fbpx

Lankeleisi RV700 arvostelu

Lankeleisi RV700
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta Lankeleisin sähköpyöristä
Buybestgear.com/fi:
5/5

Lankeleisi RV700 on sähköpyörä, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja mukavuutta kaikille käyttäjille. Tämä arvostelu käsittelee RV700-mallin tärkeimpiä ominaisuuksia, suorituskykyä ja käyttökokemuksia, tarjoten kattavan näkemyksen siitä, miksi tämä pyörä on erinomainen valinta suomalaisille kuluttajille.

Tuotteen yleiskatsaus

Lankeleisi RV700 on varustettu vaikuttavalla 1000W moottorilla ja 48V 16Ah akulla, joka mahdollistaa jopa 130 kilometrin kantaman poljinavustintilassa. Pyörä on suunniteltu kestämään monenlaisissa olosuhteissa, kiitos sen IP64-vedenpitävyyden ja kestävän alumiinirungon. RV700-mallin 26 x 4 tuuman paksut renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja vakautta kaikilla pinnoilla.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Akkukapasiteetti ja Kantama RV700-mallissa on 48V 16Ah akku, joka tarjoaa riittävästi virtaa pitkillekin matkoille. Sähkökäytöllä pyörän kantama on noin 55 km, kun taas poljinavustintilassa voidaan saavuttaa jopa 130 km.

Moottorin Teho ja Nopeus 1000W moottorin ansiosta RV700 pystyy saavuttamaan 25 km/h huippunopeuden, joka voidaan avata suurempaan nopeuteen seuraamalla ohjeita. Tämä tekee pyörästä erinomaisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin maastoajoon.

Jousitus ja Ajo Comfort RV700ä on täysi hydraulinen jousitus, joka sisältää öljyjousijousituksen sekä edessä että takana. Tämä jousitusjärjestelmä tarjoaa pehmeän ja mukavan ajon jopa epätasaisilla teillä ja vaikeissa maastoissa.

Rungon Materiaali ja Rakenteen Kestävyys Alumiiniseos 6061 rungon materiaalina takaa korkean kestävyyden ja korroosionkestävyyden. Runko on myös käsitelty T4T6-lämpökäsittelyllä, mikä lisää sen lujuutta ja kestävyyttä.

Käyttökokemus ja suorituskyky

Nopeusrajoituksen Avaaminen Nopeusrajoituksen avaaminen RV700-mallissa on yksinkertaista. Käynnistä pyörä painamalla virtapainiketta pitkään, pidä sitten ”+” ja ”-” painikkeita samanaikaisesti painettuna, kunnes P1-merkki ilmestyy näytölle. Suurenna arvoa P1 arvoon P6, ja paina ”+”-painiketta lisätäksesi nopeusarvoa 15-50. Tämän jälkeen voit palata takaisin P6painamalla ”i”-näppäintä ja lopettaa asetuksen pitämällä ”i”-näppäintä alhaalla.

Jarrutus ja Turvallisuus RV700 on varustettu ZOOM HB-875 induktio-kaksoishydraulisilla levyjarruilla, jotka tarjoavat voimakkaan ja herkän jarrutuksen. Tämä parantaa ajoturvallisuutta ja varmistaa lyhyen jarrutusmatkan, kuivalla pysähtymisaika on alle 4 metriä.

Ajomoodit Pyörässä on kolme eri ajomoodia: sähkömoodi, poljinavustintila ja manuaalinen ajotila. Näiden moodien avulla käyttäjät voivat mukauttaa ajotyyliään ja -tarpeitaan vastaavaksi, tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia eri tilanteisiin.

Ympäristöystävällisyys ja kestävyys

Energiansäästö ja BMS RV700ä käytetään uusinta BMS-järjestelmää (Battery Management System), joka optimoi akun käytön ja pidentää sen käyttöikää. Akku on suunniteltu IP54-vesitiivistysvaatimusten mukaisesti, mikä takaa sen kestävyyden myös sateisissa olosuhteissa.

Materiaalien Laatu Pyörän runko on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, joka on kestävä ja kevyt. Lisäksi rungon elektrostattinen maalaus ja rakenne ovat suunniteltu kestämään pitkään ilman ruostumista tai korroosiota.

Käyttäjäystävällisyys ja lisävarusteet

LCD-näyttö Monivärinen LCD-näyttö tarjoaa selkeän ja helppolukuisen näkymän ajonaikaiseen dataan, kuten nopeuteen, akun tilaan ja ajomatkaan. Näyttö on IP64-luokiteltu, mikä takaa sen toimivuuden myös pölyisissä ja kosteissa olosuhteissa.

Mukavuus ja Ergonomia Ergonominen satula ja säädettävä ohjaustanko tekevät pyörästä mukavan ajaa pitkiäkin matkoja. Pyörän suunnittelussa on otettu huomioon myös käyttäjän ajomukavuus ja ergonomia, mikä tekee ajamisesta nautinnollista.

Lankeleisi RV700:n ominaisuudet

OminaisuusTiedot
Moottorin teho1000W
Akkukapasiteetti48V 16Ah
Kantama (poljinavustin)130 km
Huippunopeus25 km/h (avattavissa)
Rengaskoko26 x 4 tuumaa
NäyttöMonivärinen LCD
VedenpitävyysIP64
JousitusTäysi hydraulinen jousitus
JarrutZOOM HB-875 hydrauliset levyjarrut
MateriaaliAlumiiniseos 6061

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin Lankeleisi valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä