fbpx

Vakole CO26 Sähköpyörä arvostelu

Vakole CO26 Sähköpyörä
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta
Eu.vakole.com:
5/5

Vakole CO26 on täysjousitettu sähkömaastopyörä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä sähköpyörä on suunniteltu erityisesti suomalaisille kuluttajille, jotka arvostavat laadukasta ja edullista sähköpyörää. Tässä arvostelussa käydään läpi kaikki tämän huipputuotteen tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot.

Moottori ja teho

Vakole CO26on 250W / 750W takanavan moottori, joka tarjoaa 60 N.m vääntöä. Tämä tekee pyörästä erittäin tehokkaan ja kykenevän suoriutumaan kaikista maasto-olosuhteista helposti. Moottorin teho ja suorituskyky mahdollistavat jyrkkienkin mäkien vaivattoman nousun, mikä tekee tästä sähköpyörästä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin maastoajoonkin.

Akku ja toimintamatka

Pyörässä on 48V 16Ah irrotettava litiumakku, joka painaa vain 4,2 kg. Tämä akku on yksi markkinoiden kevyimmistä ja tarjoaa jopa 75 km toimintamatkan yhdellä latauksella. Akun lataaminen on nopeaa, sillä se latautuu täyteen vain neljässä tunnissa. Tämä mahdollistaa pitkät ajomatkat ilman huolta akun tyhjenemisestä kesken matkan.

Täysjousitus ja ajomukavuus

Vakole CO26on täysjousitusjärjestelmä, joka sisältää lukittavan etuhaarukan jousituksen ja pehmeän pyrstön mekaanisen jousituksen. Tämä täysjousitettu sähkömaastopyörä pitää renkaat kosketuksissa maahan, mikä takaa vakaan ja mukavan ajokokemuksen myös epätasaisilla ja kuoppaisilla teillä. Jousitusjärjestelmä vähentää merkittävästi tärinää ja iskuja, joten ajaminen on mukavaa pitkienkin matkojen ajan.

LCD-näyttö ja ajotilat

Pyörässä on uusi Yolin värillinen LCD-mittari, joka näyttää kaikki tärkeät tiedot reaaliajassa, kuten nopeuden, akun varaustason ja ajomatkan. Mittarissa on myös älykäs akun ilmaisin, joka tarjoaa tarkat tiedot akun tilasta. Vakole CO26on kolme ajotilaa: sähköinen tila, poljinavustintila ja tavallinen tila ilman sähköä. Tämä mahdollistaa ajotilan valinnan tarpeiden mukaan ja auttaa säästämään akkua pidemmillä matkoilla.

Shimano 7-vaihteinen vaihteisto

Vakole CO26on Shimano Tourney TZ 7-vaihteinen vaihteisto, joka tarjoaa monipuoliset vaihdevalinnat eri maasto-olosuhteisiin. Kuljettaja voi helposti säätää vaihteita maaston mukaan, mikä tekee ajamisesta sujuvaa ja mukavaa. Shimano-vaihteisto on tunnettu kestävyydestään ja luotettavuudestaan, joten se sopii erinomaisesti tähän sähkömaastopyörään.

Hydrauliset levyjarrut

DYISLANDin hydrauliset öljylevyjarrut tarjoavat turvallisen ja tehokkaan jarrutuksen. Hydrauliset jarrut ovat herkempiä ja vaativat vähemmän huoltoa kuin perinteiset jarrut. Ne mahdollistavat tarkan jarrutuksen ja lyhyet pysähtymismatkat, mikä lisää turvallisuutta erityisesti nopeissa ja äkillisissä pysähtymistilanteissa.

Fat tire -renkaat

Vakole CO26on 26 x 4,0″ paksut renkaat, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden. Renkaiden syvä ja leveä kuviointi tekee niistä täydelliset ajoon lumella, hiekalla, vuoristossa ja muilla epätasaisilla alustoilla. Renkaiden erinomainen pito ja vakaus takaavat turvallisen ja mukavan ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.

Vedenkestävyys ja lisävarusteet

Vakole CO26 on IP65-vedenkestävä, joten se soveltuu hyvin ajoon myös sateisessa säässä. Pyörän mukana tulee laaja tarvikepaketti, joka sisältää muun muassa renkaan korjaustyökalun, rengaspumpun, monitoimityökalusarjan, puhelimen pidikkeen ja laturin. Lisäksi pyörässä on etu- ja takalokasuojat, heijastimet ja suuri valokeila-ajovalo.

Tekniset tiedot

 • Malli: CO26
 • Akku: 48V 16Ah (768 Wh)
 • Moottorin teho: 250W / 750W
 • Vääntömomentti: 60 N.m
 • Nopeuden taso: 5 tasoa
 • Mekaaninen vaihto: Shimano Tourney TZ 7-vaihteinen
 • Ratsastustilat: Sähköinen, poljinavustintila ja tavallinen tila
 • Rengas: 26 x 4,0″ fat tire
 • Jarru: Hydraulinen öljylevyjarru
 • Iskunvaimennin: Lukittava etuhaarukan jousitus ja pehmeän pyrstön mekaaninen jousitus
 • Arvostettavuus: 30°
 • Maksiminopeus: 25 km/h (voidaan avata)
 • Pure Electricin mittarilukema: 55-60 km
 • Avun kilometrimäärä: 65-75 km
 • Suurin kuormitus: 150 kg
 • Takaistuimen kiinnike Suurin kuormitus: 50 kg
 • Sopiva korkeus: 165-200 cm
 • Vedenpitävä taso: IP65

Vakole – Innovatiivinen ja ekologinen brändi

Brändin tarina

Vakole perustettiin edistämään vihreämpää ja ympäristöystävällisempää liikennekulttuuria innovatiivisella teknologialla. Uusimpien teknologioiden ansiosta Vakolen pyörät voivat saavuttaa jopa 100 km toimintamatkan yhdellä latauksella. Lisäksi nopean latausteknologian avulla Vakolen tuotteet latautuvat nopeasti, tarjoten tehokkaan ja miellyttävän ajokokemuksen. Pyörät ovat myös tyylikkäitä, joten Vakole-sähköpyörät on suunniteltu esteettisesti miellyttäviksi. Käytännöllisyys on kuitenkin aina tärkein tavoitteemme.

Näkemys

Käyttäjäystävällisyys Vakolen tavoitteena on tarjota mukava ajokokemus kaikenikäisille, sukupuolesta riippumatta. Kaikki voivat löytää iloa pyöräillessä.

Ekologisuus Tarjoamme ihmisille uuden, vihreän ja kestävän liikennemuodon. Haluamme muuttaa ihmisten elämää edistämällä ulkoilma-sähköliikkuvuutta nautinnollisemmalla tavalla.

Energiatehokkuus Tarjoamme ihmisille uusimmat pyörät, joissa on korkea suorituskyky, kestävyys ja pitkä toimintamatka.

Laadukas ja luotettava

Vakole tekee yhteistyötä pitkän historian omaavien tehtaiden kanssa varmistaakseen turvallisuuden tuotannon jokaisessa vaiheessa. Jokainen Vakole-pyörä käy läpi satoja laatutarkastuksia ennen pakkaamista, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen.

Missio

Missiomme on tarjota mukava, ympäristöystävällinen elämäntapa pyöräilyn harrastajille ja vihreän elämän ystäville. Haluamme luoda uuden liikennetrendin, joka on kaikkien saatavilla edulliseen hintaan. Pyrimme olemaan yksi johtavista älykkäiden sähköpyörien brändeistä, täynnä innovaatioita ja luomassa parempaa maailmaa.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.