös haastavilla alustoilla. 26×4,0 tuuman renkaat takaavat erinomaisen pidon ja vakauden, ja niiden laaja leveys mahdollistaa joustavuuden vaikeissakin maastoissa. Lukittava etuhaarukan jousitus vaimentaa tärinää tehokkaasti, mikä lisää ajomukavuutta erityisesti pitkillä matkoilla.

Vaihteet ja jarrut – Kontrollia ja turvallisuutta

Pyörässä käytetään Shimano 7-vaihteista vaihdesarjaa, mikä tekee siitä sopivan niin nopeisiin alamäkiajoihin kuin vaativaan ylämäkiajoonkin. Lisäturvaa tarjoavat DYISLANDin hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat tehokkaan ja nopean jarrutuskyvyn kaikissa sääolosuhteissa, joten voit luottaa pyöräsi jarruihin myös äkillisissä pysähtymistarpeissa.

Suunniteltu kestävyyttä ja luotettavuutta ajatellen

Lankeleisi MG740 PLUS on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, ja sen 26 tuuman alumiiniseosrunko tarjoaa keveyden lisäksi erinomaista kestävyyttä. Alumiiniseos on tunnettu korroosionkestävyydestään ja kyvystään sietää kovia iskuja, mikä tekee tästä sähköfatbikesta erinomaisen valinnan sekä urbaaniin ympäristöön että vaativiin maastoreitteihin. Tämä materiaalivalinta takaa myös, että pyörä on helposti käsiteltävissä ja liikuteltavissa erilaisissa tilanteissa.

Vaihteisto ja vaihtajan käyttökokemus

ShimanoTX50-7 sormivaihtaja ja M310 takavaihtaja muodostavat pyörän vaihteiston ytimen, mikä tarjoaa käyttäjälle sujuvan ja tarkan vaihtamiskokemuksen. Seitsemän vaihteen ansiosta Lankeleisi MG740 PLUS sopeutuu erinomaisesti erilaisiin ajonopeuksiin ja maastoihin, mahdollistaen mukautuvan ajokokemuksen tarpeen mukaan. Olipa kyse sitten tasaisesta kadusta tai jyrkästä mäestä, nämä vaihteet varmistavat, että voit säätää pyöräsi suorituskykyä optimaalisesti.

Mukautettavuus ja mukavuus

Lankeleisi MG740 PLUS ei unohda kuljettajan mukavuutta. Säädettävä alumiininen satulatolppa ja mukavat urheiluistuimet takaavat, että voit löytää itsellesi sopivimman ajoasennon, mikä on erityisen tärkeää pitkillä matkoilla. Mukavuutta lisää myös öljyjousella varustettu lukittava etuhaarukka, joka vähentää tehokkaasti tienpinnan epätasaisuuksista johtuvaa tärinää, parantaen näin ajokokemusta merkittävästi.

Näiden ominaisuuksien yhdistelmä tekee Lankeleisi MG740 PLUS -sähköfatbikesta erinomaisen valinnan niin päivittäiseen työmatkaliikenteeseen kuin viikonlopun seikkailuihin luonnossa. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu parantamaan ajokokemusta ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä kaikissa olosuhteissa.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.