Frontier OS 23 tukkivannesaha arvostelu ja kokemuksia

Frontiersawmills.com:
4.9/5

Frontier OS 23 tukkivannesaha on markkinoilla tunnettu Norwoodin innovaatioiden ansiosta. Tämä sahalaitos on suunniteltu erityisesti tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä verrattuna moniin muihin kaukomaissa valmistettuihin malleihin. Pieni, mutta kestävä sahalaitos on saatavilla kilpailukykyiseen hintaan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Frontier OS 23 malli erottuu erityisesti vahvan hinta-laatusuhteensa ansiosta. Tämä tukkivannesaha on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat aloittaa vannesahauksen. Huolimatta kompaktista koostaan, OS23 mallilla voidaan sahata suuriakin tukkeja ja lehtipuita. Sahauksen mahdollistaa tehokas 10 hp Briggs & Stratton moottori tai 4 kW sähkömoottori. Teräkelkan koottu toimitus helpottaa käyttöönottoa, sillä asiakkaan tarvitsee vain asentaa sahauskiskot.

Siirrettävyys ja mukautuvuus

Frontier OS 23 tukkivannesahan siirrettävyys on yksi sen suurimmista eduista. Sahalaitoksen voi helposti kuljettaa työmaalta toiselle valinnaisen liikkuvuuspaketin avulla, joka sisältää alustan, akseleita ja nopeasti irrotettavat teräslokasuojat. Tämä tekee OS23 mallista ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka työskentelevät useissa eri paikoissa.

Mukautuvuus on toinen Frontier OS 23:n vahvuus. Sahalaitokseen on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten patentoitu automaattinen voitelujärjestelmä ja traileri, mikä mahdollistaa sahalaitoksen laajentamisen tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa, että voit räätälöidä sahalaitoksen juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Tekninen ylivoima ja helppokäyttöisyys

Frontier OS 23 tukkivannesaha on varustettu useilla teknisillä edistysaskelilla, jotka tekevät siitä luokkansa parhaan. Patentoidut ominaisuudet, kuten automaattisesti lukittuva sahauspää ja EZ-terän kiristysjärjestelmä, säästävät käyttäjän aikaa ja vaivaa, kun terien vaihto ja säätötoimenpiteet sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi sahalaitoksen laminoitu sahauspään rakenne takaa sen, että laite on äärimmäisen lujarakenteinen ja kestävä.

Tekniset tiedot, kuten 10 hv B&S moottori, maksimi tukin halkaisija 59 cm ja sahausleveys jopa 51 cm, puhuvat puolestaan. Sahauspituus vakiona on 3,4 metriä, mutta saatavilla on myös radan jatkopalat, jotka mahdollistavat pidempienkin tukkien sahauksen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on maksimipituus, jonka OS23 sahalaitoksella voi sahata?

Vakiomuotoisessa OS23-vannesahalaitoksessa on 4,3 metriä pitkä tukkipeti, jonka ansiosta sahausmahdollisuus on jopa 3,4 metriä pitkille laudoille. Pidemmän materiaalin sahaamiseen on mahdollista lisätä valinnaisia 2,1 metrin tukkipetin jatkopalasia. Useita jatkopalasia voi liittää paikallaan olevaan konfiguraatioon sahataksesi minkä pituisia tukkeja tahansa. Jos haluat lisätä liikkuvuuspaketin, voit silti lisätä yhden 2,1 metrin jatkopalan ja tukea sen liikkuvuuden alustajatkopaketilla.

Voiko OS23 sahalaitokseen lisätä liikkuvuusvetopaketin?

Kyllä, valinnaisella liikkuvuuspaketilla OS23 sahalaitos voidaan vetää puuläjän läpi suoraan sahauspaikalle. Pakettiin sisältyy teräsalusta, pyörät, pikairrotettava vetoaisa, ajovalot, johdotussarja, turvaketjut ja tukijalat. Lisäksi on mahdollista lisätä liikkuvuuspaketin alustajatkos, joka sisältää lisätukijalat 2,1 metrin jatkopalan tukemiseen. Liikkuvuuspaketin voi lisätä heti tai päivittää myllyä tulevaisuudessa.

Miten tukit lastataan OS23 sahalaitokselle?

Jotkut sahaajat käyttävät omia traktoreitaan tai kuormaimiaan. Jos käytössä ei ole tällaisia laitteita, voi asetelmaa parantaa saatavilla olevilla tukkien lastausjärjestelmillä, jotka on suunniteltu Frontier OS23:lle. Tämä sisältää ramppipaketin, joka helpottaa tukkien siirtämistä korotetulle sahalaitosvuoteelle. Prosessia voidaan edelleen tehostaa tukkilan vinssijärjestelmällä. Tämä järjestelmä helpottaa tukkien siirtämistä sahalaitosvuoteelle ja sisältää tukin kääntökoukun raskaiden tukkien ja kantojen kääntämiseen ja pitämiseen tukevasti kiinni tukkipostissa.

Kuinka vaikeaa on koota oma Frontier-sahalaitos?

Sahapää on esikoottu tehtaalla, ja selkeiden, vaiheittain etenevien ohjeiden ansiosta, jotka sisältävät räjäytyskuvia, kaavioita ja valokuvia, loput saa yleensä koottua yhden päivän aikana. Tarvitset vain muutamia perustyökaluja, kuten yhdistelmä- ja Allen-avaimet, räikkävääntimen SAE- ja SI-hylsyillä, säädettävän jakoavaimen, Phillips-ruuvimeisselin, porakoneen, voitelu- ja moottoriöljyt sekä rasvapuristimen. Riippumatta taitotasostasi, Frontier-sahalaitokset on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja helppokäyttöisiksi.