E-wheels E2S V2 Pro arvostelu

E-wheels.fi:
4.9/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Uusi E-wheels E2S V2 Pro saapuu markkinoille tuoreilla päivityksillä ja parannuksilla, jotka tekevät siitä tehokkaan ja kätevän valinnan sähköpotkulautojen ystäville.

Tehokas moottori ja suuri kantama

E-wheels E2S V2 Pro:ssa on tehokas 1000W moottori, joka antaa potkulautalle riittävästi voimaa pärjätäkseen vaativissakin olosuhteissa. Tämän tehokkaan moottorin ansiosta E2S V2 Pro on menestynyt erinomaisesti eri testeissä, kuten tek.no- ja dinside.no-sivuilla. Nämä testit ovat myös tehneet siitä testivoittajan Nettavisen.no-sivustolla ja ylivoimaisesti myydyimmän potkulaudan markkinoilla.

E2S V2 Pro:n akku on päivitetty ja se tarjoaa nyt optimaalisen 45 km kantaman. Tämä on merkittävä parannus aikaisempaan malliin verrattuna ja se takaa, että voit matkustaa pidempiä matkoja ilman että sinun tarvitsee ladata laitetta.

Uusi parannettu muotoilu ja puhkeamattomat renkaat

E-wheels E2S V2 Pro on suunniteltu olemaan paitsi tehokas, myös kestävä ja helppokäyttöinen. Potkulaudan muotoilu on päivitetty ja se on nyt entistä kevyempi ja käytännöllisempi. Mallissa on myös iskunvaimennin takana, mikä parantaa sen ajomukavuutta.

Lisäksi E2S V2 Pro:ssa on puhkeamattomat renkaat, mikä tekee siitä ihanteellisen ajettavaksi monenlaisissa ympäristöissä.

Bluetooth ja sovellus

E2S V2 Pro:ssa on nyt uusi tyylikäs LCD-näyttö, joka näyttää kaikki tarvitsemasi tiedot. Se on varustettu Bluetoothilla ja sovelluksella, jolla voit lukita potkulaudan ja tehdä muita henkilökohtaisia asetuksia.

IP56 sertifiointi

E2S V2 Pro on IP56-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa hyvän suojan pölyä ja pieniä hiukkasia vastaan sekä täyden suojan suurempia kiinteitä esineitä vastaan.

Huippunopeus ja kaksi versiota

Mallin huippunopeus on 30 km/h, mutta sähköpotkulaudan voi myös tilata 25 km/h nopeusrajalla. Isojen ilmatäytteisten renkaiden ansiosta ajo on mukavaa myös epätasaisella alustalla.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että E-wheels E2S V2 Pro on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta, kestävää ja helppokäyttöistä sähköpotkulautaa. Se on saanut erinomaiset arvosanat testeissä ja se on ylivoimaisesti myydyin potkulauta markkinoilla.