Stiga Estate 598 arvostelu ja kokemuksia

/5

Stiga Estate 598 on polttomoottorikäyttöinen puutarhatraktori, joka on varustettu vaikuttavilla ominaisuuksilla. Sen 98 cm leikkuulaite ja 240 litran keruusäiliö tekevät siitä sopivan jopa 4 500 m² nurmikoille. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin tämän puutarhatraktorin ominaisuuksiin ja vertaamme sitä Stiga Tornado 398 -malliin.

Voimakas ja tehokas moottori

Estate 598 -puutarhatraktorin sydämenä on yksisylinterinen 452 cc STIGA ST 500 -moottori, joka tarjoaa 7,9 kW tehoa. Moottorissa on tärinänvaimennusjärjestelmä, mikä parantaa ajomukavuutta. Tämä moottori on testattu tarkasti, ja se tarjoaa tehokasta suorituskykyä alhaisilla päästöillä.

Leikkuulaitteen ominaisuudet

Puutarhatraktorin 98 cm leikkuulaite on varustettu kahdella terällä, jotka leikkaavat nurmikon tarkasti. Leikkuulaitteessa on myös kaksi tukipyörää, jotka estävät nurmikon vaurioitumisen epätasaisella maalla. Stiga Estate 598 tarjoaa kolme eri leikkuumenetelmää: leikkuujätteen keräys, taaksepuhallus tai silppuaminen. Näin nurmikon omistajat voivat valita tarpeisiinsa sopivimman leikkuumenetelmän.

Monipuoliset ajettavuusominaisuudet

Stiga Estate 598 -puutarhatraktori tarjoaa hydrostaattisen voimansiirron, joka mahdollistaa tasaisen nopeudensäädön. Tämä tekee traktorin ohjauksesta sujuvaa ja tarkkaa, erityisesti esteiden, kuten puiden ja pensaiden, välissä. Leikkuukorkeuden säätö tarjoaa seitsemän eri tasoa (25-80 mm), mikä mahdollistaa nurmikon leikkaamisen halutulle korkeudelle.

Lisävarusteet ja käyttöominaisuudet

Tehokkaat LED-ajovalot mahdollistavat turvallisen ajon hämärässä. Ohjauspyörä on korotettu, mikä parantaa käyttömukavuutta, ja leikkuulaitteen sähköinen kytkentä tekee sen käytöstä vaivatonta. Multaussarja on vakiona, mutta perävaunun vetokoukku ja akkulaturi ovat lisävarusteita. Lisäksi pesuliitin helpottaa leikkuulaitteen puhdistamista, mikä parantaa käyttöikää.

Stiga Tornado 398 M -vertaus

Stiga Tornado 398 M on toinen suosittu malli Stigan valikoimassa. Vaikka siinä on pienempi leikkuuleveys ja vähemmän tehoa kuin Estate 598:ssa, Tornado 398 on silti varustettu tehokkaalla moottorilla ja mahdollistaa lumilevyn liittämisen. Estate 598 taas sopii paremmin suuremmille nurmikoille, kun taas Tornado 398 on suunniteltu pienemmille alueille.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA AJOLEIKKURIA?

Tutustu UITTOKALUSTOn mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva ajoleikkuri edulliseen hintaan.