Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla arvostelu ja kokemuksia

Stiga.com:
3/5

Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla on suunniteltu vaativaan käyttöön, missä monipuolisuus ja tehokkuus ovat etusijalla. Tässä artikkelissa sukellamme tämän nelivetoisen ruohonleikkurin yksityiskohtaisiin ominaisuuksiin ja arvioimme, miten se soveltuu erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin.

Moottori ja voimansiirto

Tämä Stiga etuleikkuri on varustettu kaksisylinterisellä 586 cc STIGA ST 550 Twin -moottorilla, joka tuottaa vaikuttavan 11,9 kW:n tehon. Moottori on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja varustettu ilmajäähdytyksellä, mikä pitää lämpötilan alhaisena ja pidentää moottorin käyttöikää.

Tuff Torq -vaihteiston neliveto mahdollistaa esteiden ja jyrkkien rinteiden sujuvan ylittämisen, tarjoten erinomaisen nousukyvyn. Poljintoiminen hydrostaattinen voimansiirto mahdollistaa tarkan nopeuden hallinnan ja helpottaa työskentelyä eri maastoissa.

Leikkuulaite

Stiga Park 500 WX:n eteen sijoitettu leikkuulaite tarjoaa leikkurille monia etuja. Se varmistaa, että kuljettajalla on esteetön näkymä leikkuulaitteen eteen, mikä mahdollistaa tarkan työskentelyn reuna-alueilla ja kulmissa. Leikkuulaitteet ovat saatavana eri leveyksillä 95–125 cm, mikä mahdollistaa leikkurin mukauttamisen erikokoisiin nurmialueisiin.

Quick Flip -mekanismi on kehitetty helpottamaan leikkuulaitteen puhdistusta. Mekanismin avulla leikkuulaite voidaan nostaa ja puhdistaa puutarhaletkulla alle 30 sekunnissa, mikä tekee huoltotoimenpiteistä vaivattomia.

Ohjattavuus

Runko-ohjauksella (50:50) varustettu Stiga Park 500 WX on ketterä ja helppo ohjata. Hydraulinen ohjaustehostin varmistaa, että ohjaaminen on vaivatonta ja tarkkaa, jolloin esteiden kiertäminen onnistuu sujuvasti. Tämä lisää leikkurin käyttömahdollisuuksia myös haastavissa ympäristöissä, joissa tarvitaan tarkkaa ohjattavuutta.

Ergonomia ja helppokäyttöisyys

Stiga etuleikkuri on varustettu mukavuusistuimella, joka tarjoaa tukea alaselälle ja vähentää rasitusta pitkien työskentelyjaksojen aikana. Leikkurissa on myös tilava jalkatila, mikä tekee siitä mukavan käyttää eri kokoisille kuljettajille.

Kompakti ohjauspaneeli on sijoitettu kuljettajan käden ulottuville ja sisältää keskeiset hallintalaitteet, kuten sähköisen leikkuukorkeuden säädön. Lisäksi leikkurissa on vakiovarusteena perävaunun vetokoukku, joka lisää sen monipuolisuutta esimerkiksi pienimuotoisessa kuljetustyössä.

Vankka rakenne ja kestävyys

Stiga Park 500 WX on rakennettu kestämään kovaa käyttöä. Sen runko on suunniteltu kestämään vaativia työolosuhteita, ja sen rakenteessa on otettu huomioon käyttäjän tarpeet pitkien työskentelyjaksojen aikana. Tämä neliveto ruohonleikkuri tarjoaa 12 litran polttoainesäiliöllään pitkän käyttöajan ilman jatkuvaa tankkaamista.

Innovatiiviset teknologiat

Stiga on kehittänyt Park 500 WX -etuleikkuriin useita innovatiivisia ominaisuuksia. Quick Flip -teknologian ansiosta leikkuulaite voidaan helposti nostaa ja puhdistaa, ja Multiclip-ominaisuus silppuaa leikkuujätteen takaisin nurmikolle ravinteeksi. Tämä tekee leikkurista ekologisen ja vähentää jätteenkäsittelytarvetta.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA AJOLEIKKURIA?

Tutustu UITTOKALUSTOn mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva ajoleikkuri edulliseen hintaan.