DJI Air 2S + RC-N1 arvostelu ja kokemuksia

Power.fi:
5/5

DJI Air 2S + RC-N1 on yksi markkinoiden edistyneimmistä ja monipuolisimmista drone-kokoonpanoista. Tämä arvostelu käsittelee sen tärkeimpiä ominaisuuksia, suorituskykyä ja käytettävyyttä.

Lentomatka ja kuvausominaisuudet

DJI Air 2S + RC-N1 tarjoaa vaikuttavan 12 kilometrin Full HD -videolähetyksen. Tämä tarkoittaa, että voit lennättää droneasi pitkiä matkoja ilman huolta signaalin katoamisesta. Laaja kantama antaa käyttäjille enemmän vapautta ja mahdollisuuksia tallentaa henkeäsalpaavia maisemia ja tilanteita kaukaa.

Kuvausominaisuuksien osalta DJI Air 2S on varustettu 10-bitin D-Log M -väriprofiililla, joka tallentaa miljardi värisävyä. Tämä mahdollistaa elävämmät ja yksityiskohtaisemmat videot ja valokuvat. RAW-muodossa otettavat kuvat tarjoavat jopa 12.6 aukon dynaamisen alueen, joka vangitsee enemmän visuaalista tietoa haastavissakin valaistusolosuhteissa. Tämä antaa luoville tekijöille enemmän joustavuutta jälkikäsittelyssä ja mahdollisuuden saavuttaa haluamansa ilmeen.

Älykäs HDR- ja panoraamateknologia

Intelligent HDR -teknologia yhdistää automaattisesti useita otoksia, mikä lisää kuvien dynaamista aluetta ilman tarvetta jälkikäsittelyyn. Tämä tarkoittaa yksityiskohtaisempia kuvia sekä kirkkaissa että varjoisissa osissa, luoden syvyyttä ja rikkautta kuviin.

Hyperlapse- ja panoraamatilat lisäävät luovuuden mahdollisuuksia entisestään. Hyperlapse-tilassa voit nopeuttaa ajan ja liikkeen yhdellä napautuksella, kun taas panoraamatila antaa mahdollisuuden ottaa laajempia ja yksityiskohtaisempia kuvia ympäristöstäsi. Panoraamavaihtoehtoihin kuuluvat laajakulma, 180° ja pallomainen näkymä, jotka tarjoavat monipuolisia tapoja tallentaa maisemia.

MasterShots ja FocusTrack

DJI Air 2S + RC-N1:n MasterShots on edistynyt älytoiminto, joka auttaa käyttäjiä saamaan parhaat otokset missä tahansa ympäristössä. Valitse vain kohde, ja drone suorittaa kymmenen erilaista liikettä peräkkäin, pitäen kohteen keskellä ja luoden lyhyen elokuvamaisen videon.

FocusTrack puolestaan tarjoaa Spotlight 2.0-, ActiveTrack 4.0- ja Point of Interest 3.0 -toiminnot, jotka tekevät kohteen seuraamisesta ja kiertämisestä vaivatonta. Kamera pysyy keskitettynä kohteeseen, kun lennätät dronea spiraalissa tai otat lähikuvia. Zoom-toiminto mahdollistaa myös selkeät kuvat etäältä, mikä lisää turvallisuutta.

Esteentunnistus ja APAS 4.0

DJI Air 2S pystyy havaitsemaan ympäristönsä neljään suuntaan: ylös, alas, eteen ja taakse. Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) -algoritmeja on parannettu entisestään, mikä mahdollistaa droneen aktiivisen esteiden väistämisen monimutkaisemmissa tilanteissa ja suuremmilla nopeuksilla.

Tämä ympäristön havainnointikyky tekee DJI Air 2S:stä yhden turvallisimmista droneista markkinoilla. Käyttäjät voivat nauttia lentämisestä luottavaisin mielin, koska drone pystyy välttämään esteitä ja varmistamaan sujuvan lennon.

O3-lähetysteknologia ja Dual Frequency

DJI Air 2S käyttää DJI:n edistyneintä O3 (OcuSync 3.0) -kuvalähetysteknologiaa, joka tarjoaa erittäin sujuvan, selkeän ja luotettavan kuvasyötteen. Tämä tekee lennättämisestä entistä miellyttävämpää ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen kuvanlaadun kaikissa olosuhteissa.

Dual Frequency -ominaisuus, joka käyttää sekä 2.4GHz että 5.8GHz taajuuksia, parantaa signaalin vakautta ja vähentää häiriöitä. Tämä on erityisen hyödyllistä lentäessäsi alueilla, joilla on paljon muita signaaleja, kuten kaupunkiympäristössä.

Turvallisuus ADS-B-teknologialla

DJI Air 2S tarjoaa lisää turvallisuutta ilmatilassa teollisuuden johtavan AirSense-turvajärjestelmän avulla. Tämä järjestelmä vastaanottaa automaattisia riippumattomia valvontalähetyksiä (ADS-B) lentokoneiden ja helikoptereiden sijaintitiedoista, jotka lähettävät ADS-B-signaaleja. Nämä lentokoneet näytetään kartalla, ja DJI Fly -sovelluksen kautta saat sekä ääni- että visuaalisia hälytyksiä, jotka auttavat pitämään dronen poissa näiden lentokoneiden tieltä.