Frontier OS 27 tukkivannesaha sähkömoottorilla arvostelu ja kokemuksia

Uittokalusto.fi:
4/5

Frontier OS 27 tukkivannesaha sähkömoottorilla edustaa teknologian ja kestävyyden huippua puuntyöstön alalla. Tämä Norwoodin valmistama keskikokoinen sahalaitos yhdistää innovaation ja käytännöllisyyden tavalla, joka tekee siitä erinomaisen valinnan niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Tässä arvostelussa tutustumme syvällisesti sahan ominaisuuksiin, toimintakykyyn ja käyttökokemukseen.

Tehokkuus ja toimintavarmuus

Frontier OS 27 tukkivannesaha sähkömoottorilla on suunniteltu tehokkuutta silmällä pitäen. Sahalaitoksen 5,5 kW:n sähkömoottori tarjoaa riittävästi voimaa suurtenkin tukkien käsittelyyn, ja sen sahauskyky ulottuu jopa 69 cm:n tukin halkaisijaan ja 56 cm:n sahausleveyteen. Sahan patentoitu auto-lukitusjärjestelmä ja tarkka teränkiristysmekanismi varmistavat, että sahaustarkkuus on huippuluokkaa jokaisella leikkauskerralla.

Lisäksi Frontier OS 27:n vankka rakenne ja järeät komponentit takaavat, että saha kestää kovaa käyttöä vuosia. Patentoitu laminoitu sahauspään rakenne ja 19 tuuman valuraudasta valmistetut hihnapyörät parantavat sahan kestävyyttä ja vähentävät terän kulumista, mikä pidentää terän käyttöikää ja vähentää ylläpidon tarvetta.

Käyttäjäystävällisyys ja siirrettävyys

Toinen merkittävä etu on Frontier OS 27:n käyttäjäystävällisyys. Saha toimitetaan osittain kasattuna, mikä helpottaa sen pystyttämistä ja käyttöönottoa. Terän kiristyksen yksinkertaisuus, automaattinen voitelujärjestelmä ja digitaalinen mitta-asteikko tekevät sahan käytöstä vaivatonta ja tarkkaa.

Lisäksi sahalaitoksen siirrettävyys on erinomainen. Frontier OS 27 on suunniteltu niin, että sen voi helposti kuljettaa eri työmaiden välillä. Valinnainen liikkuvuuspaketti, joka sisältää alustan, akselin ja vetokoukun, mahdollistaa sahan helpon siirtämisen paikasta toiseen.

Monipuolisuus ja lisävarusteet

Frontier OS 27 tukkivannesaha sähkömoottorilla on suunniteltu monipuolisuutta ajatellen. Sahauskiskojen pituutta on mahdollista jatkaa lisävarusteena saatavilla jatkokiskoilla, mikä mahdollistaa pidempien tukkien sahauksen. Lisävarusteet, kuten traileri ja automaattinen voitelujärjestelmä, tarjoavat lisämukavuutta ja tehostavat sahaustyötä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on OS27 tukkivannesahan maksimileikkuupituus?

Frontier OS27 tukkivannesahan vakiosahauspöytä on 4,3 metriä pitkä, mikä mahdollistaa enintään 3,4 metriä pitkien lankkujen sahauksen. Pidempien materiaalien sahaamiseksi voidaan lisätä valinnaisia 2,1 metrin sahauspöydän jatkoja. Useita jatkoja voidaan lisätä kiinteään asetukseen sahataksesi minkä pituisia tukkeja tahansa. Jos halutaan lisätä liikkuvuuspaketti, on mahdollista lisätä yksi 2,1 metrin jatkopala ja tukea se liikkuvuuden alustan jatkosarjalla.

Voiko OS27 tukkivannesahaan lisätä liikkuvuuden vetopaketin?

Kyllä, valinnaisen liikkuvuuspaketin avulla OS27 tukkivannesahan voi vetää metsäalueen läpi suoraan sahauspaikalle. Tähän sisältyy teräsalusta, pyörät, pikairrotettava vetoaisa, ajovalot, johtosarja, turvaketjut ja tukijalat. Lisäksi on mahdollista lisätä liikkuvuuden alustan jatke ylimääräisillä tuilla tukemaan 2,1 metrin jatkettua sahauspöytää. Liikkuvuuspaketin voi lisätä nyt tai päivittää myllyn tulevaisuudessa.

Miten tukit lastataan OS27 tukkivannesahalle?

Joillakin sahaajilla on käytössään omat traktorit tai kuormaimet. Jos tällaisia laitteita ei ole käytettävissä, sahausjärjestelyä voi parantaa saatavilla olevilla tukinlastausjärjestelmillä, jotka on suunniteltu Frontier OS27:lle. Tämä sisältää ramppipaketin, joka mahdollistaa tukkien tehokkaan siirtämisen korotetulle sahauspedille. Prosessia voi edelleen tehostaa tukkivinssijärjestelmällä. Tämä järjestelmä helpottaa tukkien siirtämistä sahauspedille ja sisältää tukinkääntökoukun, jolla raskaita tukkeja ja kantoja voidaan kääntää ja pitää tukevasti tukkipylväitä vasten.

Kuinka vaikeaa on koota oma Frontier-sahalaitos?

Sahapää on esikasattu tehtaalla, ja yksityiskohtaisen asennusohjeen avulla, joka sisältää räjäytyskuvia, kaavioita ja valokuvia, loppukokoonpano voidaan yleensä suorittaa yhden päivän aikana. Tarvitaan vain muutamia perustyökaluja, kuten yhdistelmä- ja Allen-avaimet, räikkä SAE- ja SI-hylsyillä, säädettävä jakoavain, Phillips-ruuvimeisseli, pora, voitelu- ja moottoriöljyt sekä rasvapuristin. Riippumatta taidotasosta, Frontier-sahalaitokset on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja helppokäyttöisiksi. Tarjoamme myös maksutonta tukea heti, kun Frontier-sahalaitos saapuu, ensimmäisten leikkausten aikana ja sen jälkeen.