fbpx

Shengmilo MX03 sähköpyörä arvostelu

Shengmilo MX03
Shengmilo-bikes.com:
5/5

Shengmilo MX03 on huippuluokan sähkömaastopyörä, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä ja kestävyyttä eri maastoissa. Tämä arvostelu perehtyy syvällisesti Shengmilo MX03 -pyörän ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja käyttökokemuksiin, jotta voidaan selvittää, miksi se on erinomainen valinta sekä vaativiin maastoseikkailuihin että päivittäiseen käyttöön.

Akku ja toimintasäde

Shengmilo MX03käytetään uusinta akkutechnologiaa yhdistettynä SAMSUNGin 18650-korkean suorituskyvyn akkukennoihin. Tämä 48V17.5AH 840Wh akku parantaa tehokkaasti pyörän toimintasädettä, vakautta ja turvallisuutta. Yhdellä latauksella voidaan saavuttaa jopa 50 km pelkällä kaasukahvalla ja yli 80-90 km poljinavustuksella. Akku kestää yli 1500 lataussykliä, ja sen kapasiteetti on vähintään 90% kahdeksan kuukauden käytön jälkeen ja vähintään 80% 18 kuukauden jälkeen.

Moottori ja suorituskyky

Shengmilo MX03on tehokas 48V1000W BAFANG-moottori, joka tuottaa jopa 1000W huipputehoa. Moottori on sähköpyörän sydän ja vaikuttaa merkittävästi pyörän tehoon, nopeuteen, kestävyyteen ja kykyyn selviytyä vesistöistä. Moottorin kiipeämiskyky on 35 astetta, vedenpitävyystaso IPX5 ja vääntömomentti 80 N·m. Maksiminopeus on 25 km/h, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä kaupunkiajoon että maastoajoon. Lisäksi BAFANG-moottoriin on saatavilla ovelta-ovelle -huoltopalvelu Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja muissa maissa, joten moottorin jälkihuollosta ei tarvitse huolehtia.

Maasto-ominaisuudet

Shengmilo MX03 on suunniteltu erityisesti maastoajoon, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevan ajokokemuksen ulkoiluseikkailijoille. Sen tehokas sähkömoottori tekee jyrkkien mäkien valloittamisesta vaivatonta. MX03kestävyys on erinomainen, ja se kestää erilaisia maastoja tarjoten vakautta ja hallintaa ajajalle. Pitkäkestoinen akku mahdollistaa pitkätkin ajomatkat, mikä on täydellistä pitkiä matkoja ajatellen. Lisäksi pyörän tyylikäs muotoilu ja mukava istuin tekevät ajamisesta miellyttävää ja nautittavaa. Shengmilo MX03 ylittää odotukset sekä karkeilla poluilla että kaupunkimaisemissa.

Käyttömukavuus

Shengmilo MX03satula on suunniteltu ergonomisesti mukavaksi ja stressiä lieventäväksi, jotta pitkätkin matkat sujuisivat terveellisesti ja onnellisesti. 26 tuuman maastorenkaat tarjoavat paremman pidon ja vetokyvyn vaikeimmillakin alustoilla, kuten rannalla, lumessa ja vuoristoteillä. CNC-yhdestä kappaleesta muotoiltu alumiiniseoksinen kampisarja takaa erinomaisen tehonsiirron tehokkuuden. Shimano 7-vaihteinen vaihteisto varmistaa turvallisen ja vakaan ajon, ja sen avulla voi vaihdella suurempaan vaihteeseen ylämäessä ja pienempään vaihteeseen suurilla nopeuksilla. Poljinavustusjärjestelmän kanssa voi säätää sopivan nopeuden matkanteon mukaan.

Turvallisuus ja valaistus

Shengmilo MX03 on varustettu moottoripyörätason kirkkailla ajovaloilla, jotka parantavat pyörän näkyvyyttä ja esteettisyyttä, mikä takaa turvallisuuden myös yöllä ajettaessa. Ajovaloon integroitu torvi tekee pyörästä yksinkertaisen ja tyylikkään. Taiwanilaisen ZOOM-merkin levyjarrut etu- ja takarenkaissa tarjoavat tehokkaan ja vakaan jarrutustehon, ja ne pidentävät myös jarrupalojen käyttöikää.

Rakenne ja kestävyys

Shengmilo MX03runko on valmistettu ensiluokkaisesta alumiiniseoksesta, mikä takaa poikkeuksellisen lujuuden ja kestävyyden. Kevyen rakenteensa ansiosta pyörä tarjoaa erinomaisen ohjattavuuden ja hallittavuuden ilman suorituskyvyn tai luotettavuuden heikentymistä. Etuhaarukka on myös alumiiniseosta ja varustettu jousitusiskunvaimentimella, joka vähentää tehokkaasti tärinää epätasaisessa maastossa ja parantaa ajomukavuutta.

Näyttö ja ohjaus

MX03käytetään NOKEE-U-sarjan vesitiivistä KING-METER-näyttöä, joka näyttää kokonaismatkan, akun tason, nopeuden ja 1-5 nopeustason. Näyttö on varustettu kolmella painikkeella, jotka on asennettu vasemman käden kahvan viereen sähkö- ja avustustilan sekä valojen päälle ja pois kytkemiseksi.

Tekniset tiedot

  • Koko: Korkeus 165-200 cm, Rengasväli 120 cm, Min. istuinkorkeus 85 cm, Max. istuinkorkeus 106 cm, Kokonaispituus 193 cm, Ohjaustangon korkeus 110 cm
  • Akku: SAMSUNG 48V17.5AH, 48V2.0A laturi
  • Nopeusluokat: 15 km/h (tasolla 1), 22 km/h (tasolla 2), 29 km/h (tasolla 3), 36 km/h (tasolla 4), 42 km/h (tasolla 5)
  • Paino: 32 kg
  • Renkaat: 26″ x 3.0″ renkaat
  • Valot: Tehokkaat korkea- ja matalatehoiset valot
  • Jarrut: ZOOM mekaaniset levyjarrut
  • Etuhaarukka: Alumiiniseoksinen kaksoisiskunvaimennettu etuhaarukka