VSETT 10+ Super sähköpotkulauta arvostelu ja kokemuksia

Ewheels.fi:
4.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

VSETT 10+ Super sähköpotkulauta tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja ominaisuuksia niille, jotka etsivät markkinoiden parasta sähköpotkulautaa. Tämä artikkeli perehtyy VSETT 10+ Super sähköpotkulaudan keskeisiin ominaisuuksiin ja arvioi sen käytettävyyttä eri näkökulmista.

Raakaa tehoa

VSETT 10+ Super sähköpotkulauta on varustettu kaksinkertaisella 1400 W moottorilla, joka tarjoaa uskomattoman tehon ja nopeuden. Tämä potkulauta on suunniteltu niille, jotka haluavat voimakkaan ja nopean ajokokemuksen. Moottorin teho yhdistettynä 60 V 25.6Ah LG-akkuun mahdollistaa jopa 100 km:n kantaman, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pidempiinkin matkoihin.

Turvallisuus etusijalla

VSETT 10+ Super sähköpotkulauta panostaa turvallisuuteen monin tavoin. Se on varustettu tehokkailla hydraulisilla kaksoislevyjarruilla edessä ja takana, jotka takaavat nopean ja luotettavan pysähtymisen. Lisäksi potkulaudassa on kirkkaat LED-valot edessä ja takana, jarruvalot sekä suuntavilkut, jotka parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteessä. NFC-käynnistyslaite estää luvattoman käytön, joten voit olla varma, että potkulaudalla ajelee vain omistaja.

Näytön ominaisuudet

VSETT 10+ Super sähköpotkulaudassa on moderni ja hyvin valaistu näyttö, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia. Näytöstä voi seurata nopeutta, akun varaustasoa ja kiihtyvyyttä. Vakionopeudensäädin ja mahdollisuus vaihtaa yhden ja kahden moottorin välillä DDM-painikkeella lisäävät ajomukavuutta. SPORT-painikkeen avulla saat lisäpotkua, kun tarvitset enemmän tehoa esimerkiksi ylämäessä.

Moottori ja akku

VSETT 10+ Super sähköpotkulauta on varustettu kahdella 1400 W moottorilla ja 60 V 25,6Ah LG-akulla. Tämä yhdistelmä tarjoaa optimaalisen 110 km kantaman ja 12 tunnin latausajan. Voit ajaa pitkään yhdellä latauksella, mikä tekee potkulaudasta käytännöllisen päivittäiseen käyttöön.

Renkaat ja jarrut

Potkulaudassa on 10 tuuman renkaat, jotka tarjoavat vakaan ja mukavan ajokokemuksen eri tienpinnoilla. Hydrauliset jarrut sekä edessä että takana takaavat tehokkaan jarrutuksen kaikissa olosuhteissa. Nämä ominaisuudet tekevät VSETT 10+ Super sähköpotkulaudasta turvallisen ja luotettavan ajoneuvon.

Taittomekanismi ja koko

VSETT 10+ Super sähköpotkulauta on taitettava, joten se on helppo säilyttää ja kuljettaa. Taitettuna sen mitat ovat 129 x 28 x 55 cm, ja paino 36 kg. Tämä tekee siitä kompaktin ja kätevän valinnan myös kaupunkiliikenteeseen.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SÄHKÖPOTKULAUTAA?

Tutustu E-wheelsin mahtavaan valikoimaan ja löydä paras sähköpotkulauta itselle edulliseen hintaan.