fbpx

DYU C6 26 tuuman kaupunkisähköpyörä arvostelu

Dyucycle.com:
4.4/5

DYU C6 26 tuuman kaupunkisähköpyörä on erinomainen valinta kaupunkiliikenteeseen, tarjoten tasapainon mukavuuden, suorituskyvyn ja käytännöllisyyden välillä. Tämä arvostelu käsittelee yksityiskohtaisesti tämän sähköpyörän ominaisuuksia, suorituskykyä ja käyttökokemuksia.

Moottori ja akku

DYU C6on tehokas 250W moottori, joka tarjoaa riittävästi voimaa kaupunkiajoon. Tämä moottori mahdollistaa myös 15 asteen nousujen ylittämisen vaivattomasti. Sähköpyörässä on 36V 12.5AH akku, joka mahdollistaa jopa 60 km ajomatkan yhdellä latauksella. Irrotettava akku lisää turvallisuutta ja käytännöllisyyttä, sillä sen voi ottaa mukaan ja ladata missä tahansa. Akussa on myös varkaudenesto lukitus.

Jousitus ja ajomukavuus

DYU C6 on varustettu etuhaarukan jousituksella ja istuimen iskunvaimennuksella, jotka tekevät ajamisesta miellyttävää epätasaisillakin teillä, kuten mukulakivillä ja kuoppaisilla reiteillä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kaupunkiajossa, jossa tienpinta voi vaihdella suuresti.

Vaihteisto ja jarrut

Shimano-vaihteiston ansiosta ajaja voi helposti säätää pyörän nopeutta ja tehoa eri maasto-olosuhteiden mukaan. Shimano 6-vaihteinen vaihteisto takaa sujuvan ja vaivattoman ajokokemuksen. DYU C6on myös mekaaniset levyjarrut sekä edessä että takana, jotka tarjoavat erinomaisen pysäytysvoiman ja hallinnan.

Säilytystilat

DYU C6 tarjoaa runsaasti säilytystilaa sekä etukorissa että takatavaratelineessä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaupunkimatkoille ja päivittäisille asioille. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, jos tarvitsee kuljettaa tavaroita tai ostoksia.

Rakenne ja suunnittelu

DYU C6 on rakennettu kestävistä materiaaleista, kuten rautaa ja alumiiniseosta, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Pyörän paino on 27 kg, ja se pystyy kantamaan jopa 120 kg kuorman. Pyörän valkoinen tai musta värivaihtoehto antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön.

Ajokokemus ja turvallisuus

DYU C6on säädettävä istuin, joka mahdollistaa mukautumisen eri pituisille ajajille (160 cm – 195 cm). Pyörässä on myös LED-ajovalo, joka parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta yöajossa. Liukumattomat polkimet ja tehokas jarrujärjestelmä lisäävät ajoturvallisuutta entisestään.

DYU C6 26:n ominaisuudet

OminaisuusKuvaus
Moottori250W, 36V 12.5AH
Maksimi ajomatka60 km
JousitusEtuhaarukan jousitus ja istuimen iskunvaimennus
JarrutShimano-vaihteisto, etu- ja takalevyjarrut
SäilytystilatEtukori ja takatavarateline
Paino27 kg
Kantokyky120 kg
Suositeltu pituus160 cm – 195 cm
Maksimi nopeus25 km/h
Akun irrotettavuusKyllä, varkaudenestolukitus
ValotLED-ajovalo
PolkimetLiukumattomat

DYU brändi

DYU on brändi, joka kuuluu Shenzhen Dayu Intelligent Mobility Technology -yrityksen alaisuuteen. Emoyhtiö on myynyt yli miljoona älykästä sähköpyörää maailmanlaajuisesti. DYU myy omia polkupyörämallejaan sekä erilaisia sähköpyörien lisävarusteita ja oheistuotteita.

Tähän mennessä yli 60 maassa asuvat pyöräilijät nauttivat DYU tarjoamasta ajokokemuksesta. DYU perustaja Leven Lee on tutkinut ja suunnitellut sähköpyöriä yli kymmenen vuoden ajan. Lee osoitti kiinnostusta insinööritieteitä kohtaan jo nuorella iällä ja keskittyi Pekingin yliopistossa suoritetun maisterintutkinnon aikana puhtaan energian alaan. Nykyään hän pyrkii parantamaan ihmisten mikromobiilikokemuksia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä