Sähköcrossi E-SX Race ProMini arvostelu ja kokemuksia

Tuontitukku.fi:
5/5

Sähköcrossi E-SX Race ProMini 60V 2000W 12/14″ on suunniteltu tuomaan motocrossin riemu ja vapaus perheen nuorimpien ulottuville. Tämä lasten sähköcrossipyörä tarjoaa äänettömän, päästöttömän ja helppokäyttöisen ajokokemuksen, joka sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin nuorille kuskeille.

Helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

E-SX Race ProMini on suunniteltu erityisesti lapsille, mikä näkyy sen helppokäyttöisyydessä. Pyörä on varustettu säätimellä, jolla ajonopeutta ja moottorin tehoa voidaan säätää kuskin ajotaitojen mukaan. Tämä mahdollistaa turvallisen ja mielekkään ajokokemuksen kaiken tasoisille ajajille. Säädettävät ajotilat mahdollistavat hitaat ja rauhalliset ensiajot sekä nopeammat ja haasteellisemmat ajot kokeneemmille kuskeille.

Ympäristöystävällisyys ja hiljaisuus

Sähköcrossi E-SX Race ProMini on lähes äänetön, mikä tekee siitä täydellisen valinnan asuinalueille ja luonnon läheisyyteen. Perinteisten polttomoottoripyörien äänekkyys voi häiritä ympäristöä, mutta sähkömoottori mahdollistaa ajamisen ilman meluhaittoja. Tämä lasten sähköcrossipyörä on myös päästötön, joten sen käyttö on ympäristöystävällistä ja tukee kestävää kehitystä.

Vähäinen huoltotarve

Sähköcrossi E-SX Race ProMini vaatii huomattavasti vähemmän huoltoa kuin perinteiset polttomoottoripyörät. Hiiliharjaton sähkömoottori on käytännössä huoltovapaa, mikä tekee siitä helpon ylläpitää. Myöskään polttoaineen kantaminen ei ole tarpeen, sillä sähköpyörän voi ladata suoraan pistorasiasta. Tämä tekee pyörästä erityisen käytännöllisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon.

Korkeatasoinen moottori ja akku

E-SX Race ProMini on varustettu tehokkaalla 2000W hiiliharjattomalla moottorilla, joka tuottaa vahvaa vääntöä ja tarjoaa nopeutta tarpeen mukaan. Moottorin tehoa ja nopeutta voidaan säätää portaattomasti, mikä takaa turvallisen ja nautinnollisen ajokokemuksen kaiken tasoisille kuskeille. Lithium-akku tarjoaa pitkän ja vakaan toiminta-ajan, mahdollistaen jopa 30 km yhtämittaista ajoa. Akun lataaminen on helppoa ja nopeaa, joten ajaminen ei keskeydy pitkiksi ajoiksi.

Kestävä ja ergonominen rakenne

Race Mini Frame runko on valmistettu kestävästä, mutta kevyestä materiaalista, joka tarjoaa erinomaisen ajoergonomian. Pulverimaalattu runko kestää hyvin kulutusta ja säilyttää siistin ulkonäkönsä pitkään. Ohjaustanko, jalkatapit ja penkki on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja varmuutta ajon aikana.

Huippuluokan iskunvaimennus ja jarrut

E-SX Race ProMini on varustettu korkealaatuisella iskunvaimennuksella. Etuhaarukassa on Comp3 Upside Down -etuiskunvaimennus ja takana Comp-X Monoshock -iskunvaimennin, jotka takaavat vakaan ja mukavan ajokokemuksen myös epätasaisilla alustoilla. Tehokkaat RE hydrauliset nestelevyjarrut edessä ja takana varmistavat pysähtymisen turvallisesti ja luotettavasti.

Suunniteltu junioreille

Tämä sähköcrossi on suunniteltu 5-10-vuotiaille lapsille, ja sen maksimikantavuus on 85 kg. Pyörä sopii niin piha- ja ratakäyttöön kuin lähimaastojen tutkimiseenkin. Vahva moottori ja kestävä runko mahdollistavat monipuolisen käytön ja pitkän käyttöiän.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.