Stiga Park 300 M etuleikkuri arvostelu ja kokemuksia

Uittokalusto.fi:
4/5

Stiga Park 300 M -etuleikkuri on suunniteltu vastaamaan puutarhureiden erilaisiin tarpeisiin ja haasteisiin. Tässä artikkelissa arvioimme tämän ajoleikkurin ominaisuuksia, suorituskykyä ja käyttökokemuksia, jotta saat kattavan kuvan siitä, sopisiko tämä laite juuri sinulle.

Stiga Park 300 M

Stiga Park 300 M -etuleikkuri on suunniteltu pienempien ja keskisuurten puutarhojen hoitamiseen. Kompaktin kokonsa ja runko-ohjauksen ansiosta tämä ajoleikkuri pääsee helposti käsiksi vaikeisiin ja ahtaisiin paikkoihin. 7,1 kW tehoinen, yksisylinterinen STIGA-moottori takaa hyvän suorituskyvyn, ja hydrostaattinen vaihteisto tekee ajamisesta vaivatonta.

Pääominaisuudet

  • Tehokas moottori: 414 cc:n STIGA-moottori tarjoaa riittävän tehon erilaisiin tehtäviin.
  • Hydrostaattinen vaihteisto: Sileä, poljintoiminen vaihteisto helpottaa ajamista.
  • RAC-työvälinepikaliitin: Lisävarusteiden nopea ja turvallinen kiinnittäminen.
  • QuickFlip-teknologia: Leikkuulaitteen nopea nosto pesu- ja huoltoasentoon.

Leikkuusuorituskyky

Stiga Park 300 M -etuleikkuri on varustettu QuickFlip-teknologialla varustetulla Park 85 Combi M Q -leikkuulaitteella. Tämä mahdollistaa leikkuulaitteen kätevän nostamisen pesu- ja huoltoasentoon, mikä helpottaa puhdistusta ja ylläpitoa. 85 cm leikkuuleveys ja taaksepuhaltava leikkuumenetelmä tekevät leikkuusta tehokasta ja tarkkaa. Lisäksi Multiclip-leikkuumenetelmä mahdollistaa ruohon hienoksi silppuamisen ja levittämisen ravinteeksi nurmikolle.

Käyttäjäkokemukset

Stiga Park 300 -etuleikkuri on saanut paljon kiitosta käyttäjiltään helppokäyttöisyydestään ja tehokkaasta suorituskyvystään. Stiga Park 300 kokemuksia ovat muun muassa sen ketteryys ahtaissa tiloissa ja helppo huolto QuickFlip-teknologian ansiosta. Leikkuri myös suoriutuu hyvin vaihtelevissa maastoissa.

Käyttömukavuus

Käyttömukavuuden osalta Stiga ajoleikkuri Park 300 M tarjoaa urakkanupilla varustetun ohjauspyörän ja säädettävän istuimen. Vaikka siinä ei ole ohjaustehostinta, runko-ohjaus helpottaa navigointia esteiden ympärillä. Sähkömagneettinen leikkuulaitteen kytkentä ja hydrostaattinen voimansiirto tekevät ajamisesta sujuvaa.

Jos tarvitset ketterää ja tehokasta ajoleikkuria, Stiga Park 300 M etuleikkuri saattaa olla juuri oikea valinta.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA AJOLEIKKURIA?

Tutustu UITTOKALUSTOn mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva ajoleikkuri edulliseen hintaan.