VSETT 11+ sähköpotkulauta arvostelu ja kokemuksia

Ewheels.fi:
4.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

VSETT on ehdottomasti suurin uutinen sähköpotkulautamarkkinoilla vuonna 2021. Nämä ovat korkeimman tason sähköpotkulautoja, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä VSETT 11+ -mallin myös Suomessa. VSETT 11+ on valtavan valikoiman, silmiinpistävän ja arvovaltaisen ulkonäön sekä ajotaidon ansiosta tervetullut lisä markkinoille. Tämä artikkeli perehtyy tarkemmin VSETT 11+ -sähköpotkulautaan, sen ominaisuuksiin ja käyttöön.

Ensivaikutelmat ja muotoilu

VSETT 11+ -sähköpotkulauta erottuu joukosta heti ensisilmäyksellä. Sen aggressiivinen muotoilu ja kirkkaat etu- ja takavalot tekevät vaikutuksen. Tämä laite on suunniteltu huomiota herättäväksi, ja se todella onnistuu siinä. Integroidut suuntavilkut ja värikäs RGB-logo renkaassa lisäävät sen erottuvuutta entisestään. VSETT 11+ on myös erittäin arvovaltainen ulkonäöltään, mikä tekee siitä halutun valinnan niille, jotka etsivät sekä suorituskykyä että tyyliä.

Ohjaustanko on yksi leveimmistä markkinoilla, mikä parantaa hallittavuutta ja turvallisuutta. Leveä ohjaustanko mahdollistaa paremman käsiteltävyyden ja helpottaa suoran linjan pitämistä suurilla nopeuksilla. Ergonomisesti muotoillut kahvat, jotka on päällystetty kumipintaisella materiaalilla, tarjoavat erinomaisen pidon ja lisäävät ajomukavuutta.

Moottori ja suorituskyky

VSETT 11+ -sähköpotkulaudassa on 60V 31,2Ah Li-ion-akku, joka tarjoaa uskomattoman enimmäiskantaman 160 kilometriä yhden moottorin käytössä. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden kehittyneimmistä sähköpotkulaudoista. Moottorin teho ja nopeus ovat vaikuttavat, ja VSETT 11+ pystyy saavuttamaan yli 40 km/h nopeuden, mikä ylittää monien muiden mallien suorituskyvyn.

Erityisen huomionarvoista on VSETT 11+:n Turbo-toiminto, joka tarjoaa lyhyen, mutta voimakkaan nopeudenlisäyksen. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, kun tarvitaan nopeaa kiihdytystä tai halutaan ohittaa esteitä nopeasti. On kuitenkin tärkeää muistaa, että Suomessa kevyille sähköajoneuvoille ilman polkimia on yleisillä teillä enimmäisnopeus 25 km/h ja enimmäisteho 1000W. Turvallisuus on aina etusijalla.

Ajomukavuus ja hallinta

VSETT 11+ tarjoaa poikkeuksellisen ajomukavuuden sen valtavien ilmarengasten ja pehmeän hydraulisen jousitusjärjestelmän ansiosta. Tämä yhdistelmä tekee ajamisesta miellyttävää niin maastossa kuin kaupunkialueilla. Renkaiden koko on 11 tuumaa, ja ne tarjoavat erinomaisen pidon ja vakautta kaikissa olosuhteissa.

Ohjaustangon vasemmalla puolella on mahdollisuus vaihtaa moottorin järjestelmien välillä ja aktivoida sport-tila (Turbo Boost). Oikealla puolella on NFC-avainlukko, jolla voidaan avata sähköpotkulaudan lukitus, sekä QS-S4-kojelauta, josta voidaan tarkistaa akun jännite, nopeus ja muut tärkeät tiedot.

Turvallisuus ja lisäominaisuudet

Turvallisuus on keskeinen tekijä VSETT 11+ -sähköpotkulaudassa. Sähköpotkulauta on varustettu kirkkailla LED-ajovaloilla sekä jarruvaloilla, jotka parantavat näkyvyyttä pimeällä. Lisäksi integroidut suuntavilkut lisäävät turvallisuutta kääntyessä ja vaihtaessa kaistaa. Hydrauliset jarrut takaavat tehokkaan jarrutuskyvyn ja lisäävät ajoturvallisuutta.

VSETT 11+ -mallissa on myös NFC-avainlukko, joka varmistaa, että vain omistaja voi käynnistää laitteen. Tämä ominaisuus estää luvattoman käytön ja lisää mielenrauhaa.

Käyttökokemus ja hinta-laatusuhde

VSETT 11+ -sähköpotkulaudan käyttökokemus on erinomainen. Sen hallinta on intuitiivista, ja laite reagoi nopeasti käyttäjän komentoihin. Pitkä kantama ja nopeus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin pitkille matkoille kuin päivittäiseen kaupunkiajoon.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SÄHKÖPOTKULAUTAA?

Tutustu E-wheelsin mahtavaan valikoimaan ja löydä paras sähköpotkulauta itselle edulliseen hintaan.