Nordscoot Model S9 Plus arvostelu

Nordscoot Model S9 Plus arvostelu
Käytä koodia: teslasuomi ja saat ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille, jotka sisältävät sähköskoottereita tai -pyöriä.
Nordscoot.com:
4.5/5

Nordscoot Model S9 Plus on sähköpotkulauta, joka yhdistää erinomaisen suorituskyvyn ja tyylikkään liikkuvuuden. Tämä sähköpotkulauta on suunniteltu nostamaan ajokokemuksen uudelle tasolle, tarjoten parannettua kantamaa ja ominaisuuksia verrattuna edeltäjäänsä Model S9:ään. Model S9 Plus on varustettu suuremmalla li-ion-akulla, täydellisellä PU-jousituksella, edistyneellä EABS-jarrujärjestelmällä ja paljon muulla – kaikki tämä on pakattu eleganttiin ja kevyen rakenteen omaavaan muotoiluun.

Paranneltu kantama ja ominaisuudet

Nordscoot Model S9 Plus tarjoaa parannellun kantaman ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan niin arkipäivän kuin vapaa-ajan ajoihin. Sähköpotkulaudassa on suurempi 48V 15/18Ah Li-ion-akku, joka mahdollistaa jopa 60-70 km ajomatkan kesäaikaan. Tämä lauta on varustettu tehokkaalla 800W takamoottorilla, joka pystyy tuottamaan maksimissaan 1400W tehoa.

Käytännöllisyys ja mukavuus

Model S9 Plus on suunniteltu käytännöllisyyttä ja mukavuutta silmällä pitäen. Sen nopeasti taittuva tanko ja helposti käytettävä peukalokaasu tekevät siitä erinomaisen valinnan liikkuvalle ihmiselle. Sähköpotkulaudassa on 10-tuumaiset renkaat, jotka tarjoavat paremman pidon, vakauden ja iskunvaimennuksen verrattuna pienempiin renkaisiin. Täydellinen etu- ja takajousitus (PU) takaa pehmeän ja mukavan ajokokemuksen kaikilla tienpinnoilla.

Turvallisuus ja kestävyys

Nordscoot Model S9 Plus kuva 2

Nordscoot Model S9 Plus on varustettu etu- ja takalevyjarruilla sekä EABS-moottorijarrutuksella, jotka varmistavat turvallisen ajokokemuksen ympäri vuoden. Lisäksi laudan runko on valmistettu magnesiumseoksesta, joka on kevyt mutta kestävä materiaali. LED-näyttö, valot ja IPX5-vesitiiviystaso tekevät tästä sähköpotkulaudasta luotettavan kumppanin myös sateisilla keleillä.

Huolto ja varaosat

Nordscoot tarjoaa kattavan huolto- ja varaosatuen, joka takaa mielenrauhan myös takuuajan jälkeen. 12 kuukauden takuu kattaa valmistusvirheet, ja 30 päivän palautusoikeus antaa mahdollisuuden varmistaa tuotteen sopivuuden omaan käyttöön.

Tekniset ominaisuudet

 • Teho: 800W (nimellisteho), 1400W (maksimiteho)
 • Nopeus: 45 km/h (rajoittamaton), 25 km/h (rajoitettu)
 • Akun kapasiteetti: 48V 15/18Ah Li-ion
 • Kantama: 50-80 km
 • Latausaika: 5-7 tuntia
 • Paino: 22-24.5 kg
 • Maksimi painokuorma: 120 kg
 • Renkaat: 10-tuumaiset off-road-renkaat
 • Jousitus: PU-jousitus edessä ja takana
 • Jarrut: Levyjarrut + EABS
 • Vesitiiviystaso: IPX5

Nordscoot yrityksenä

Nordscoot on verkossa toimiva myymälä, joka on keskittynyt luotettaviin sähköisiin kulkuvälineisiin vuodesta 2022 lähtien. Yrityksen missiona on parantaa henkilökohtaista liikkuvuutta tarjoamalla kestäviä sähköajoneuvoja, jotka tarjoavat luotettavan ajokokemuksen vuosiksi eteenpäin. Nordscoot analysoi, valitsee ja parantaa markkinoiden luotettavimmat ajoneuvot, jotka soveltuvat parhaiten nykyisiin olosuhteisiin. Verkkokaupan lisäksi yritys tarjoaa myynnin jälkeisiä palveluita kaikille asiakkailleen varmistaen, että he saavat tarvitsemaansa tukea.

Nordscoot takaa tuotteidensa aitouden ja korkean laadun, noudattaen uusimpia Euroopan säädöksiä luotettavien, kestävien ja turvallisten henkilökohtaisten sähköajoneuvojen myynnissä. Valitse Nordscoot ja koe premium-tuotteet, puolueeton osto-opastus ja erinomainen asiakaspalvelu, jotka tekevät jokapäiväisestä liikkumisesta tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SÄHKÖPOTKULAUTAA?

Tutustu E-wheelsin mahtavaan valikoimaan ja löydä paras sähköpotkulauta itselle edulliseen hintaan.