fbpx

TomTom GO Classic 6 arvostelu

Gigantti.fi:
4.1/5

Navigaattorit ovat tulleet pitkän matkan pelkistä yksinkertaisista karttanäytöistä monipuolisiksi matka-apureiksi. TomTom GO Classic 6 on yksi tällainen laite, joka tarjoaa kattavat ominaisuudet varmistaakseen mukavan ja sujuvan ajokokemuksen. Tässä arvostelussa käymme läpi tämän navigaattorin ominaisuudet ja arvioimme sen käytettävyyttä suomalaisen autoilijan näkökulmasta.

Kosketusnäyttö

TomTom GO Classic 6 on varustettu 6 tuuman kosketusnäytöllä, joka tarjoaa WVGA 800 x 480 resoluution. Näyttö on riittävän suuri esittämään kaikki tarvittavat tiedot selkeästi, mutta ei kuitenkaan niin suuri, että se tuntuisi kömpelöltä autossa. Kosketusnäyttö on resistiivinen, mikä tarkoittaa, että se toimii luotettavasti myös hansikkaat kädessä – erinomainen ominaisuus Suomen kylmissä talviolosuhteissa.

Elinikäiset karttapäivitykset Wi-Fi-yhteydellä

TomTom GO Classic 6 tarjoaa elinikäiset päivitykset Euroopan karttoihin WiFi-yhteyden välityksellä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia vanhentuneista kartoista, sillä laite päivittää itsensä aina, kun uusi karttapäivitys on saatavilla. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen niille, jotka matkustavat usein ja haluavat olla varmoja siitä, että heidän reittinsä ovat aina ajantasaiset.

Reaaliaikaiset liikennepäivitykset

Yksi TomTom GO Classic 6merkittävimmistä ominaisuuksista on sen reaaliaikaiset liikennepäivitykset. Yhdistämällä navigaattorin älypuhelimeen Bluetoothin kautta ja käyttämällä mobiilidataa, saat ajantasaiset tiedot liikenteen sujuvuudesta. Tämä auttaa välttämään ruuhkat ja löytämään nopeimmat reitit määränpäähäsi. Erityisesti suurkaupungeissa ja vilkkailla tieosuuksilla tämä ominaisuus voi säästää huomattavasti aikaa ja hermoja.

Nopeuskameravaroitukset

TomTom GO Classic 6 auttaa myös välttämään turhia ylinopeussakkoja tarjoamalla nopeuskameravaroitukset. Laite sisältää yhden kuukauden kokeilutilauksen nopeuskameroiden sijainneille ja varoituksille, jos ajat liian nopeasti. Kokeilujakson jälkeen palvelun voi tilata TomTom My Drive -sovelluksen kautta. Tämä on erinomainen tapa pysyä tietoisena nopeusrajoituksista ja ajankohtaisista nopeusvalvontapisteistä.

Päämäärän ennakoiminen

TomTom GO Classic 6 oppii ajotottumuksesi ja ennakoi päämääräsi, mikä tekee ajamisesta entistä sujuvampaa. Tämä tarkoittaa, että navigaattori voi ehdottaa kohteita, joihin ajat usein, heti kun käynnistät laitteen. Tämä ominaisuus säästää aikaa ja tekee laitteesta entistä käyttäjäystävällisemmän.

Muut ominaisuudet

TomTom GO Classic 6 tarjoaa myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten tekstiviestien vastaanottamisen yhdistetystä älypuhelimesta, 16 GB sisäisen muistin, jota voi laajentaa microSD-kortilla, ja ilmaiset nopeuskamerailmoitukset kuukauden ajan. Nämä ominaisuudet tekevät laitteesta monipuolisen ja hyvin varustellun matkakumppanin.

Myyntipakkaus

Myyntipakkaus sisältää TomTom GO Classic 6 -navigaattorin lisäksi telineen, autolaturin, USB-kaapelin ja dokumentaation. Tämä takaa, että kaikki tarvittavat tarvikkeet ovat heti käytettävissä, eikä lisävarusteita tarvitse hankkia erikseen.