E-wheels E2S V2 Pro arvostelu ja kokemuksia

E-wheels.fi:
4.4/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

E-WHEELS E2S V2 Pro on markkinoiden yksi parhaista sähköpotkulaudoista. Tässä artikkelissa tarkastelemme tätä tuotetta, sen ominaisuuksia ja suorituskykyä eri osa-alueilla. E-WHEELS E2S V2 Pro on saanut erinomaisia testituloksia ja on ylivoimaisesti myydyin potkulauta. Se on varustettu tehokkaalla 1000W moottorilla ja tarjoaa jopa 45 km kantaman, joten se on täydellinen valinta niin työmatkalaisille kuin vapaa-ajan kulkijoillekin.

Tehokas moottori ja pitkä kantama

1000W moottori

E-WHEELS E2S V2 Pro:n sydän on sen tehokas 1000W moottori, joka tarjoaa maksimaalisen tehon ja nopeuden. Tämä moottori tekee sähköpotkulaudasta erinomaisen valinnan kaupunkiajoon ja jyrkkiin mäkiin. Testeissä E-WHEELS E2S V2 Pro on suoriutunut erinomaisesti, erityisesti kiihdytyksessä ja mäkitestissä, jossa se murskasi kilpailijansa.

45 km kantama

Pitkä kantama on yksi E-WHEELS E2S V2 Pro:n suurimmista vahvuuksista. 36V ja 15 Ah akku mahdollistavat jopa 45 km ajon yhdellä latauksella. Tämä tekee potkulaudasta erittäin käytännöllisen pitkillekin matkoille ilman tarvetta jatkuvaan lataamiseen. Akun kesto on testattu ja se on osoittautunut luotettavaksi eri ajo-olosuhteissa.

Innovatiiviset ominaisuudet

Uusi LCD-näyttö, bluetooth ja sovellus

E-WHEELS E2S V2 Pro on varustettu uudella LCD-näytöllä, joka näyttää kaikki tarvittavat tiedot selkeästi ja helposti luettavasti. Näytön avulla voit seurata nopeutta, akkua ja muita tärkeitä tietoja. Bluetooth-yhteys ja sovellus mahdollistavat potkulaudan lukituksen ja henkilökohtaisten asetusten tekemisen kätevästi suoraan puhelimesta.

Non zero start ja turvaominaisuudet

E-WHEELS E2S V2 Pro:ssa on ”non zero start” -ominaisuus, joka estää potkulaudan poisajon vahingossa kaasupoljinta painettaessa. Tämä parantaa turvallisuutta erityisesti silloin, kun seisot suojatiellä tai pysähdyt hetkeksi. Jos haluat kuitenkin käyttää pelkkää kaasupoljinta liikkeelle lähtöön, voit poistaa tämän ominaisuuden sovelluksen avulla.

Rakenteellinen kestävyys ja suojaus

IP56-sertifioitu

E-WHEELS E2S V2 Pro on IP56-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se on suojattu pölyä ja pieniä hiukkasia vastaan sekä kestää suurempia kiinteitä esineitä. Tämä tekee potkulaudasta kestävän ja luotettavan eri sääolosuhteissa. Vaikka potkulauta on hyvin suojattu, on tärkeää välttää sen altistamista suurille vesimäärille, sillä liiallinen kosteus voi vahingoittaa elektroniikkaa.

Puhkeamattomat renkaat ja iskunvaimennus

Mukavuus ja kestävyys ovat tärkeitä tekijöitä sähköpotkulaudan valinnassa. E-WHEELS E2S V2 Pro:ssa on puhkeamattomat renkaat, jotka takaavat mielenrauhan ajon aikana. Iskunvaimennus takana parantaa ajomukavuutta erityisesti epätasaisilla teillä ja tekee ajamisesta sujuvaa ja miellyttävää.

Testitulokset ja suosio

Testivoittaja ja suosittelut

E-WHEELS E2S V2 Pro on saavuttanut erinomaisia testituloksia useilla arvostelusivustoilla. Tek.no on antanut sille arvosanan 8/10 ja Nettavisen.no antoi sille arvosanan 5 nopanheitossa. Tuote on myös suositeltu Dinside.no-sivustolla. Näissä testeissä E-WHEELS E2S V2 Pro on osoittautunut erityisen hyväksi kiipeävyydessä ja kantamassa.

Suosittu valinta pohjoismaissa

E-wheels E2 -sarja on Pohjoismaiden myydyin sähköpotkulautasarja. Vuodesta toiseen päivitetty ja paranneltu E2S V2 Pro on saavuttanut suuren suosion käyttäjien keskuudessa. Sen luotettavuus ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin arkeen kuin vapaa-ajalle.

Käyttökokemukset ja käytännöllisyys

Kevyt ja helppokäyttöinen

E-WHEELS E2S V2 Pro on kevyt ja helppokäyttöinen sähköpotkulauta, joka painaa vain 14 kg. Sen kompakti koko ja taittuva rakenne tekevät siitä kätevän kuljettaa ja säilyttää. Taittomekanismi on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi, jolloin potkulauta muuttuu käteväksi kantokahvaksi sekunneissa.

Turvallisuus ja ajomukavuus

Turvallisuus on tärkeä tekijä E-WHEELS E2S V2 Pro:ssa. Siinä on tehokkaat jarrut, mukaan lukien levyjarru ja E-ABS elektroninen lukkiutumaton jarru edessä. Vahva LED-valo edessä ja punainen takavalo parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta erityisesti pimeällä ajettaessa.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SÄHKÖPOTKULAUTAA?

Tutustu E-wheelsin mahtavaan valikoimaan ja löydä paras sähköpotkulauta itselle edulliseen hintaan.