fbpx

Garmin DriveSmart™ 66 arvostelu

Gigantti.fi:
4/5

Garmin DriveSmart™ 66 -navigaattori on suunniteltu helpottamaan ajokokemusta riippumatta siitä, oletko lähdössä perhelomalle, viikonloppureissulle tai tekemässä arkista työmatkaa. Tämä 6 tuuman kosketusnäytöllä varustettu navigaattori tarjoaa lukuisia käteviä ratkaisuja, jotka tekevät ajamisesta stressittömämpää ja nautinnollisempaa. Käytämme tässä arvostelussa monipuolisesti erilaisia hakusanoja, kuten Garmin DriveSmart™ 66, jotta saat kattavan kuvan tuotteen ominaisuuksista ja hyödyistä.

Selkeä ja tarkka näyttö

Garmin DriveSmart™ 666 tuuman näyttö on kirkas ja tarkka, mikä tekee karttojen ja tärkeiden tietojen lukemisesta helppoa myös kirkkaassa päivänvalossa. Näytön kehyksetön lasi antaa modernin ilmeen ja parantaa käyttökokemusta, kun taas korkea resoluutio (1280 x 720 pikseliä) takaa, että pienimmätkin yksityiskohdat erottuvat selkeästi.

Ääniavustaja – Puhu ja aja

Garmin DriveSmart™ 66ääniavustaja on yksi sen merkittävimmistä ominaisuuksista. Voit pyytää ajo-ohjeita pelkästään puhumalla laitteelle. Ääniohjaus on saatavilla useilla kielillä, kuten englanniksi, ranskaksi, italiaksi, saksaksi, espanjaksi ja ruotsiksi, mikä tekee navigoinnista entistä helpompaa. Tämä handsfree-toiminto parantaa ajoturvallisuutta, sillä voit pitää kätesi ohjauspyörässä ja keskittyä ajamiseen.

Handsfree-puhelut

Sisäinen Bluetooth-yhteys mahdollistaa handsfree-puhelut. Yhdistämällä yhteensopivan älypuhelimen Garmin DriveSmart -sovellukseen voit soittaa ja vastaanottaa puheluita irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen työmatkalaisille ja paljon ajaville, jotka haluavat pysyä yhteydessä turvallisesti.

Reaaliaikaiset liikenne- ja sää tiedot

Garmin DriveSmart™ 66 tarjoaa reaaliaikaisia liikennetietoja ja sääennusteita, kun käytät yhteensopivaa älypuhelinta, jossa on Garmin Drive™ -sovellus. Tämä auttaa välttämään liikenneruuhkat ja löytämään aikaa säästäviä kiertoteitä. Lisäksi näet ajantasaiset sääolosuhteet ja animoidun sään tutkan, mikä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin.

Reaaliaikaiset polttoainehinnat

Garmin DriveSmart™ 66avulla voit myös seurata polttoainehintoja reaaliajassa. Yhdistämällä navigaattorin Garmin Drive™ -sovellukseen saat päivitykset edullisimmista polttoainehinnoista reittisi varrelta. Tämä ominaisuus voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä, erityisesti pitkien matkojen aikana.

Älykkäät ilmoitukset

Kun Garmin DriveSmart™ 66 on pariliitetty älypuhelimen kanssa, näet ilmoitukset, kuten tekstiviestit, suoraan navigaattorin näytössä. Tämä vähentää tarvetta tarkistaa puhelinta ajon aikana, mikä lisää turvallisuutta ja vähentää häiriöitä.

Langattomat päivitykset

Garmin DriveSmart™ 66sisäinen Wi-Fi®-yhteys tekee karttojen ja ohjelmistojen päivittämisestä vaivatonta. Laite ilmoittaa automaattisesti, kun uusia päivityksiä on saatavilla, joten voit pitää navigaattorisi aina ajan tasalla ilman tietokonetta.

Kuljettajan hälytykset

Turvallisuus on Garmin DriveSmart™ 66keskiössä. Kuljettajan hälytykset varoittavat esimerkiksi jyrkistä mutkista, nopeusrajoituksen muutoksista ja koulualueista, mikä parantaa ajoturvallisuutta ja tilannetietoisuutta. Lisäksi liikennevalo- ja nopeuskameravaroitukset auttavat välttämään sakkoja ja ajamaan turvallisemmin.

TripAdvisor ja Foursquare

Garmin DriveSmart™ 66 tekee matkan suunnittelusta helppoa TripAdvisor- ja Foursquare-integraatioiden avulla. Voit lukea arvosteluja reitin varrella olevista hotelleista, ravintoloista ja nähtävyyksistä sekä etsiä suosittuja paikkoja helposti. Tämä ominaisuus auttaa löytämään parhaat pysähdyspaikat ja tekee matkasta mukavamman.

Kartta-alue ja ympäristövyöhykkeiden reititys

Navigaattori sisältää esiladatut Euroopan kartat ja tarjoaa yksityiskohtaiset reittiohjeet. Garmin DriveSmart™ 66 varoittaa myös ympäristövyöhykkeistä reitin varrella, mikä auttaa noudattamaan paikallisia säädöksiä ja vähentämään ympäristövaikutuksia.

Näe ajoneuvon taakse

Yhdistämällä Garmin DriveSmart™ 66 yhteensopivaan Garmin-peruutuskameraan (myydään erikseen) voit nähdä ajoneuvon takana olevat ajoneuvot, jalankulkijat ja esteet helposti. Tämä lisää turvallisuutta erityisesti pysäköitäessä ja ahtaissa tiloissa.