Norwood LumberMan MN27 tukkivannesaha arvostelu ja kokemuksia

Norwoodsawmills.com:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Norwood LumberMan MN27 on uuden sukupolven tukkivannesaha, joka on suunniteltu niin omatoimisille puuntyöstäjille kuin pienimuotoiseen kaupalliseen käyttöön. Sahan avulla voi sahata halkaisijaltaan jopa 69 cm paksuisia tukkeja ja leveydeltään 59 cm lautoja, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen työkalun minkä tahansa projektin tarpeisiin.

Tehokas ja monipuolinen

Norwood LumberMan MN27:ssä on kaksi moottorivaihtoehtoa: 13,5 hp Briggs&Stratton polttomoottori ja 4 kW Norwood sähkömoottori. Näiden tehokkaiden moottorien ansiosta sahaaminen on sujuvaa ja nopeaa. Lisäksi sahassa on patentoitu laminoidun sahauspään teknologia, joka takaa tarkan ja laadukkaan sahausjäljen jokaisella kerralla.

Rakenne ja turvallisuusominaisuudet

MN27 mallin runko on suunniteltu uudelleen, mikä parantaa merkittävästi sahausjälkeä ja tekee sahan käytöstä entistä turvallisempaa. Uusi tukin kiinnitysjärjestelmä ja tehokas purunpoisto lisäävät työn tuottavuutta ja käyttömukavuutta.

Innovatiivinen sahauspää ja turvallisuus

Sahan teräsuojat on suunniteltu uudelleen, mikä parantaa turvallisuutta sahaamisen aikana. Teränvoitelujärjestelmä syöttää vettä suoraan terälle, mikä pitää terän kylmänä ja puhtaana, lisäten näin terän käyttöikää.

Käyttökokemus ja siirrettävyys

Norwood MN27 on helppo purkaa ja siirtää toiselle työmaalle tarpeen vaatiessa. Sahan vankka rakenne ja portaaton sahapään korkeussäätö takaavat, että sahausjälki on aina huippuluokkaa. Sahapään mitta-asteikko mahdollistaa sahatavaran tarkan mitoituksen.

Peruspakettiin kuuluvien ominaisuuksien lisäksi sahaa voi laajentaa ja mukauttaa lukuisilla lisävarusteilla, joten MN27 kasvaa käyttäjän tarpeiden mukana. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Norwoodin laatu ja toimitus

Norwoodin sitoutuminen laatuun näkyy MN27 mallissa, joka on valmistettu kestämään vaativatkin olosuhteet. Tukkivannesaha on valmistettu Kanadassa, ja se toimitetaan itsekoottavana pakettina, johon sisältyy kaikki tarvittava sahan pystyttämiseksi.

Jokainen MN27 malli sisältää kahden vuoden takuun, ja Norwood tarjoaa asiakkailleen kattavan tukiverkoston ja varaosapalvelun. Tämä takaa, että saha palvelee luotettavasti pitkään.

Usein kysytyt kysymykset

Onko mahdollista vetää LumberMan MN27 tukkivannesahaa?

Kyllä on mahdollista. Kaikki Norwoodin tukkivannesahat voidaan varustaa valinnaisella liikkuvuusjärjestelmällä, joka mahdollistaa sahan vetämisen työmaalta toiselle metsän läpi suoraan sahaustoiminnan paikalle.

Miten tukit lastataan LumberMan MN27 tukkivannesahaan?

Monilla sahaajilla on käytössään traktorit tai kuormaimet. Jos tällaista laitteistoa ei ole käytettävissä, Norwoodin tukkivannesahoihin on saatavilla valinnaisia tukkien lastausjärjestelmiä. LumberMan MN27 tarjoaa manuaalisen tukkien lastaus-/kääntö- ja ramppipaketin.

Mitkä ovat tämän sahan tilavaatimukset?

Kokoonpantu LumberMan MN27 on 16 jalan (4,8 metriä) pitkä ja 6 jalan 7 tuuman (2 metriä) leveä. Sahaa asennettaessa on varmistettava, että laitteen ympärillä on vähintään 15 jalkaa (4,5 metriä) tukevaa, tasaista maata. Lisätietoja ja muita erityisiä mittoja voi tarkistaa verkkokatalogeista.

Kuinka helppoa LumberMan MN27 tukkivannesahan kokoaminen on?

Kokoaminen on yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin saattaisi odottaa. MN27-käyttöohje sisältää kattavat, vaiheittaiset ohjeet valokuvien, kuvitusten ja räjäytyskuvien kera, jotka ohjaavat sinua kokoamisprosessin läpi. Sahasi kokoaminen tarjoaa myös syvällisen ymmärryksen sen toiminnasta.

Jos kokoamisen tai sahauksen aloittamisen aikana ilmenee kysymyksiä tai haasteita, asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan. Tukihenkilöstömme on koulutettu ja kokenut Norwood tukkivannesahojen rakentamisessa.

Katso käyttöohjeet täältä.