fbpx

DYU King 750 26 tuuman Sähköläskipyörä arvostelu

Dyucycle.com:
5/5

DYU King 750 26 tuuman Sähköläskipyörä on suunniteltu tarjoamaan erinomainen ajokokemus monenlaisilla teillä ja maastoissa. Tämä pyörä yhdistää tehokkaan moottorin, kestävän akun ja mukavat ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan niin kaupunkiin kuin haastavampiin maastoihin. Arvostelussa käydään läpi kaikki tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot, jotka tekevät tästä pyörästä markkinoiden parhaimpia.

Tehokas 750W moottori

DYU King 750 on varustettu 750W moottorilla, joka mahdollistaa monenlaisten haastavien teiden ja mäkien selvittämisen. Moottorin 75N/M vääntö tekee kiipeämisestä vaivatonta, ja moottorin teho riittää mukavasti korkeisiin nopeuksiin jopa 45 km/h. Tämä tekee pyörästä erinomaisen valinnan sekä kaupunkiliikenteeseen että maastopyöräilyyn.

48V 20Ah LG akun tehokkuus

DYU King 750 käyttää 48V 20AH LG akkua, joka tarjoaa luotettavan ja kestävän sähkövirran. Akussa on 5000 mAh sähköinen ydin ja akkua hallinnoiva järjestelmä (BMS), joka parantaa kantamaa ja kestävyyttä. Maksimikantama avustetussa tilassa on 129 km, mikä tarkoittaa, että yhdellä latauksella voi tehdä pitkiäkin matkoja ilman huolta akun loppumisesta.

Moninkertainen iskunvaimennus ja mukavuus

DYU King 750 on varustettu etupuolen iskunvaimennusjärjestelmällä, joka tekee pyörästä erinomaisen valinnan monenlaisille pinnoille, kuten vuoristoteille ja lumisille teille. Ergonominen satula ja ylimääräinen iskunvaimennin takaavat mukavan ajokokemuksen pitkilläkin matkoilla.

26-tuumaiset fat-renkaat

26×4 tuuman leveät renkaat tarjoavat erinomaisen maapidon ja turvallisen jarrutuksen. Näiden renkaiden ansiosta DYU King 750 pystyy sopeutumaan haastaviinkin maastoihin, kuten sateisiin päiviin, kuoppiin ja monimutkaisiin teihin.

LED näyttö ja turvallisuusominaisuudet

Suuri LED-näyttö näyttää nopeuden, matkan, lähtötehon ja tilanilmaisimet selkeästi. Kirkkaat ajovalot takaavat turvallisen ajon pimeässä, ja puolikierrekaasu estää vahingossa tapahtuvat kiihdytykset, mikä lisää turvallisuutta.

Irrotettava akku ja turvallisuus

Irrotettava akku on kätevä ja turvallinen ratkaisu, joka mahdollistaa akun helpon irrottamisen ja lataamisen missä tahansa. Akku on varustettu varkaudenestolla, mikä takaa turvallisen pysäköinnin.

Tekniset tiedot ja suorituskyky

DYU King 750 painaa 44 kg ja sen maksimikuormitus on 150 kg, mikä tekee siitä tukevan ja kestävän ajoneuvon. Pyörä on suunniteltu kestämään monenlaisia sääolosuhteita, ja sen IP54-luokitus varmistaa, että se kestää myös kosteutta ja pölyä.

OminaisuusTiedot
Moottorin teho750W
Akku48V 20Ah LG akku
Maksimikantama129 km
Pyörän paino44 kg
Maksimikuormitus150 kg
Renkaiden koko26×4 tuumaa
Maksiminopeus45 km/h
NäyttöSuuri LED-näyttö
IskunvaimennusEtupuolen iskunvaimennus
SatulaErgonominen satula
AkkuIrrotettava, varkaudenesto
VesitiiviysIP54

DYU brändi

DYU on brändi, joka kuuluu Shenzhen Dayu Intelligent Mobility Technology -yrityksen alaisuuteen. Emoyhtiö on myynyt yli miljoona älykästä sähköpyörää maailmanlaajuisesti. DYU myy omia polkupyörämallejaan sekä erilaisia sähköpyörien lisävarusteita ja oheistuotteita.

Tähän mennessä yli 60 maassa asuvat pyöräilijät nauttivat DYU tarjoamasta ajokokemuksesta. DYU perustaja Leven Lee on tutkinut ja suunnitellut sähköpyöriä yli kymmenen vuoden ajan. Lee osoitti kiinnostusta insinööritieteitä kohtaan jo nuorella iällä ja keskittyi Pekingin yliopistossa suoritetun maisterintutkinnon aikana puhtaan energian alaan. Nykyään hän pyrkii parantamaan ihmisten mikromobiilikokemuksia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä