Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha arvostelu ja kokemuksia

Norwoodsawmills.com:
4.9/5

Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha on markkinoiden monipuolisin kannettava saha, joka tarjoaa laajan valikoiman mukautusvaihtoehtoja ja poikkeuksellista suorituskykyä. Sen vankka muotoilu ja edistyneet ominaisuudet, kuten automaattinen lukitus Sawhead ja valinnaiset hydrauliikka- ja tietokoneistetut SetWorks-ominaisuudet, tekevät siitä markkinoiden monipuolisimman sahan. Sen avulla voit leikata tukit jopa 36 tuuman halkaisijaltaan ja saavuttaa samalla tasaiset, korkealaatuiset tulokset joka kerta.

Rakenteen kestävyys ja suorituskyky

Norwood LumberPro HD36v2 on suunniteltu kestäväksi ja tehokkaaksi. Saha pystyy käsittelemään jopa 92 cm:n halkaisijaltaan olevia tukkeja, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun suuriin ja haastaviin sahaustöihin. Sen tukeva rakenne ja tehokas moottori mahdollistavat laajan valikoiman sahausoperaatioita. Sahauspään automaattinen lukitus mahdollistaa nopeat sahausjaksot ja suuremman tuotannon.

Sahalla voidaan käsitellä myös massiivisia tukkeja, ja sen 79 cm:n sahauskita antaa mahdollisuuden leikata laajoja, erikoisia lankkuja ilman ongelmia. Tämä tekee siitä ihanteellisen kaupallisiin ja vaativiin sahaustöihin, joissa tarkkuus ja suorituskyky ovat ratkaisevia tekijöitä.

Huipputason innovaatiot

Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha sisältää useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten automaattisesti lukittuvan sahauspään, terän automaattisen voitelujärjestelmän ja laminoidun sahauspään rakenteen. Nämä ominaisuudet takaavat tarkat ja suorat sahaustulokset, mikä tekee sahasta sopivan jopa kaikkein vaativimpiin käyttötarkoituksiin.

Sahaan on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, kuten keraamiset Dura-Guide -teräohjaimet ja hydraulinen jälkiasennusmahdollisuus. Keraamiset teräohjaimet ovat laakereita ja rullia kestävämpiä ja tarjoavat paremman tuen terälle, mikä pidentää sen käyttöikää jopa 40 prosentilla.

Monipuoliset mukautusmahdollisuudet

Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha tarjoaa enemmän mukautusvaihtoehtoja kuin mikään muu markkinoilla oleva saha. Sahaan voi lisätä hydraulisen tukin käsittelyn, rullauksen, kiinnityksen ja paljon muuta. Sahaustehokkuutta voidaan lisätä myös lisäämällä kaukosäätö, sähköinen sahauspään säätö tai älykkäät SetWorks-järjestelmät.

Suuri sahauskapasiteetti

Sahan 20 ¼” x 7/8″ kokoiset bandwheelerit antavat sahalle suuren sahauskapasiteetin. Yli 50 cm:n kokoinen laaja pinta-ala vähentää terän taipumista ja parantaa sahaustarkkuutta. Tämä yhdessä keraamisten teräohjaimien kanssa takaa korkealaatuiset tulokset ja pidentää terän käyttöikää.

Turvallisuus ja kestävyys

Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha on suunniteltu täyttämään tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit. Sahassa on muun muassa koko terän suojaus ja turvakytkimellä varustetut suojukset. Lisäksi keskipakokytkin on luotettava ja nopeasti reagoiva, mikä tekee sahaamisesta sujuvaa ja turvallista.

Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesahan kokemuksia

  • Roger M, Kevin O, Meinrad S, Joel V, Glenn M, Chris R ja Bruce R ovat kaikki Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesahan käyttäjiä, ja heidän kokemuksensa sahasta vaihtelevat. Kokonaisuudessaan tuotearvostelut antavat positiivisen kuvan sahan suorituskyvystä ja ominaisuuksista.
  • Roger M on vaikuttunut sahan 18hp Briggs & Stratton V-Twin OHV -moottorista, joka on käynnistynyt ensimmäisellä yrityksellä joka kerta ja toiminut moitteettomasti. Hän pitää moottorin suorituskykyä niin hyvänä, että ei näe tarvetta suuremmille moottoreille.
  • Meinrad S on valinnut sähkömoottorisen version sahasta, joka ei tuota savua ja käynnistyy välittömästi. Sähkömoottori on osoittautunut ylläpitovapaaksi ja vähemmän meluisaksi, mikä parantaa työskentelymukavuutta.
  • Kevin O, joka ei aiemmin ollut käyttänyt sahalaitosta, on löytänyt sahaamisen hauskuuden ja tuottavuuden. Hän on käyttänyt sahaa yli vuoden ja valmistanut siinä muun muassa tammi-listoja. Hän kehuu myös asiakaspalvelua, joka auttoi häntä hankkimaan uusia osia, kun hän teki aloittelijan virheen.
  • Joel V mainitsee kohdanneensa kytkinvian, joka korjattiin nopeasti uuden osan toimituksella. Vaikka hän on kokenut hidastumisia sahatessaan suuria tammitukkeja, hän on kaiken kaikkiaan tyytyväinen sahan suorituskykyyn.
  • Glenn M arvostaa sahan liikkuvuutta ja kykyä käsitellä mitä tahansa tukkia, jonka hänen traktorinsa pystyy nostamaan. Sahan siirrettävyys on ollut erityisen hyödyllinen vaikeakulkuisessa maastossa.
  • Chris R on kohdannut joitakin käytännön hankaluuksia, kuten polttoainetankin täyttämisen korkeuden ja polttoainemittarin puuttumisen. Hän ehdottaa parannuksena akkukäyttöistä polttoainepumppua ja toivoisi tietävänsä polttoainemäärän ennen työn aloittamista.
  • Bruce R puolestaan ylistää sahan suorituskykyä, mainiten, että se on käsitellyt vaivatta suuria valkoisia tammia, ja moottori ei ole hidastunut edes suurimpien tukkien sahauksessa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha on saanut käyttäjiltään pääosin myönteistä palautetta sen tehokkuudesta, luotettavuudesta ja monipuolisuudesta. Käyttäjäkokemukset korostavat erityisesti sahan suorituskykyä erilaisissa käyttöympäristöissä ja erilaisten tukkien kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko mahdollista hinata LumberPro HD36V2 -tukkivannesahaa?

Kyllä on mahdollista. Kaikki Norwoodin vannesahat on varustettu valinnaisella liikkuvuusjärjestelmällä, joka mahdollistaa sahalaitoksen hinaamisen työmaalta toiselle metsässä suoraan sahaustyömaalle.

Miten tukit lastataan LumberPro HD36V2 -sahalle?

Monilla sahaajilla on käytössään omat traktorit tai kuormaajat. Jos sinulla ei ole tällaista kalustoa, voit lisätä sahalaitokseen Norwoodin tarjoamia valinnaisia tukkien lastausjärjestelmiä. LumberPro HD36V2 tarjoaa sekä manuaalisia että hydraulisia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat tämän sahalaitoksen tilavaatimukset?

Kokoonpantuna LumberPro HD36v2 on 16 jalkaa (noin 4,8 metriä) pitkä ja 6 jalkaa 7 tuumaa (noin 2 metriä) leveä. Sahalaitosta pystyttäessä tulee varmistaa, että laitteiston jokaisella sivulla on vähintään 15 jalkaa (noin 4,5 metriä) kiinteää, tasapainoista maata. Lisätietoja ja tarkkoja mittoja löydät verkkokatalogeistamme.

Kuinka helppoa LumberPro HD36V2:n kokoaminen on?

Kokoaminen on yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin saattaisit odottaa. HD36V2:n käyttöohje sisältää kattavat, vaiheittaiset ohjeet, jotka on varustettu valokuvilla, kuvituksilla ja räjäytyskuvilla, jotka opastavat sinua kokoamisprosessin läpi. Sahalaitoksen kokoaminen antaa sinulle myös syvällisen ymmärryksen sen toiminnasta.

Millainen tuki on saatavilla, jos olen uusi sahaustoiminnassa?

Norwood tarjoaa monipuolisia tukivaihtoehtoja niin uusille kuin kokeneillekin sahaajille. Oppimisresurssimme kattavat satoja Sawmill TV:n tee-se-itse -videoita ja oppaita kannettavasta sahaustoiminnasta. Yhteisöömme kuuluu omistajien foorumeita, Facebook-ryhmiä ja monia muita vaihtoehtoja.

Katso käyttöohjeet suomeksi täältä.