fbpx

Vakole CO20 MAX Kaksimoottorinen 20″ Sähköfatbike

Vakole CO20 MAX Kaksimoottorinen 20 Sähköfatbike
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta
Buybestgear.com/fi/:
5/5

Vakole CO20 MAX Kaksimoottorinen Sähköfatbike on sähköpyörä, joka yhdistää tehokkuuden, mukavuuden ja kestävyyden. Tämä arvostelu käsittelee pyörän ominaisuuksia, suorituskykyä ja käyttökokemusta perusteellisesti.

Yleiskatsaus ja suunnittelu

Vakole CO20 MAX Kaksimoottorinen Sähköfatbike on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista sähköpyörää haastaviin maastoihin ja vaihteleviin sääolosuhteisiin. Pyörän hopeanharmaa alumiinirunko tarjoaa kestävyyttä ja tyylikästä ulkonäköä. Pyörän mitat ovat optimaaliset useimmille käyttäjille, ja se sopii erinomaisesti 160-190 cm pitkille ajajille.

Tekniset ominaisuudet

Moottori ja Teho: Vakole CO20 MAX on varustettu kahdella 750W moottorilla, jotka tarjoavat yhteensä 1500W tehon. Tämä mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn jyrkissä mäissä ja haastavissa maastoissa. Kaksimoottorisessa tilassa vääntömomentti nousee 85 N.m, mikä takaa nopean kiihtyvyyden ja voimakkaan väännön.

Akku ja Lataus: Pyörässä on irrotettava 20Ah Samsung 21700 litiumakku, joka tarjoaa pitkäkestoista virtaa. Akun jännite on 48V, ja latausaika on noin 5 tuntia 4A laturilla. Yhdellä latauksella pyörä voi kulkea avustettuna 80-120 km ja pelkällä sähköllä 60-80 km. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkiin ajomatkoihin ja päivittäiseen käyttöön.

Näyttö ja Ohjaus: Vakole CO20 MAXon Key-Disp Smart Display, joka tukee uusinta älykästä sovellusta. Näytön avulla käyttäjä voi seurata pyörän sijaintia ja muokata teknisiä asetuksia. Värillinen LCD-mittari tarjoaa selkeän näkymän kaikista tärkeistä tiedoista.

Ajomukavuus ja turvallisuus

Iskunvaimennus: Pyörä on varustettu etuhaarukan jousituksella ja mekaanisella takajousituksella, mikä tekee ajosta miellyttävää ja turvallista epätasaisillakin teillä. Iskunvaimentimet pitävät renkaat tiiviisti maassa, parantaen pitoa ja vähentäen tärinää.

Renkaat: Pyörässä on CST 20*4,0 fatbike-renkaat, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden. Leveät renkaat ovat ihanteelliset ajamiseen lumella, hiekalla, vuoristossa ja muissa haastavissa olosuhteissa.

Jarrut: Hydrauliset levyjarrut tarjoavat tehokkaan jarrutusvoiman ja lyhyet pysäytysmatkat. Ne ovat kestävämpiä ja vaativat vähemmän huoltoa verrattuna mekaanisiin jarruihin.

Valot ja Heijastimet: Vakole CO20 MAXon päivitetty valojärjestelmä, joka sisältää etuvalon, takavalon ja vilkkuvalot. Suuri valokeila parantaa näkyvyyttä yöllä, ja heijastimet etu- ja takapyörissä lisäävät turvallisuutta.

Käyttökokemus

Ajotilat: Pyörässä on kolme ajotilaa: sähköinen tila, pyöräilytila ilman sähköä ja poljinavustintila. Tämä mahdollistaa monipuolisen käytön eri tilanteissa ja tarpeissa. Sähköinen tila tarjoaa vaivattoman ajon, kun taas poljinavustintila auttaa säästämään akkua ja lisäämään matkustusetäisyyttä.

Vaihteet: Shimano 7-vaihteinen mekaaninen vaihteisto mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan ajon eri maastoissa. Vaihteiden avulla voi säätää polkemisen vaikeusastetta ja sovittaa ajon maaston mukaan.

Nopeusrajoituksen avaaminen

Tällä hetkellä myynnissä olevissa Vakole CO20 MAX Kaksimoottorisissa Sähköfatbike-pyörissä on asetettu nopeusrajoitus. Jos haluat nostaa nopeusrajoitusta, seuraa näitä ohjeita:

  1. Paina ja pidä virtapainiketta painettuna samanaikaisesti, kunnes P1-merkki ilmestyy näytön keskelle. Paina sitten ”+” -painiketta lisätäksesi P1ä P6.
  2. Paina virtapainikkeen vasenta painiketta näyttääksesi nopeuden näytössä. Paina sen jälkeen virtapainikkeen yläpuolella olevaa painiketta lisätäksesi nopeutta haluamallesi tasolle.
  3. Palaa kohtaan P6 painamalla virtapainikkeen vasenta painiketta uudelleen.
  4. Paina lopuksi virtapainikkeen vasenta painiketta ja pidä sitä painettuna viimeistelläksesi asetuksen.

Näiden ohjeiden avulla voit mukauttaa Vakole CO20 MAX -sähköpyöräsi nopeusrajoituksen tarpeidesi mukaan.