Stiga Park 300 etuleikkuri arvostelu ja kokemuksia

/5

Stiga Park 300 etuleikkuri on kompakti ja tehokas laite, joka on suunniteltu erityisesti ahtaille puutarhoille ja alueille, joilla on paljon esteitä. Laitteen 432cc:n STIGA-polttomoottori ja runko-ohjaus tekevät siitä helposti ohjattavan ja tehokkaan ruohonleikkurin, joka selviytyy monenlaisista leikkuuhaasteista.

Kompakti ja helposti ohjattava

Stiga Park 300 etuleikkurin runko-ohjaus ja kompakti koko mahdollistavat ketterän liikkumisen puutarhan kapeimmissakin nurkissa. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan monimutkaisille alueille, joissa esteet saattavat aiheuttaa ongelmia tavallisille leikkureille.

Tehokas STIGA-moottori

STIGA:n oma polttomoottori tarjoaa 8,1 kW tehoa ja kykenee pyörittämään leikkuria tehokkaasti jopa 3200 kierrosta minuutissa. Tämän ansiosta Stiga Park 300 etuleikkuri pystyy käsittelemään laajoja alueita vaivattomasti, ja hydrostaattinen vaihteisto mahdollistaa sulavan liikkumisen eri maastoissa.

QuickFlip-teknologia

Laitteen QuickFlip-teknologia tekee leikkuulaitteen puhdistamisesta nopeaa ja helppoa. QuickFlip-tekniikalla varustetun Combi 95 Q -leikkuulaitteen saa nostettua pesu- ja huoltoasentoon kahdella yksinkertaisella liikkeellä. Tämä tekee Stiga Park 300 etuleikkurista käytännöllisen ja helppokäyttöisen laitteen.

Multiclip-leikkuumenetelmä

Stiga Park 300 etuleikkurissa käytetty Multiclip-leikkuumenetelmä silppuaa ruohon hienoksi ja levittää sen ravinteeksi nurmelle. Tämä auttaa suojaamaan nurmikkoa kuivumiselta ja säästää aikaa leikkuujätteen haravoinnilta.

Kätevät painikkeet

Istuinten vieressä sijaitsevat painikkeet mahdollistavat leikkuulaitteen nopean kytkennän ja leikkuukorkeuden säädön. Polttoaineen tarkistuskorkki puolestaan mahdollistaa nopean ja helpon polttoaineen määrän tarkistuksen.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA AJOLEIKKURIA?

Tutustu UITTOKALUSTOn mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva ajoleikkuri edulliseen hintaan.