Swoop Sähköfatbike, 26″ arvostelu ja kokemuksia

Hobbybox.fi:
5/5

Swoop Sähköfatbike, 26″ on monipuolinen ja laadukas sähköpyörä, joka erottuu edukseen haastavissakin maasto-olosuhteissa ja talvisäässä. Tämä sähköavusteinen Fatbike sopii erinomaisesti niin työmatka- kuin vapaa-ajan pyöräilyyn. Se on varustettu tehokkaalla moottorilla ja akulla, jotka tarjoavat vakautta ja suorituskykyä erilaisissa maastoissa.

Moottori ja akun kesto

TechDriven 48V/250W -moottorin avulla Swoop Sähköfatbike, 26″ saavuttaa jopa 25 km/h nopeuden. Harjaton ja kitkaton moottori mahdollistaa pitkäaikaisen ja huoltovapaan käytön. Samsungin 48V/10,5AH -akku tarjoaa noin 65 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella, mikä tekee pyöräilystä huoletonta myös pidemmillä matkoilla. Akku on helposti irrotettavissa ja ladattavissa mukana tulevalla latauspiuhalla.

Vaihteisto ja ajotuntuma

Swoop Sähköfatbike, 26″ on varustettu Shimanon korkealuokkaisella vaihteistolla, joka tarjoaa seitsemän vaihdetta. Tämä mahdollistaa sopivan avustustason valinnan maaston mukaan, jotta sekä tasaisella että mäkinousuissa pyöräily on helppoa. Pyörässä on viisi avustustasoa, joista voi valita haluamansa polkemisen avustuksen. Ergonominen satula lisää ajomukavuutta entisestään.

Jarrut ja turvallisuus

Pyörän etu- ja takajarruina toimivat Tektron laadukkaat mekaaniset levyjarrut, jotka takaavat varman ja turvallisen pysäytyksen. Lisäksi sekä etu- että takavalot ovat LED-tekniikkaa ja toimivat akkuvirralla, mikä parantaa näkyvyyttä pimeässä.

LCD-näyttö

Tangossa sijaitseva LCD-näytöllä varustettu ajotietokone tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot ja asetukset ajon aikana, kuten nopeus, akun varaus, ajomatka, ja matkamittari.

Kokoaminen ja takuu

Swoop Sähköfatbike, 26″ toimitetaan lähes täysin kasattuna, ja se on nopeasti käyttövalmis. Ainoastaan eturengas, ohjaustanko ja polkimet tulee kiinnittää. Mukana tulevat työkalut helpottavat kokoamista. Pyörän takuu on 2 vuotta ja akun takuu 1 vuosi.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SWOOP SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu HOBBYBOXin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva SWOOP sähköpyörä edulliseen hintaan.