E-Wheels E7 Pro 2023 arvostelu ja kokemuksia

Ewheels.fi:
4.2/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

E-Wheels E7 Pro 2023 on saapunut markkinoille ja tuonut mukanaan lukuisia parannuksia ja päivityksiä. Tämä sähköskootteri on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja käyttömukavuutta, ja se on ehdottomasti yksi vuoden kiinnostavimmista uutuuksista sähköajoneuvojen saralla. Tässä arvostelussa perehdymme tarkemmin E7 Pro:n ominaisuuksiin, suoritukseen ja käytettävyyteen.

Optimaalinen kantama ja akun kesto

Pitkä kantama

E-Wheels E7 Pro 2023 tarjoaa jopa 80 kilometrin optimaalisen kantaman, mikä on merkittävä parannus aiempiin malleihin verrattuna. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin pidemmille matkoille. Suurempi akku ja tehokas moottori takaavat, että käyttäjä voi luottaa skootterin kestävän pitkään ilman lataustarvetta.

Tehokas moottori ja akku

Skootteri on varustettu 52 V 2400 W moottorilla (2 x 1200 W), joka tarjoaa riittävästi tehoa haastavimpiinkin ajotilanteisiin. Akku on 52V 17.8Ah – 925.6Wh, mikä varmistaa pitkän käyttöiän ja lyhyet latausajat. E7 Pro:n latausaika on noin 10 tuntia, joten sen voi helposti ladata yön aikana seuraavaa päivää varten.

Uudet hydrauliset levyjarrut ja etuiskunvaimentimet

Parannettu turvallisuus ja jarrutuskyky

E-Wheels E7 Pro 2023 on varustettu uusilla hydraulisilla levyjarruilla, jotka tarjoavat erinomaisen jarrutuskyvyn ja turvallisuuden. Hydrauliset jarrut ovat merkittävä parannus perinteisiin mekaanisiin jarruihin verrattuna, sillä ne vaativat vähemmän huoltoa ja tarjoavat tasaisemman ja tehokkaamman jarrutuksen.

Mukavuutta parantavat iskunvaimentimet

Skootterin etuiskunvaimentimet parantavat ajomukavuutta merkittävästi. Hydrauliset iskunvaimentimet tasoittavat tien epätasaisuuksia, mikä tekee ajamisesta miellyttävämpää ja turvallisempaa, erityisesti epätasaisilla teillä ja mukulakivikaduilla.

Käyttömukavuus ja säädettävyys

Ergonominen muotoilu ja säädettävä ohjaustanko

E7 Pro:n runko on leveä ja katettu pitoteipillä, mikä tarjoaa runsaasti jalkatilaa ja hyvän pidon ajon aikana. Ohjaustangon korkeus on säädettävissä, joten jokainen käyttäjä voi säätää sen itselleen sopivaksi. Tämä tekee skootterista mukavan ja ergonomisen käyttää, riippumatta käyttäjän pituudesta.

Helppo taitettavuus ja kuljetettavuus

Skootteri on myös helposti taitettava, mikä tekee sen kuljettamisesta ja säilyttämisestä vaivatonta. Paino on 31 kg, joten se on riittävän kevyt, jotta sitä voi tarvittaessa kantaa lyhyitä matkoja tai nostaa auton takakonttiin.

Teknologiset ominaisuudet ja lisävarusteet

LED-näyttö ja vakionopeudensäädin

E7 Pro on varustettu modernilla LED-näytöllä, joka näyttää kaikki tärkeät ajotiedot yhdellä vilkaisulla. Näytöltä voi tarkistaa muun muassa nopeuden, akun varaustilan ja ajomatkan. Vakionopeudensäädin on myös aktivoitavissa, mikä lisää ajomukavuutta pitkillä matkoilla.

Valaistus ja ääni

Skootterissa on tehokkaat etu- ja takavalot, jotka parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeällä ajettaessa. Lisäksi skootterissa on ääniominaisuus, joka varoittaa jalankulkijoita ja muita tienkäyttäjiä lähestymisestäsi.

Käyttö ja huolto

Ennen ensimmäistä käyttöä

Ennen kuin aloitat E-Wheels E7 Pro 2023:n käytön, on tärkeää tarkistaa renkaiden ilmanpaine (suositus 3-4 bar). Oikea ilmanpaine parantaa ajomukavuutta ja vähentää puhkeamisriskiä. On myös suositeltavaa suorittaa turvallisuustarkastus, jossa varmistetaan, että kaikki pultit, mutterit ja ruuvit ovat kunnolla kiristettyjä.

Säännöllinen huolto

Kuten kaikki sähköajoneuvot, myös E7 Pro vaatii säännöllistä huoltoa. Renkaiden tarkastus, taittomekanismin ja jarrujen ruuvien tarkastus ovat tärkeitä toimenpiteitä, jotka tulee tehdä tasaisin väliajoin. Tämä varmistaa skootterin turvallisen ja optimaalisen toiminnan pitkään.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SÄHKÖPOTKULAUTAA?

Tutustu E-wheelsin mahtavaan valikoimaan ja löydä paras sähköpotkulauta itselle edulliseen hintaan.