DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo + RC PRO arvostelu ja kokemuksia

Kameraliike.fi:
4.5/5

DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo + RC PRO on DJI:n lippulaiva, joka asettaa uudet standardit kamera-dronejen maailmassa. Tämä artikkeli tarjoaa perusteellisen arvostelun tästä huippuluokan drone-paketista, keskittyen sen lukuisiin ominaisuuksiin ja teknologioihin, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan sekä ammattilaisille että harrastajille.

Lippulaivan kolmoiskamerajärjestelmä

DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo + RC PRO erottuu edukseen markkinoilla sen ainutlaatuisella kolmoiskamerajärjestelmällä. Tämä järjestelmä sisältää 4/3 CMOS Hasselblad-kameran, 70mm telekameran ja 166mm telekameran, jotka yhdessä mahdollistavat upeat kuvaukset monissa eri tilanteissa.

4/3 CMOS Hasselblad-Kamera

4/3 CMOS Hasselblad-kamera on yksi DJI Mavic 3 Pro:n kruununjalokivistä. Tämä kamera pystyy kuvaamaan 5.1K/50fps ja 4K/120fps, ja sen f/2.8 – f/11 aukkoalue tarjoaa monipuolisuutta eri valaistusolosuhteissa. Kamera tukee myös 10-bittistä D-Log M -tilaa, joka tallentaa jopa miljardi väriä, tehden kuvista luonnollisia ja yksityiskohtaisia.

Kaksi telekameraa

DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo + RC PRO sisältää myös kaksi telekameraa, jotka tuovat lisää joustavuutta kuvaukseen. 70mm keskitelen objektiivi tarjoaa dynaamisen kehyksen ja puristaa syväterävyyttä korostaen kohdetta. 166mm telekamera mahdollistaa jopa 28-kertaisen hybridizoomin, jonka avulla voit kuvata kaukaisia kohteita tarkasti ja yksityiskohtaisesti.

Apple ProRes ammattimaisiin luomuksiin

DJI Mavic 3 Pro Cine tukee Apple ProRes -koodekkia kaikilla kolmella kameralla. Tämä tarjoaa ammattimaisille luoville tekijöille lisää mahdollisuuksia korkealaatuisen sisällön luomiseen. Lisäksi dronessa on sisäänrakennettu 1TB SSD ja 10Gbps valokaapeli, jotka mahdollistavat nopean tiedonsiirron ja tallennuksen.

43 Minuutin maksimi lentoaika

Mavic 3 Pro tarjoaa jopa 43 minuuttia lentoaikaa, mikä antaa luottamusta lentää pidemmälle ja nauttia ilmakuvaamisesta pidempään. Tämä pitkä lentoaika tarkoittaa, että voit suorittaa kaikki suunnitellut kuvaustehtävät yhdellä lennolla ilman tarvetta jatkuviin akunvaihtoihin.

Kaikkisuuntainen esteentunnistus

Turvallisuus on ensisijainen huolenaihe, kun lennät dronea. DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo + RC PRO:ssa on kahdeksan sensoria ja tehokas laskentamoottori, jotka tunnistavat esteet ja suunnittelevat turvallisen reitin. Tämä mahdollistaa turvallisen lennon myös monimutkaisissa ympäristöissä.

15 km HD videolähetys

DJI O3+ tukee jopa 15 kilometrin lähetysetäisyyttä ja 1080p/60fps live-kuvaa, mikä tarjoaa sulavamman hallinnan ja eloisamman videokuvan monitorillesi. Tämä ominaisuus tekee DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo + RC PRO:sta erittäin responsiivisen ja parantaa käyttökokemusta.

Jännittävä FPV-lento

Koe kiehtova FPV-lento DJI Goggles -lasien ja DJI RC Motion 2 -ohjaimen avulla. Nämä varusteet tarjoavat todentuntuiset värit, tarkat yksityiskohdat ja ohjausliikkeet, jotka tekevät lentämisestä mukaansatempaavaa.

