fbpx

DYU C3 14 tuuman taitettava sähköpyörä arvostelu

Dyucycle.com:
5/5

DYU C3 14 tuuman taitettava sähköpyörä on suunniteltu kaupunkilaisille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja ympäristöystävällistä matkustamista. Tämä sähköpyörä yhdistää kompaktin koon, tehokkaan moottorin ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kaupunkiliikenteeseen. Tässä artikkelissa käydään läpi kaikki DYU C3 ominaisuudet ja suorituskyky yksityiskohtaisesti.

Suorituskyky ja akun kesto

DYU C3 14 tuuman taitettava sähköpyörä on varustettu 250W harjattomalla moottorilla, joka tarjoaa 10Nm vääntömomentin. Moottorin teho on riittävä kaupunkiajoon, ja se mahdollistaa maksiminopeuden 25 km/h. Akku on 36V 7.5Ah, joka tarjoaa poljettuna avustettuna ajomatkaa jopa 34 kilometriä ja pelkällä sähkömoottorilla 25 kilometriä. Tämä tekee pyörästä erinomaisen päivittäisiin lyhyisiin ja keskipitkiin matkoihin.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi DYU C3keskeisistä vahvuuksista. Sähköpyörässä on etu- ja takalevyjarrut, jotka tarjoavat tehokkaan jarrutuksen ja lisäävät ajoturvallisuutta. Lisäksi pyörässä on kirkkaat etuvalot ja takavalot, jotka parantavat näkyvyyttä pimeällä ajettaessa.

Käytännöllisyys

DYU C3 on suunniteltu kaupunkiympäristöön, ja sen kokoontaittuva rakenne tekee siitä erittäin käytännöllisen. Pyörä voidaan taittaa kokoon muutamassa sekunnissa, mikä tekee sen säilytyksestä ja kuljettamisesta helppoa. Pyörän kokoontaitettu koko on 1260220610 mm, joten se mahtuu pieneen tilaan esimerkiksi auton takakonttiin tai julkisiin kulkuneuvoihin.

Mukavuus

DYU C3satula on säädettävissä korkeudeltaan, mikä mahdollistaa mukavan ajoasennon eri pituisille ajajille. Lisäksi pyörässä on takateline, joka kestää enintään 25 kg painon. Tämä mahdollistaa pienten tavaroiden kuljettamisen helposti.

Lisäominaisuudet

DYU C3 on varustettu LED-virtanäytöllä, joka näyttää akun varaustilan reaaliaikaisesti. Tämä auttaa kuljettajaa suunnittelemaan matkansa paremmin ja välttämään akun loppumisen kesken matkan. Pyörässä on myös manuaalinen kytkin, joka estää pyörän vahingossa käynnistymisen.

Kestävyys ja luotettavuus

DYU C3 14 tuuman taitettava sähköpyörä on rakennettu kestävistä materiaaleista. Pyörän runko on valmistettu metallista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Lisäksi DYU tarjoaa rungolle kahden vuoden takuun ja akulle ja moottorille yhden vuoden takuun.

Kustannustehokkuus

DYU C3 on yksi markkinoiden kustannustehokkaimmista sähköpyöristä. DYU on vähentänyt akun kokoa, mikä on auttanut pitämään kustannukset alhaisina ilman, että suorituskyky kärsii merkittävästi. Tämä tekee pyörästä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät laadukasta ja edullista sähköpyörää.

Tekniset tiedot

OminaisuusArvo
Moottorin teho250 W
Akun kapasiteetti36V 7.5Ah
Poljinavustettu toimintasäde34 km
Pelkän sähkön toimintasäde25 km
Paino20 kg
Huippunopeus25 km/h
Maksimi nousukulma15°
Kantavuus120 kg
Rungon materiaaliMetalli
Kokoontaitettu koko1260220610 mm
Toimintalämpötila-10~45℃ (14-113F°)
VesitiiviysluokitusIP54
Latausaika3-4 h
JarrutEtu- ja takalevyjarrut
ValotKyllä, etuvalo ja takavalo
Takuu (runko)2 vuotta
Takuu (akku ja moottori)1 vuosi

DYU brändi

DYU on brändi, joka kuuluu Shenzhen Dayu Intelligent Mobility Technology -yrityksen alaisuuteen. Emoyhtiö on myynyt yli miljoona älykästä sähköpyörää maailmanlaajuisesti. DYU myy omia polkupyörämallejaan sekä erilaisia sähköpyörien lisävarusteita ja oheistuotteita.

Tähän mennessä yli 60 maassa asuvat pyöräilijät nauttivat DYU tarjoamasta ajokokemuksesta. DYU perustaja Leven Lee on tutkinut ja suunnitellut sähköpyöriä yli kymmenen vuoden ajan. Lee osoitti kiinnostusta insinööritieteitä kohtaan jo nuorella iällä ja keskittyi Pekingin yliopistossa suoritetun maisterintutkinnon aikana puhtaan energian alaan. Nykyään hän pyrkii parantamaan ihmisten mikromobiilikokemuksia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä