DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2 arvostelu ja kokemuksia

Fotonordic.fi:
4/5

DJI on jälleen kerran asettanut uudet standardit drone-teknologiassa esittelemällä DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2 -paketin. Tämä drone yhdistää huipputeknologian ja käyttäjäystävällisyyden, ja tarjoaa vaikuttavia ominaisuuksia sekä amatööreille että ammattilaisille. Tässä artikkelissa tarkastelemme tämän vaikuttavan dronen ominaisuuksia ja selvitämme, miksi se erottuu edukseen markkinoilla.

46 minuutin maksimi lentoaika

DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2 tarjoaa huomattavan 46 minuutin maksimilentoaikaa, joka on 48 % pidempi kuin edeltäjissään. Tämä lisäaika antaa käyttäjille enemmän mahdollisuuksia tutkia, sommitella ja kuvata ilman jatkuvaa akkujen vaihtamisen tarvetta. Dronen mukana tuleva akun lataushubi mahdollistaa myös virran siirron akkujen välillä, mikä on erityisen hyödyllistä, kun latausmahdollisuudet ovat rajalliset.

Dual-kamera 48MP valokuvat

DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2 on varustettu kahdella kameralla, jotka molemmat pystyvät ottamaan 48MP valokuvia. Tämä tarkoittaa, että valokuvat ovat täynnä todentuntuisia yksityiskohtia, ja ne voidaan rajata uudelleen jälkikäteen ilman laadun heikkenemistä. Toinen kamera on laajakulmakamera ja toinen 3x keskiteleobjektiivi, joka mahdollistaa häviöttömän 3x optisen zoomin.

4K/60fps HDR videot

Molemmat DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2 -dronen kamerat tukevat 4K/60fps HDR-videoita. Tämä mahdollistaa erittäin korkealaatuisten videoiden tallentamisen, joissa on luonnolliset värisävyt ja sujuvat valaistuksen siirtymät. Kahden 1/1.3-tuuman CMOS-sensorin ansiosta videot ovat yksityiskohtaisia ja värikylläisiä.

Kaikkien suuntien esteentunnistus

Turvallisuus on yksi DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2:n vahvuuksista. Dronen kaikkien suuntien esteentunnistusjärjestelmä mahdollistaa esteiden havaitsemisen joka suunnasta, mikä parantaa lennon turvallisuutta huomattavasti. APAS 5.0 -järjestelmä mahdollistaa sujuvammat väistöliikkeet, mikä tekee lennosta turvallisempaa ja helpompaa myös aloittelijoille.

Laajakulma- ja 3x keskiteleobjektiivi – Kohteet, jotka kertovat tarinan

DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2 -dronen kaksi kameraa tarjoavat monipuolisia kuvausmahdollisuuksia. Laajakulmakamera on erinomainen laajojen maisemien taltioimiseen, kun taas 3x keskiteleobjektiivi tarjoaa häviöttömän 3x optisen zoomin, joka tuo kohteen lähemmäksi ja antaa ainutlaatuisen perspektiivin. Tämä yhdistelmä mahdollistaa dynaamisemman kuvauksen ja visuaalisesti vaikuttavampien tarinoiden kertomisen.

Uuden sukupolven O4 HD videolähetys

DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2 sisältää uuden sukupolven O4 HD videolähetysjärjestelmän, joka parantaa merkittävästi lähetyksen suorituskykyä. Järjestelmä tarjoaa enintään 20 km kantaman ja 1080p/60fps laadukkaan live-näkymän, mikä takaa ultra-sulavan katselukokemuksen ja ohjauksen.

Aktiiviseuranta 360°

DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2:n ActiveTrack 360° -ominaisuus mahdollistaa entistä luovemmat otokset. Tämä toiminto pitää kohteen jatkuvasti kehyksessä ja auttaa tallentamaan elokuvamaisia videoita, joissa kohde on keskipisteessä. ActiveTrack 360° yhdistettynä kaikkien suuntien esteentunnistusjärjestelmään takaa älykkäät ja hyvin suunnitellut otokset kaikissa tilanteissa.

Älykäs RTH

Smart RTH (Return to Home) on edistynyt toiminto, joka suunnittelee optimoidun lentoreitin kotiinpaluuta varten ja hyödyntää kaikkien suuntien esteentunnistusjärjestelmää turvallisuuden varmistamiseksi. Tämä ominaisuus varmistaa, että drone palaa turvallisesti kotiin automaattisesti, vaikka yhteys ohjaimeen katoaisi.

Helppokäyttöiset kuvausominaisuudet

DJI Air 3 Fly More Combo + RC 2 tarjoaa lukuisia helppokäyttöisiä kuvausominaisuuksia, kuten QuickShots, joka antaa mahdollisuuden luoviin kameraliikkeisiin. Näihin kuuluvat Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang ja Asteroid. Lisäksi MasterShots-ominaisuus automatisoi monipuoliset kameraliikkeet, kuvaa useita klippejä ja editoi ne musiikin, leikkausten ja tehosteiden kanssa, mikä tekee elokuvamaisen sisällön tuottamisesta nopeaa ja helppoa.