fbpx

DYU C1 26 tuuman kaupunkisähköpyörä arvostelu

Dyucycle.com:
5/5

DYU C1 26 tuuman kaupunkisähköpyörä on innovatiivinen ja monipuolinen ratkaisu kaupunkiliikkumiseen. Tässä artikkelissa käsitellään tämän sähköpyörän ominaisuuksia ja suorituskykyä tarkasti, jotta saadaan selkeä käsitys sen soveltuvuudesta suomalaisiin olosuhteisiin. DYU C1 on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaupunkikäyttöön.

Tekniset tiedot

  • Maksimiteho: 500W
  • Akun jännite ja kapasiteetti: 36V 10AH
  • Toimintasäde: Maksimi 65 km
  • Paino: 25 kg
  • Maksimikuorma: 150 kg
  • Vaihteisto: Shimano seitsemän vaihdetta
  • Renkaat: 26 tuuman monikäyttöiset renkaat
OminaisuusArvo
Maksimiteho500W
Akku36V 10AH
ToimintasädeMaksimi 65 km
Paino25 kg
Maksimikuorma150 kg
VaihteistoShimano seitsemän vaihdetta
Renkaat26 tuuman monikäyttöiset
Maksiminopeus25 km/h
RunkoAlumiiniseos
Takatelineen kantokyky25 kg
NäyttöLCD-näyttö
IskunvaimennusEtu- ja istuinvaimennus
JarrutEtu- ja takajarrut

DYU C1 26 tuuman kaupunkisähköpyörä on varustettu tehokkaalla 350W moottorilla, joka mahdollistaa tasaisen ajon kaupungissa. Akun kapasiteetti 36V 10AH tarjoaa riittävän toimintasäteen päivittäiseen käyttöön, jopa 65 km yhdellä latauksella. Irrotettava akku lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta, sillä sen voi ladata erikseen.

Suorituskyky ja käytettävyys

DYU C1 on varustettu etuiskunvaimennuksella ja istuimen iskunvaimennuksella, mikä tekee ajosta miellyttävää erilaisilla kaupunkialustoilla, kuten mukulakivillä ja sorateillä. Pyörän maksimi nopeus on 25 km/h, mikä on laillinen ja turvallinen kaupunkiajossa.

Pyörässä on LCD-näyttö, joka näyttää akun varaustilan, nopeuden ja nykyisen vaihteen. Tämä helpottaa ajonhallintaa ja lisää turvallisuutta. Lisäksi DYU C1on etu- ja takajarrut, jotka takaavat luotettavan pysähtymisen kaikissa tilanteissa.

Turvallisuus ja mukavuus

DYU C1on kirkkaat etuvalot, jotka takaavat näkyvyyden pimeällä ajettaessa. Sähköpyörän rungon maksimikuorma on 150 kg, ja sen takatelineen kantokyky on 25 kg, mikä mahdollistaa tavaroiden kuljettamisen helposti. Shimano seitsemän vaihdetta varmistavat sujuvan ja turvallisen ajokokemuksen.

Käytännöllisyys ja monipuolisuus

DYU C1 26 tuuman kaupunkisähköpyörä on suunniteltu mukautumaan eri kaupunkimaastoihin, mukaan lukien mukulakivikadut, sateiset olosuhteet ja mudatiet. Sen 26 tuuman monikäyttöiset renkaat tarjoavat hyvän pidon ja vakauden kaikilla alustoilla. Pyörän runko on valmistettu kestävästä alumiiniseoksesta, joka on kevyt mutta vahva.

DYU C1 on suunniteltu helpoksi käyttää ja huoltaa. Irrotettava akku voidaan ladata erikseen, ja pyörässä on sisäänrakennettu varkaudenesto. Akkua tulee ladata vähintään kerran kuukaudessa, vaikka pyörää ei käytettäisi säännöllisesti, jotta sen teho säilyy.

Hinta ja saatavuus

DYU C1 26 tuuman kaupunkisähköpyörä on saatavilla useissa suomalaisissa verkkokaupoissa ja kivijalkaliikkeissä. Sen hinta on kilpailukykyinen ottaen huomioon sen monipuoliset ominaisuudet ja suorituskyky. Pyörä on erinomainen investointi jokapäiväiseen liikkumiseen, tarjoten taloudellisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille kulkuneuvoille.

DYU brändi

DYU on brändi, joka kuuluu Shenzhen Dayu Intelligent Mobility Technology -yrityksen alaisuuteen. Emoyhtiö on myynyt yli miljoona älykästä sähköpyörää maailmanlaajuisesti. DYU myy omia polkupyörämallejaan sekä erilaisia sähköpyörien lisävarusteita ja oheistuotteita.

Tähän mennessä yli 60 maassa asuvat pyöräilijät nauttivat DYU tarjoamasta ajokokemuksesta. DYU perustaja Leven Lee on tutkinut ja suunnitellut sähköpyöriä yli kymmenen vuoden ajan. Lee osoitti kiinnostusta insinööritieteitä kohtaan jo nuorella iällä ja keskittyi Pekingin yliopistossa suoritetun maisterintutkinnon aikana puhtaan energian alaan. Nykyään hän pyrkii parantamaan ihmisten mikromobiilikokemuksia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä