Norwood LumberMate LM30 tukkivannesaha arvostelu ja kokemuksia

Norwoodsawmills.com:
4/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Norwood LumberMate LM30 tukkivannesaha on suunniteltu erityisesti vaativaan käyttöön, tarjoten tehokkuutta ja tarkkuutta sahaustehtäviin. Se on ihanteellinen valinta niin pienimuotoisiin kaupallisiin projekteihin kuin suuriin omiin rakennushankkeisiin, kuten hirsimökin tai talon rakennusmateriaalien valmistukseen. LM30-mallin peruspaketti on riittävä useimpien tarpeisiin, mutta se on myös laajennettavissa lisävarusteilla, mikäli sahaustarpeet kasvavat.

Tämä tukkivannesaha mahdollistaa jopa 76 cm halkaisijaltaan olevien tukkien sahaamisen ja jopa 61 cm leveydeltään olevien lautojen ja palkkien tarkan sahaamisen 1/16 tuuman paksuuteen. Norwood sahalaitokset ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja Norwood LumberMate LM30 ei ole poikkeus. Vankkarakenteinen runko takaa sahakelkalle vakaan alustan, ja erinomainen sahausjälki on taattu.

Moottorivaihtoehdot ja sahausominaisuudet

Käyttäjän tarpeiden mukaan tukkivannesahaan voi valita erilaisia moottoreita: Kohlerin 14hv OHV moottorin, Briggs&Stratton 13,5 hp sähköstarttimoottorin tai 10 hv sähkömoottorin (400V). Tämä mahdollistaa sahalaitoksen räätälöinnin tarkasti oman käytön mukaan.

Sahapään portaaton korkeussäätö ja selkeä mitta-asteikko helpottavat sahatavaran sahaamista juuri oikeaan mittaan. Lisäksi mukana tulevat säädettävät tukijalat, teränohjain, tukkipidike ja manuaalinen vesijäähdytysjärjestelmä tekevät sahaamisesta vaivatonta ja tarkkaa.

Tehokkuutta ja käyttömukavuutta

Norwood LumberMate LM30 on suunniteltu tarjoamaan markkinoiden taloudellisin, luotettavin ja käyttäjäystävällisin kokemus kompaktin tukkivannesahan kategoriassa. Takuu 24 kk ja Kanadassa valmistettu laite kertovat tuotteen laadusta. Tuote toimitetaan itsekoottavana pakettina, mikä helpottaa sen kuljetusta ja asennusta.

Tämän tukkivannesahan käyttöönotto on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertaista. Automaattisesti lukkiutuva sahauspää, tasainen sahauspään syöttö ja kestävä pinnoite ovat vain muutamia esimerkkejä LM30:n käyttäjäystävällisistä ominaisuuksista.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko LumberMate LM30:n hinata?

Kyllä, se on mahdollista. Kaikille Norwoodin vannesahamalleille on saatavilla lisävarusteena liikuteltavuusjärjestelmä, joka mahdollistaa sahalaitoksen hinamisen työmaalta toiselle aina sahauspaikkaan asti.

Miten tukit ladataan LumberMate LM30:een?

Monilla sahaajilla on käytössään omat traktorit tai kuormaimet. Jos tällaisia laitteita ei ole käytettävissä, Norwoodin sahalaitoksiin on saatavilla valinnaisia tukinlatausjärjestelmiä. LumberMate LM30 tarjoaa manuaalisen tukinlataus- ja rullauspaketin.

Mitkä ovat tämän sahalaitoksen tilavaatimukset?

Kokoonpantu LumberMate LM30 on 16 jalkaa (noin 4,8 metriä) pitkä ja 6 jalkaa 7 tuumaa (noin 2 metriä) leveä. Sahalaitoksen ympärille on varmistettava vähintään 15 jalkaa (noin 4,5 metriä) tasainen ja kiinteä alue kummaltakin puolelta. Lisätietoja ja muita tarkkoja mittoja löytyy verkkokatalogeistamme.

Kuinka helppoa LumberMate LM30:n kokoaminen on?

Kokoaminen on yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin saattaa odottaa. LM30:n käyttöohje sisältää kattavat, vaiheittaiset ohjeet, joihin kuuluu valokuvia, kuvituksia ja räjäytyskuvia, jotka opastavat prosessin läpi. Sahalaitoksen kokoaminen antaa myös syvällisen ymmärryksen sen toiminnasta.

Jos kokoamisen aikana tai sahaustoiminnan aloittamisen jälkeen ilmenee kysymyksiä tai haasteita, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Tukitiimimme on koulutettu ja kokenut Norwoodin sahalaitosten rakentamisessa.

Löydä käyttöohjeet täältä.