FitNord Ava 700 Sähköpyörä arvostelu ja kokemuksia

Kuntokauppa.fi:
4.5/5

FitNord Ava 700 on markkinoiden kärkeä edustava sähköpyörä, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun mukavuutta unohtamatta. Tämä uutuusmalli on varustettu erittäin tehokkaalla keskimoottorilla ja suurella akulla, jotka takaavat sujuvan ja vaivattoman ajokokemuksen kaikenlaisilla teillä. Keskimoottorin pehmeä avustus ja pitkä akun kesto tekevät siitä erinomaisen valinnan niin työmatkoihin kuin vapaa-ajan retkillekin.

Suunniteltu kestämään – Suomessa koottu

Suomessa suunniteltu ja koottu FitNord Ava 700 sähköpyörä huokuu laatua joka detaljissa. Sen suurikapasiteettinen 720 Wh akku tarjoaa toimintamatkaa optimiolosuhteissa jopa 160 kilometriä, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin pitkillekin matkoille. Akun erinomainen sietokyky pohjoismaisiin talviolosuhteisiin ja helppo irrotettavuus lataamista varten ovat esimerkkejä käytännöllisistä yksityiskohdista, jotka erottavat tämän sähköpyörän muista.

FitNord Ava 700:n voimanlähteet ja ajodynamiikka

FitNord Ava 700:n 80 Nm TechDrive-keskimoottori on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista polkuvoimaa minimaalisella ponnistelulla. Viisi avustustasoa mahdollistavat täydellisen säädettävyyden eri ajotilanteisiin, tehden jyrkistä mäistä ja vastatuulessa ajamisesta huomattavasti kevyempää. Moottorin momenttitunnistin optimoi tehoavustuksen käyttäjän polkemisvoiman mukaan, mikä takaa luonnollisen ja miellyttävän ajokokemuksen.

Shimano Deore 1×10 -vaihteisto ja turvalliset jarrut

Laadukas Shimano Deore 1×10 -vaihteisto ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut varmistavat, että voit hallita FitNord Ava 700 sähköpyörän ketteryyttä ja nopeutta turvallisesti ja tehokkaasti. Vaihteisto mahdollistaa sujuvan voimansiirron ja helpon vaihteen valinnan, kun taas jarrut takaavat varman pysähtymisen kaikissa sääolosuhteissa.

Mukavuutta ja turvallisuutta ajamiseen

Matalarunkoinen FitNord Ava 700 on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä kaikille käyttäjille. Joustokeula on lukittavissa, mikä mahdollistaa ajomukavuuden säätämisen olosuhteiden mukaan. Rungon matala korkeus helpottaa pyörän selkään nousemista ja siitä poistumista, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon eri kokoisille ja ikäisille käyttäjille.

Turvallisuusominaisuudet – valaistusta ja näkyvyyttä ei ole unohdettu

Turvallisuus on yksi FitNord Ava 700:n suunnittelun kulmakivistä. Ajovalot, joissa on automaattinen hämärätunnistin, sekä tyylikkäästi tavaratelineeseen integroitu takavalo parantavat näkyvyyttä hämärässä. Nämä valot saavat virtansa suoraan pyörän akusta, mikä eliminoi tarpeen muistaa erilliset paristot tai lataukset.

Takuu ja huolenpito – FitNord Ava 700 sähköpyörän sitoumus kestävyyteen

FitNord Ava 700 sähköpyörä tulee vakuuttavalla takuulla, joka kattaa rungon viiden vuoden ajaksi ja akun 12 kuukauden ajan. Takuu takaa, että akku säilyttää vähintään 70% alkuperäisestä kapasiteetistaan ensimmäisen vuoden ajan. Muiden osien, kuten sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat, takuu on voimassa 24 kuukautta tai 10 000 kilometriä. Tämä laaja takuu heijastaa FitNordin sitoutumista tuotteidensa laatuun ja kestävyyteen, antaen asiakkaille lisävarmuutta ja luottamusta heidän valintaansa.

Lisäksi on tarjolla yhden vuoden maksullinen lisätakuu, joka pidentää rungon takuuta kuuteen vuoteen ja muita osia kolmeen vuoteen. Huomioithan, että lisätakuu ei kata akkua, mutta se tuo lisäturvaa ja pidentää muiden keskeisten komponenttien suojaa.

Ensihuolto ja säännöllinen ylläpito – avaimet pitkäikäisyyteen

FitNord Ava 700:n ensihuolto on suositeltavaa teettää 100-150 kilometrin käytön jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Tämä varmistaa, että kaikki osat toimivat optimaalisesti ja mahdolliset tehdasasetuksista johtuvat pienet virheet korjataan ajoissa. Ensihuollon ohittaminen voi johtaa kulutusosien epätasaiseen kulumiseen ja sitä kautta mahdollisiin vikoihin, jotka eivät kuulu takuun piiriin.

Asennus ja huolto – helppoa ja saavutettavaa

FitNord-sähköpyörien huolto on sujuvaa ja kattavaa, kiitos maanlaajuisen huoltoverkoston, joka palvelee yli 30 paikkakunnalla Suomessa. Paikallinen huoltokumppani on aina lähellä, ja voit luottaa saavasi ammattitaitoista palvelua riippumatta siitä, missä päin Suomea asut. Huoltoverkoston avulla FitNord varmistaa, että jokainen Ava 700 pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja valmiina seuraaviin seikkailuihin.

Vaikka FitNord Ava 700 toimitetaan osittain koottuna, viimeistelyasennus on tehtävä huolellisesti. Pyörä toimitetaan selkeillä ja ymmärrettävillä asennusohjeilla, ja lisäksi saat tarvittaessa tukea FitNordin asiakaspalvelusta. Näin varmistetaan, että pyöräsi asennus sujuu ongelmitta ja pääset nauttimaan ajamisesta turvallisesti ja nopeasti.

FitNord Ava 700 sähköpyörän takuu ja huoltoverkosto yhdessä kattavien asennusohjeiden kanssa takaavat, että pyöräsi palvelee sinua luotettavasti vuosien ajan.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA FITNORD SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu KUNTOKAUPAN mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva FitNord sähköpyörä edulliseen hintaan.