Stiga Tornado 398 M arvostelu ja kokemuksia

Uittokalusto.fi:
3/5

Stiga Tornado 398 M on tehokas ja kestävä ajoleikkuri, joka on suunniteltu helpottamaan puutarhurien työtä ja parantamaan nurmikonhoidon tehokkuutta. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin tämän ruohonleikkurin keskeisiä ominaisuuksia, käyttökokemuksia ja sitä, miksi se on suosittu valinta niin aloittelijoiden kuin kokeneidenkin käyttäjien keskuudessa.

Teho ja moottori

Stiga Tornado 398 M -ajoleikkurissa on 7,1 kW tehoinen 414 cc STIGA-moottori, joka tarjoaa riittävästi voimaa jopa suurten alueiden leikkaamiseen. Moottorin pyörimisnopeus on 2800 rpm, ja polttoainesäiliö on 6 litran kokoinen, mikä mahdollistaa pitkän käyttöajan ilman jatkuvaa tankkaustarvetta.

STIGA-moottorit

Stiga tunnetaan laadukkaista moottoreistaan, jotka ovat tarkkaan suunniteltuja ja testattuja. Moottorien suorituskyky ja vähäiset päästöt tekevät niistä luotettavan valinnan niin harrastelijoille kuin ammattilaisille.

Leikkuujärjestelmä

Stiga Tornado 398 M:ssa on kaksiteräinen 98 cm leikkuulaite, joka on varustettu kahdella tukipyörällä. Leikkuukorkeutta voi säätää seitsemässä eri korkeudessa (25–80 mm), mikä mahdollistaa tarkan leikkuujäljen eri olosuhteissa.

Silppuaminen ja sivullepuhallus

Leikkuri tarjoaa monipuolisen leikkuukokemuksen, sillä sitä voi käyttää sekä sivullepuhaltavana että silppuavana, kun siihen liitetään lisävarusteena saatava Multiclip-tulppa. Tämä ominaisuus tekee Stiga Tornado 398 M:stä monikäyttöisen työkalun eri tarpeisiin.

Voimansiirto ja ohjaus

Ajoleikkurissa on manuaalinen vaihteisto, jossa on 5 vaihdetta eteen ja 1 taakse. Takapyöräveto varmistaa, että leikkuri liikkuu sujuvasti ja pysyy vakaana erilaisilla pinnoilla.

Mekaaninen vaihteisto

Erillisen vaihdevivun ansiosta vaihteiden vaihtaminen on helppoa ja intuitiivista, mikä parantaa käyttökokemusta.

Käyttömukavuus

Leikkurin ohjauspyörä ja istuin ovat Stiga classic -sarjaa, jotka tarjoavat käyttäjälle mukavan ja ergonomisen ajoasennon. Lisäksi säilytyslokero ja mukinpidike lisäävät käyttömukavuutta pitkien työskentelysessioiden aikana.

Lisävarusteet ja tekniset tiedot

Stiga Tornado 398 M:ään on saatavilla useita lisävarusteita, kuten akkulaturi, vetokoukku ja Multiclip-tulppa. Lisäksi pesuliitin helpottaa leikkuulaitteen puhdistusta, ja etupuskuri suojaa leikkuria törmäyksiltä.

Tekninen tietopankki

  • Leikkuuleveys: 98 cm
  • Moottorin teho: 7,1 kW
  • Polttoainesäiliön tilavuus: 6 l
  • Moottorin kierrosnopeus: 2800 rpm

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA AJOLEIKKURIA?

Tutustu UITTOKALUSTOn mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva ajoleikkuri edulliseen hintaan.