Swoop Sähköpyörä Classic, miesten 28″ arvostelu ja kokemuksia

Hobbybox.fi:
4.5/5

Sähköpyörien suosio on noussut räjähdysmäisesti viime vuosina, ja Swoop Sähköpyörä Classic, miesten 28″ on yksi mielenkiintoisimmista malleista markkinoilla. Klassisen tyylikäs ja kaupunkikäyttöön suunniteltu sähköpyörä sopii mainiosti sekä työmatkoille että vapaa-ajan retkille. Tässä arvostelussa tarkastellaan pyörän ominaisuuksia ja arvioidaan sen soveltuvuutta eri käyttötarkoituksiin.

Akku ja kantama

Swoop Sähköpyörä Classic, miesten 28″ on varustettu kestävä ja helposti ladattava 36V/10.4 Ah lithium-akulla, joka tarjoaa yhdellä latauksella jopa noin 60 kilometrin kantaman. Akun lataaminen on yksinkertaista mukana tulevan latauspiuhan avulla. Tämä tekee pyörästä erittäin käyttökelpoisen sekä työmatka-ajoon että pidemmille vapaa-ajan reiteille.

Moottori ja nopeus

Pyörän tehokas 36V/250W harjaton takamoottori tarjoaa sähköavustuksella jopa 25 km/h nopeuden. Moottori käynnistyy heti, kun alat polkea, ja pysähtyy vastaavasti, kun lopetat polkemisen. Moottorin voi myös kytkeä pois päältä, jolloin pyörä toimii täysin lihasvoimalla. Harjattoman moottorin etuna on vähäisempi huollon tarve.

Vaihteisto ja avustustasot

Laadukas Shimanon vaihteisto tarjoaa seitsemän vaihdetta, jotka auttavat löytämään sopivan vaihteen niin tasaisella kuin mäkinousuissakin. Avustustasoja Swoop Classicissa on viisi, jolloin käyttäjä voi helposti valita haluamansa avustustason polkemiseen.

Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallisuus on sähköpyöräilyssä olennaisen tärkeää. Swoop Sähköpyörä Classic, miesten 28″ on varustettu V-jarruilla sekä LED-valoilla edessä ja takana. V-jarrut tarjoavat luotettavan jarrutusvoiman, ja valojen ansiosta pyörällä voi ajaa turvallisesti myös pimeässä.

LED-näyttö

Tangon LED-näyttö antaa selkeän yleiskuvan ajon aikana tarvittavista tiedoista, kuten akun varauksesta, avustustasosta, vauhdista, matka- ja trippimittarista, ajoajasta ja maksiminopeudesta.

Kokoonpano ja takuut

Swoop-sähköpyörä toimitetaan 95-prosenttisesti kasattuna, ja sen viimeistely käyttövalmiiksi on nopeaa. Pakettiin sisältyvät työkalut auttavat eturenkaan, ohjaustangon ja polkimien kiinnittämisessä. Pyörällä on kahden vuoden takuu, ja akun takuu on yhden vuoden.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SWOOP SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu HOBBYBOXin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva SWOOP sähköpyörä edulliseen hintaan.