Luovaa kuvakerrontaa

DJI Mavic 3 Pro:n kolminkertainen kamerajärjestelmä avaa uusia kuvausnäkökulmia ja mahdollistaa luovan vapauden. 24mm Hasselblad-kamera sopii laajojen maisemien kuvaamiseen, 70mm keskitelen kamera luo tilan ja tarinan tuntua, ja 166mm telekamera tuo kohteen lähemmäksi ja terävöittää yksityiskohtia.

Ylivertainen kuvantamisen lippulaiva

DJI Mavic 3 Pro on uusi aikakausi kameradroneille, jossa on kolme sensoria ja linssiä eri polttoväleillä. Tämä yhdistelmä tekee siitä monipuolisen työkalun eri kuvaustilanteisiin ja mahdollistaa elokuvamaisien mestariteosten luomisen.

Ammattimaiset videomääritykset

DJI Mavic 3 Pro tukee 5.1K/50fps ja 4K/120fps kuvausta sekä 10-bittistä D-Log M -värimoodia, joka tallentaa jopa miljardi väriä. Tämä mahdollistaa luonnolliset väriasteikot ja hienovaraiset yksityiskohdat, jopa korkean kontrastin tilanteissa.

Sisäänrakennettu 1TB SSD

DJI Mavic 3 Pro Cine tarjoaa sisäänrakennetun 1TB SSD:n ja 10Gbps nopean tiedonsiirtokaapelin, mikä helpottaa ammattimaisten luomusten tallentamista ja käsittelyä.

Yhdistä inspiraatio ja tehokkuus

DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo + RC PRO tarjoaa monipuoliset kuvausmahdollisuudet ja tehokkuuden yhdistämällä eri polttovälit ja kameramoodit. 4/3 CMOS Hasselblad-kamera, 70mm keskitelen kamera ja 166mm telekamera mahdollistavat erilaisten koostumustyylien helpon hyödyntämisen.

Yönäytökset ja hyperlapse

70mm keskitelen kamera tukee yönäytöksiä ja Hyperlapse-kuvausta, joka mahdollistaa upeiden yömaisemien ja ajastettujen kuvien tallentamisen. Tämä kamera puristaa syväterävyyden ja korostaa kohteen, luoden voimakkaan visuaalisen painopisteen.

166mm telekamera – Zoomaa ja koe yksityiskohdat

Paranneltu telekamera tarjoaa korkeamman resoluution ja laajemman f/3.4 aukon. Se tukee 4K/60fps videokuvausta 7x optisella zoomilla ja 12MP valokuvia. Hybridi-zoom yltää jopa 28x, jolloin pääset lähemmäksi kohdetta ja saat rikkaat yksityiskohdat esiin.

Lennä pidemmälle ja tunnista enemmän

DJI Mavic 3 Pro tarjoaa jopa 43 minuuttia lentoaikaa, mikä antaa enemmän aikaa ja luottamusta lentää pidemmälle. Kaikkisuuntainen esteentunnistus ja APAS 5.0 varmistavat turvallisen lennon ja luomisen mielenrauhan kera.

Visuaalinen apu – Ilmakuvausta parannetulla turvallisuudella

Monisuuntainen visuaalinen apu auttaa ennakoimaan esteitä ja navigoimaan turvallisesti. Tämä parannettu tietoisuus antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella turvallisemman ja tehokkaamman lentoreitin.

Lippulaivan videolähetys

DJI O3+ -järjestelmä tarjoaa jopa 15 kilometrin lähetysetäisyyden vakailla signaaleilla ja selkeämmän kameranäkymän. Se voi lähettää 1080p/60fps HD-livekuvaa, mikä tekee DJI Mavic 3 Pro:sta responsiivisemman ja parantaa videoiden laatua.

Automaattinen lentokokemus

DJI Mavic 3 Pro sisältää useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten Waypoint Flight, Cruise Control ja Advanced RTH, jotka tekevät pitkän matkan lentämisestä vaivatonta ja auttavat vähentämään tärinää manuaalisen ohjauksen aikana.

Älykäs luominen, loputon inspiraatio

FocusTrack, MasterShots, QuickShots ja Panorama ovat muutamia älykkäitä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan upeita ilmakuvia. LightCut-sovellus mahdollistaa langattoman yhteyden droneen, nopean esikatselun ja AI-pohjaisen yhden napin editoinnin.