Lankeleisi RX800 Plus 1000W 20″ Sähköfatbike arvostelu ja kokemuksia

Lankeleisi RX800 Plus 1000W 20" Sähköfatbike
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 3% alennusta
Buybestgear.com/fi:
5/5

Lankeleisi RX800 Plus on varustettu korkealaatuisella 48V 20Ah Samsung 21700 -litiumakulla, joka tarjoaa erinomaisen käyttöiän ja yli 1 000 lataus- ja purkausjaksoa. Tämä akku on suunniteltu kestämään pitkiä matkoja turvallisuutta ja luotettavuutta unohtamatta. Fatbiken booster-tilan ansiosta voit nauttia jopa 150 kilometrin ajomatkoista, mikä tekee tästä pyörästä ihanteellisen pitkille retkille.

Tehokkuus ja nopeus kohtaavat

Lankeleisi RX800 Plus tarjoaa 48V 1000W nopean harjattoman moottorin, jonka keveys ja tähtivaihderakenne tehostavat vääntömomenttia ja parantavat energiatehokkuutta. Tämä tarkoittaa pienempää energiankulutusta ja hiljaista toimintaa, mikä puolestaan parantaa nopeutta ja suorituskykyä. Maksiminopeus on rajoitettu 25 km/h, mutta tehokkaalla syötöllä ja oikeilla säädöillä pyörä reagoi ketterästi kaasun painalluksiin.

Shimano – Luotettavuutta jokaisella vaihteella

Tämä täysjousitettu sähköpyörä on varustettu laadukkaalla Shimano 7-vaihteistolla, joka mahdollistaa sujuvat vaihdot ja on erittäin luotettava kaikissa olosuhteissa. Vaihteiston ansiosta voit säätää ajonopeutta ja tehokkuutta tarpeen mukaan, olipa kyse sitten rauhallisesta kaupunkiajosta tai vaativasta maastosta.

Valmiina yöajoon

Lankeleisi RX800 Plus sisältää kirkkaat 4,5 tuuman LED-ajovalot, jotka tarjoavat 780 lumenin tehovalon ja laajan valaisualueen. Integroitu 95 desibelin elektroninen äänitorvi lisää turvallisuutta varoittamalla jalankulkijoita ja muita ajoneuvoja. Tämä varmistaa, että voit ajaa turvallisesti myös pimeässä.

Huippuluokan vaimennusteknologia

Fatbike on varustettu DNM-38RC ilmaiskunvaimentimilla, joissa on säädettävä vaimennus. Tämä mahdollistaa pehmeän ja kovan ilmanpaineen säädön, jota voidaan tarvittaessa lukita. Jousituksen ansiosta pyörä tarjoaa mukavuutta ja hallintaa kaikissa ajotilanteissa, tehden matkastasi nautinnollisen.

Yksinoikeudella myynnissä vain Buybestgearissa

Huomio, Lankeleisi RX800 Plus on saatavilla ainoastaan Buybestgearin verkkosivuilta Euroopassa ja Iso-Britanniassa. Tämä tarkoittaa, että kaikki muut alustat, jotka mainostavat myyvänsä tätä pyörää, rikkovat väärän mainonnan lakia. Ostaessasi ainoastaan viralliselta jälleenmyyjältä varmistat, että saat aitoja ja laadukkaita Lankeleisi-tuotteita ilman pettymyksiä.

Tekniset yksityiskohdat ja ominaisuudet

  • Brändi ja malli: Lankeleisi RX800 Plus
  • Akku: 20Ah Samsung 21700 litiumakku
  • Moottori: 48V 1000W harjaton
  • Vaihteisto: Shimano 7-vaihteinen
  • Valaistus: 4,5″ LED-ajovalot, 780 lumenia
  • Vaimennus: DNM-38RC ilmaiskunvaimennin, säädettävä vaimennus
  • Runko: 6061 alumiiniseos
  • Maksiminopeus: 25 km/h
  • Kantama: Jopa 150 km booster-tilassa
  • Maksimikuormitus: 200 kg

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.