DJI Inspire 3 arvostelu ja kokemuksia

Fotonordic.fi:
5/5

Huipputason kuvauskopteri ilmakuvaajille

DJI Inspire 3 edustaa ilmakuvauksen huipputeknologiaa, tarjoten ennenäkemätöntä tehokkuutta, kamerakieleen liittyvää vapautta ja luovia mahdollisuuksia. Tämä kaikenkattava 8K-kamera drone mahdollistaa ammattitason elokuvantekijöiden hyödyntää täysimääräisesti kuvauksen potentiaalin, jolloin jokainen otos saavuttaa mestarillisen tason.

Voimaa ja suorituskykyä uudessa muodossa

DJI Inspire 3:n tyylikäs, yhtenäinen muotoilu huomioi aerodynamiikan, mikä vähentää ilmanvastusta ja tehostaa lennon sujuvuutta. Max-syöksynopeus on kasvanut Inspire 2:n 9 m/s nopeudesta 10 m/s nopeuteen, ja pystysuuntainen nousemisen ja laskeutumisen nopeus on kasvanut 6 m/s ja 4 m/s nopeuksista 8 m/s nopeuteen. Tehokas ohjattavuus takaa tarkan ja vastaantulevan ohjauksen sekä pidennetyn, jopa 28 minuutin lentoajan.

Innovatiivista suunnittelua joka yksityiskohdassa

Inspire 3 perii Inspire-sarjan klassisen muuntuvan rakenteen, mutta käyttää täysin uutta suunnittelua, joka tukee 360° panoraamaa ja kallistusta. Kun laskeutumisteline on alhaalla, gimbal tukee esteetöntä 80° yläkulmassa tapahtuvaa kuvausta, mahdollistaen kuvaajille uudenlaisten, innovatiivisten otosten tallentamisen. Laitteen jokainen yksityiskohta, ulkoisesta suunnittelusta sisäiseen rakenteeseen, on huolellisesti harkittu ja optimoitu.

Tarkkuutta jokaiseen lento- ja kuvaushetkeen

RTK-sijaintiteknologia – senttimetrin tarkkuudella

DJI Inspire 3 integroi korkeatarkkuuksisen RTK-sijaintiteknologian, jota käytetään muun muassa arkkitehtuurissa ja maanmittauksessa, tarjoten senttimetrin tarkkuuden. RTK parantaa lentämisen vakautta ja reittisuunnittelun tarkkuutta merkittävästi, mikä lisää luovaa tehokkuutta.

Monipuoliset lennonsuunnitteluominaisuudet Waypoint Pro:n kanssa

Erityisesti ilmakuvausta varten suunniteltu Waypoint Pro mahdollistaa lennonreittien ja kuvakulmien suunnittelun laajoilla mukautetuilla asetuksilla. Uudet Toistettavat Reitit ja 3D Dolly -tilat tuovat innovatiivisen automatisoidun kuvauskokemuksen helposti saavutettavaksi. RTK:n senttimetrin tarkkuus varmistaa tarkan reittisuunnittelun ja toteutuksen.

Ammattimainen kuvauskokemus jokaisella lennolla

Spotlight Pro ja uudet seuraamistilat

Spotlight Pro, päivitetty Inspire 2:sta, mahdollistaa yksittäisille luojille entistä enemmän kuvausmahdollisuuksia. Inspire 3 tukee automatisoitua kohteen tunnistamista ja lukitsemista entistä suuremmalla tarkkuudella ihmisille, ajoneuvoille ja veneille.

Monipuoliset turvaominaisuudet ja sensorijärjestelmät

Inspire 3 on varustettu yhdeksällä sensorilla, jotka mahdollistavat kattavan omnidirektionaalisen havaitsemisjärjestelmän, tunnistaen esteet kaikissa suunnissa ja tarjoten kattavaa suojaa lennon aikana. Uusi esteentunnistuksen mukautustoiminto auttaa varmistamaan suuremman lentoturvallisuuden ja luovan vapauden.

Huippuluokan kuvausteknologia

Räätälöity 8K-sensori

DJI:n kevyin ikinä valmistettu täysikokoinen kolmiakselinen gimbaalikamera, X9-8K Air, on suunniteltu erityisesti Inspire 3:lle, vieden dronien ilmakuvaamisen uudelle tasolle. Kamera tukee DJI:n uusinta kuvankäsittelyjärjestelmää, CineCore 3.0:aa, joka mahdollistaa jopa 8K/25fps CinemaDNG-videon ja 8K/75fps Apple ProRes RAW -videon tallentamisen.

DJI Cinema Color Science ja monikameran aikakoodien synkronointi

DJI Cinema Color Science (DCCS) säilyttää luonnolliset ja urbaanit maisemat sekä ihonvärit eri ympäristöissä ja valaistusolosuhteissa, määritellen ilmakuvausten värit uudelleen. Monikameran aikakoodien synkronointi helpottaa monimutkaisten kuvausprojektien käsittelyä ja tehostaa editointiprosessia.

DJI Inspire 3:n akkuteknologia

Uudistunut kaksinkertainen akkujärjestelmä

DJI Inspire 3 on varustettu uudella TB51 kaksinkertaisella akkujärjestelmällä, joka hyödyntää viimeisimpiä akkukemian teknologioita optimaalisen luotettavuuden ja suorituskyvyn takaamiseksi. TB51-akut ovat kooltaan pienempiä, kevyempiä ja virtaviivaisempia kuin edeltäjänsä TB50-mallit, tarjoten maksimissaan 28 minuutin lentoajan. Lisäksi akut tukevat kuumaa vaihtoa uudelleensuunnitellun akunvapautusmekanismin ansiosta, mikä mahdollistaa jatkuvan toiminnan vaivattomasti.

Älykäs lämmitystoiminto kylmässä ympäristössä

Jos akun lämpötila laskee alle 10° C (50° F), akku aktivoi automaattisen lämmitystoiminnon. Tämä ylläpitää riittävää suorituskykyä myös kylmissä olosuhteissa, jopa -20° C (-4° F) asti. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kuvaajille, jotka työskentelevät haastavissa sääolosuhteissa, varmistaen, että Inspire 3 pystyy suoriutumaan tehtävästään riippumatta ulkolämpötilasta.

Uudelleensuunniteltu akkulatauskeskus

Uusi taitettava akkulatauskeskus on suunniteltu tasapainottamaan lataustehokkuutta ja säilytyskokoa optimaalisesti. Se mahtuu kahdeksaan akkuun ja nopeassa tilassa se voi ladata kaksi akkua 90 prosentin varaukseen vain 35 minuutissa ja kaikki kahdeksan akkua täyteen 160 minuutissa. Mukana oleva 65W USB-C -portti voidaan myös käyttää RC Plus -kaukosäätimen lataamiseen, lisäten käyttömahdollisuuksia ja joustavuutta eri kuvauskohteissa.

DJI Inspire 3:n plussat:

  • Erinomainen kuvanlaatuKamera toimii hyvin, erityisesti heikossa valaistuksessa
  • Jopa 8K-videon tallennus
  • Edistynyt esteiden väistö
  • Drone on helppo asentaa, purkaa ja kuljettaa

DJI Inspire 3:n miinukset:

  • Kallis, suunnattu ammattikäyttöön
  • Ei sovellu satunnaiseen käyttöön
  • Suuri ja painava
  • Ominaisuuksia puuttuu aluksi, linssit ovat rajoittuneita polttovälejä
  • Akun kesto on kuitenkin edelleen suhteellisen lyhyt