Lankeleisi XC4000 1000W Fat Tire sähkömaastopyörä arvostelu ja kokemuksia

Lankeleisi XC4000 1000W Fat Tire sähkömaastopyörä
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 3% alennusta
Buybestgear.com/fi:
4.5/5

Lankeleisi XC4000 1000W Fat Tire 17.5Ah sähkömaastopyörä on ehdottomasti valintasi, kun haet vankkarakenteista sähköpyörää. Tämän mallin kohokohta ovat CHAOYANGin 26 x 4.0 paksut renkaat, jotka tekevät ajokokemuksesta erittäin miellyttävän vähentämällä tärinää tehokkaasti. Tämä ominaisuus on erityisen arvostettu pitkillä maastoajeluilla, missä epätasaiset tiet voivat olla haastavia.

Tehokas jarrutusjärjestelmä ja vaihteisto

Lankeleisi XC4000 varmistaa turvallisuutesi vaativissakin olosuhteissa. Pyörässä on herkkä mekaaninen levyjarrujärjestelmä, jossa on 180 mm levyroottorit sekä edessä että takana. Tämä järjestelmä tarjoaa voimakkaan ja luotettavan jarrutusvoiman. Lisäksi Shimano 7 -vaihteisto takaa, että voit säädellä pyörän nopeutta vaivattomasti erilaisilla alustoilla, joka tekee XC4000:sta erinomaisen valinnan sekä ylämäkiin että alamäkiin.

Energiatehokas akku ja kestävä rakenne

Lankeleisi XC4000:ssa on 48V 17,5Ah irrotettava litiumakku, joka tarjoaa pitkän kestävyyden ja suuren latauskyvyn, jopa yli 1000 latauskertaa. Akun ansiosta voit nauttia jopa 105 kilometrin ajomatkoista tehoavusteisessa tilassa. Pyörän alumiiniseosrunko on kevyt, mutta kestävä ja ruostumaton, mikä takaa, että pyöräsi pysyy luotettavana vuosien ajan.

Käyttäjäystävälliset teknologiset lisät

Lankeleisi XC4000:ssa on monia teknologisia erikoisuuksia, kuten vedenpitävä LED-älynäyttö, joka näyttää nopeuden, akun varauksen, ajomatkan ja muut olennaiset tiedot selkeästi ja helposti luettavassa muodossa. Pyörä toimitetaan 80 % valmiiksi asennettuna, joten voit aloittaa ajamisen lähes heti sen saapumisen jälkeen.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.