fbpx

TomTom GO Professional 520 arvostelu

Gigantti.fi:
4.5/5

TomTom GO Professional 520 on ammattikäyttöön suunniteltu navigaattori suurille ajoneuvoille, kuten rekoille, busseille ja pakettiautoille. Tämä navigaattori on varustettu ominaisuuksilla, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja tehokkaampaa. Tässä artikkelissa käsittelemme TomTom GO Professional 520keskeisiä ominaisuuksia, käyttäjäkokemuksia ja sitä, miksi se on erinomainen valinta ammattikuljettajille.

Räätälöidyt reitit suurille ajoneuvoille

TomTom GO Professional 520 tarjoaa räätälöityjä reittejä, jotka ottavat huomioon ajoneuvosi mitat, painon, kuorman ja maksiminopeuden. Tämä ominaisuus takaa turvalliset ja tehokkaat matkat, sillä se poistaa arvailun ajamisesta ja tarjoaa realistiset saapumisajat. Olipa kyseessä rekka, bussi tai pakettiauto, tämä navigaattori auttaa sinua välttämään reitit, jotka eivät sovi ajoneuvosi mitoille.

Laajat pisteet kartalla

TomTom GO Professional 520 sisältää yli 50 000 rekoille ja busseille tarkoitettua kiinnostavaa kohdetta (POI), kuten polttoaineasemia, pysäköintipaikkoja, ravintoloita ja huoltokeskuksia. Nämä kohteet on valittu huolellisesti ammattikuljettajien tarpeisiin, ja ne kattavat koko Euroopan. Voit nähdä nämä kohteet reittisi varrella tai selailla niitä kartalla.

Päivitykset Wi-Fin kautta

TomTom GO Professional 520Wi-Fi-yhteyden avulla saat uusimmat kartat ja ohjelmistopäivitykset helposti ilman tietokonetta. Navigaattori ilmoittaa, kun uusia päivityksiä on saatavilla, ja voit yhdistää sen suosimaasi Wi-Fi-verkkoon ja valita, mitä haluat päivittää.

Pysäytetyn liikenteen ilmoitukset

Navigaattori varoittaa etukäteen pysäytetystä liikenteestä, mikä auttaa välttämään äkilliset jarrutukset ja lisää turvallisuutta. Näet ilmoitukset navigaattorin näytöltä ja tiedät, kuinka kaukana pysähtynyt liikenne tai onnettomuuspaikka on.

Elinikäiset karttapäivitykset suurille ajoneuvoille

TomTom GO Professional 520 tarjoaa elinikäiset karttapäivitykset suurille ajoneuvoille ilman lisäkustannuksia. Tämä ominaisuus varmistaa, että ajoneuvosi reitit ovat aina ajantasaisia ja tehokkaita, mikä mahdollistaa tarkat saapumisajat.

Elinikäinen TomTom traffic ja nopeuskamerat

Navigaattori sisältää elinikäiset TomTom Traffic -liikennetiedot ja nopeuskamerahälytykset. TomTom Trafficin avulla vältät ruuhkat sekä moottoriteillä että sivuteillä. Nopeuskamerahälytykset antavat sinulle runsaasti varoitusaikaa hidastaa, mikä auttaa välttämään sakkoja ja ajamaan rennommin.

Älypuhelinviestit ja käsittely Siri- ja Google Now -avustajien kautta

TomTom GO Professional 520 voi lukea älypuhelinviestisi ääneen, joten voit pitää kädet turvallisesti ohjauspyörässä ja katseesi tiellä. Lisäksi voit aktivoida ja puhua Siri- tai Google Now -avustajille navigaattorin sisäänrakennetun mikrofonin kautta, mikä mahdollistaa täyden pääsyn henkilökohtaiseen avustajaan älypuhelimesi ollessa turvallisesti poissa näkyvistä.

Aktiivinen magneettikiinnitys ja handsfree-Puhelut

TomTom GO Professional 520ainutlaatuinen magneettikiinnitys tekee navigaattorin asentamisesta helppoa. Voit kiinnittää tai irrottaa navigaattorin sekunneissa yhdellä kädellä. Lisäksi handsfree-puheluiden ansiosta voit pysyä yhteydessä ja ajaa turvallisemmin yhdistämällä älypuhelimesi Bluetoothin kautta.

MyDrive-reitinsuunnittelu ja muut ominaisuudet

TomTom MyDrive -sovelluksen avulla voit suunnitella reittejä kätevästi missä ja milloin tahansa. Voit mukauttaa matkoja suosimiesi teiden tai pysähdyspaikkojen avulla ja synkronoida reitin navigaattoriisi. Näin olet valmis lähtemään heti, kun istut ajoneuvosi rattiin.