Swoop Sähköfatbike Attacker, 26″ arvostelu ja kokemuksia

/5

Sähköpyörien suosion kasvaessa Swoop Sähköfatbike Attacker 26″ erottuu edukseen. Tämä huippulaadukas sähköavusteinen fatbike sopii vaativille pyöräilijöille, jotka haluavat monipuolisen ajokokemuksen sekä kaupungissa että maastossa.

Hydraulinen etujousitus ja leveät renkaat

Swoop Sähköfatbike Attacker, 26″ tarjoaa erinomaisen hydraulisen etujousituksen ja leveät 26 x 4,0″ renkaat, jotka tekevät ajamisesta vaivatonta haastavassakin maastossa. Talviset olosuhteet tai vaikeakulkuiset maastot eivät ole este tällä pyörällä ajamiseen. Leveät renkaat takaavat vakaan ja turvallisen ajon.

Tehokas akku ja moottori

Pyörän keskiössä on LG:n 48V/14AH akku, joka tarjoaa jopa 80 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella. Tehokas Bafangin 48V/250W keskimoottori tarjoaa avustusta jopa 25 km/h nopeuteen asti, ja polkemisen voi hoitaa myös ilman moottorin apua. Swoop Sähköfatbike Attacker, 26″ -pyörän moottori on harjaton ja kitkaton, mikä takaa pidemmän käyttöiän ja vähäisemmän huoltotarpeen.

Monipuolinen vaihteisto ja viisi avustustasoa

Shimanon seitsemänvaihteinen vaihteisto mahdollistaa erinomaisen mukautumisen erilaisiin maastoihin. Viisi avustustasoa tarjoavat sopivasti apua eri tilanteisiin. Matalammilla avustustasoilla joutuu polkemaan enemmän, kun taas korkeammilla tasoilla polkeminen on kevyempää.

Turvalliset jarrut ja LED-valot

Pyörän turvallisuuden takaavat Tektron mekaaniset levyjarrut sekä edessä että takana. Lisäksi LED-valot sekä edessä että takana parantavat näkyvyyttä, mikä tekee ajamisesta turvallista myös hämärässä.

Käytännöllinen LCD-näyttö

Swoop Sähköfatbike Attacker, 26″ on varustettu LCD-näytöllä, joka tarjoaa ajon aikana kaiken tarvittavan tiedon, kuten nopeuden, akun varauksen ja matkamittarin. Tämä tekee ajokokemuksesta vieläkin mukavamman.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SWOOP SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu HOBBYBOXin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva SWOOP sähköpyörä edulliseen hintaan.