fbpx

DUOTTS F26 sähköfatbike arvostelu

DUOTTS F26 sähköpyörä
Käytä koodi: TESLASUOMI ja saa €70 alennusta
Duotts.com:
4.8/5

DUOTTS F26 sähköpyörä on suunniteltu vaativille maastopyöräilijöille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista sähköpyörää. Tämä arvostelu pureutuu F26ominaisuuksiin ja suorituskykyyn yksityiskohtaisesti, jotta saat kattavan käsityksen sen potentiaalista ja käytettävyydestä Suomen vaihtelevissa olosuhteissa.

Voimakas moottori ja laaja kantama

DUOTTS F26 sähköpyörä on varustettu kahdella 750 watin moottorilla, jotka tuottavat yhteensä 1500 watin tehon. Tämä tarjoaa riittävästi voimaa haastavienkin maastojen ylittämiseen. Moottorit tuottavat 65 Nmmaksimiväännön, mikä tekee pyörästä erinomaisen valinnan jyrkille rinteille ja vaikeakulkuisille poluille. Pyörän huippunopeus on 25 km/h, mikä täyttää paikalliset nopeusrajoitukset ja mahdollistaa turvallisen ajokokemuksen.

Laaja toimintasäde ja Samsung Akku

DUOTTS F26 sähköpyörä käyttää Samsungin 48V 20AH akkua, joka tarjoaa 100-120 kmtoimintasäteen avustetussa ajotilassa. Tämä tekee siitä ihanteellisen pitkille retkille ja päivittäisille työmatkoille. Akun latausaika on 6-8 tuntia, mikä on kohtuullinen aika täyden latauksen saavuttamiseksi.

Vankat 26*4.0-tuuman renkaat

Pyörän 26*4.0-tuuman renkaat tarjoavat erinomaisen kantokyvyn ja vakauden erilaisissa maastoissa, kuten lumella, hiekalla ja kivikkoisilla poluilla. Leveät renkaat lisäävät turvallisuutta ja mukavuutta, erityisesti kaksimoottoritilassa ajettaessa.

Turvalliset hydrauliset levyjarrut

DUOTTS F26 sähköpyörässä on DYISLANDin etu- ja takahydrauliset levyjarrut, jotka takaavat tehokkaan ja turvallisen pysähtymisen. Jarrujen halkaisija on 160 mm, mikä tarjoaa riittävästi kitkaa nopean pysähtymisen saavuttamiseksi.

Monitoimiohjauspaneeli

Pyörän monitoimiohjauspaneeli sisältää sähköisen puolikaasuvivun, Shimano-vaihteiston ja painikkeen ajotilojen vaihtamiseen. Korkearesoluutioinen LCD-näyttö mahdollistaa pyörän tilan seuraamisen helposti, lisäten turvallisuutta ja mukavuutta ajon aikana. Lisäksi paneelista löytyy matkapuhelimen latausportti, joka mahdollistaa puhelimen lataamisen ajon aikana.

Tukevat alumiinirakenteet ja iskunvaimennus

DUOTTS F26 sähköpyörän runko on valmistettu kokonaan alumiiniseoksesta, mikä tekee siitä kevyen mutta kestävän. Etuhaarukan iskunvaimennus parantaa ajomukavuutta epätasaisilla teillä ja poluilla. Pyörä painaa 39,8 kg, mikä on kohtuullinen ottaen huomioon sen monipuoliset ominaisuudet ja varusteet.

Lisäominaisuudet

DUOTTS F26 sähköpyörässä on integroitu takavalo, joka lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeällä ajettaessa. Takana oleva tavarateline tarjoaa käytännöllisyyttä ja lisää pyörän monikäyttöisyyttä. Pyörän mukana toimitetaan myös monitoimityökaluja, puhelimen pidike, pumppu ja käyttöohjeet, jotka helpottavat pyörän kokoamista ja ylläpitoa.

Tekniset tiedot

OminaisuusMäärittely
Moottorin teho750 W*2
Laajennettu kantama100-120 KM
Enimmäisvääntö65Nm*2
Akun kapasiteetti48V 20AH Samsung akku
Huippunopeus25 KM/H
Maksimikuormitus150 KG
Suositeltu pituus170-200cm
Pyörän paino40kg
Istuimen maksimi korkeus114cm
Istuimen minimi korkeus87cm
Akseliväli122cm
Rungon materiaaliAll-aluminum alloy
JarrutFront and rear DYISLAND hydraulic brake
EtuhaarukkaAll aluminum shock-proof front fork
Kantama40-60 km (puhdas sähkö), 100-120 km (apu)
Nopeus25 km/h
Tuotteen koko1950*1100*710mm
Renkaan koko26*4.0 inches

DUOTTS

Duotts on sähköpyörien verkkokauppa, joka on sitoutunut tarjoamaan erinomaisen ja asiakaslähtöisen ostokokemuksen. Yhteistyössä huippuluokan valmistajien ja toimittajien kanssa Duotts varmistaa korkeimmat laatustandardit tarkkojen hankinta- ja tuotantomenetelmien avulla. Yritys tarjoaa edistyneitä kokoonpanoja ja erinomaista vastinetta rahalle, tehden suorituskykyisistä sähköpyöristä kaikkien saatavilla. Lisäksi Duotts priorisoi nopeaa toimitusta, ja tilaukset lähetetään yleensä 3-7 työpäivän kuluessa, sekä tarjoaa luotettavaa jälkimyyntitukea, vastaten kysymyksiin ja huolenaiheisiin 24 tunnin kuluessa.

Duotts ymmärtää päivittäisen työmatkailun haasteet, kuten liikenneviivästykset, ruuhkat, huonon sään ja korkeat liikennekustannukset. Yrityksen missiona on tarjota sujuva, nopea ja nautinnollinen työmatkakokemus, kannustaen terveellisempiin elämäntapoihin ja edistäen kestävää liikennettä. Valitsemalla Duottsin sähköpyörät, asiakkaat voivat nauttia pyöräilyn vapaudesta ilman pysäköintimaksuja ja liikenteen ruuhkien huolia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.