Nordscoot Model S9 arvostelu ja kokemuksia

Nordscoot Model S9
Käytä koodia: teslasuomi ja saat ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille, jotka sisältävät sähköskoottereita tai -pyöriä.
Nordscoot.com/fi:
5/5

Nordscoot Model S9 sähköpotkulauta tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun päivittäisiin ajotarpeisiin myös haastavimmissakin olosuhteissa. Tämä kokoontaitettava sähköpotkulauta on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja käytännöllisyyttä Suomen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin Model S9:n ominaisuuksia, suorituskykyä ja käyttökokemuksia.

Tehokas suorituskyky

Huippunopeus ja moottori

Model S9 sähköpotkulauta tarjoaa huippunopeudeksi jopa 45 km/h, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin työmatkoille kuin vapaa-ajan ajeluihin. Sen 800W takapyörän moottori takaa terävän kiihtyvyyden ja vakaan suorituskyvyn, jopa vaativimmissakin mäkinousuissa. Tämä tekee Model S9:stä luotettavan kumppanin kaikissa ajo-olosuhteissa.

Toimintasäde ja akku

Suuren 48V 13Ah litiumioniakun ansiosta Model S9:llä voi ajaa kesäaikaan jopa 50 kilometrin matkan yhdellä latauksella. Tämä pitkän toimintasäteen tarjoava akku tekee laudasta ihanteellisen valinnan pidemmillekin matkoille ilman jatkuvaa lataamisen tarvetta. Latausaika on 4-6 tuntia, joten lauta on nopeasti jälleen ajovalmis.

Kompakti ja liikuteltava

Taitettava rakenne ja vesitiiviys

Model S9 sähköpotkulauta on suunniteltu helpottamaan säilytystä ja kuljettamista taitettavan ohjaustankonsa ansiosta. Tämä ominaisuus tekee siitä erittäin käytännöllisen, erityisesti kaupunkilaisille, joilla on rajallinen säilytystila. Lisäksi IPX5-vesitiiviysluokitus varmistaa, että potkulauta kestää vaihtelevia sääolosuhteita, eikä sade keskeytä matkaa.

Kevyt runko ja vakaus

Kevyt, mutta kestävä magnesiumseosrunko tekee Model S9:stä helposti hallittavan kaupungin vilinässä. Vaikka runko on kevyt, se on silti erittäin vakaa, mikä parantaa ajomukavuutta ja turvallisuutta. Tämä yhdistelmä keveyttä ja vakautta tekee potkulaudasta erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Priorisoitu turvallisuus

Jousitettu alusta ja jarrujärjestelmä

Model S9:ssä on täysin jousitettu alusta, mikä takaa pehmeän ajokokemuksen kaikilla tietyypeillä, olipa kyseessä sileä asfaltti tai epätasainen maasto. Takapyörän levyjarru ja etupyörän rumpujarru, yhdistettynä EABS-moottorijarrujärjestelmään, takaavat turvallisen ja luotettavan pysähtymisen myös liukkaammilla alustoilla.

Ajostatistiikka ja mobiilisovellus

Model S9 tarjoaa mahdollisuuden seurata matkasi ajostatistiikkaa leveästä LED-näytöstä ja integroidun MiniRobot-mobiilisovelluksen tarkoista tilastoista. Tämä ominaisuus mahdollistaa ajotietojen tarkkailun ja analysoinnin, mikä parantaa ajokokemusta ja auttaa optimoimaan suorituskykyä.

Ajokokemus ja mukautettavuus

Ajotilat ja nopeusrajoituksen säätö

Model S9 tarjoaa neljä erilaista ajotilaa, jotka mahdollistavat tehonsyötön ja nopeuden mukauttamisen tilanteen mukaan. Tämä tekee ajokokemuksesta monipuolisen ja käyttäjäystävällisen. Lisäksi sähköpotkulaudan nopeus on rajoitettu 25 km/h, mutta rajoittamattoman version ostajille lähetetään erilliset ohjeet rajoituksen poistamiseksi.

10-tuuman renkaat

Model S9 on varustettu 10-tuuman maastorenkailla, jotka tarjoavat paremman pidon, vakauden ja iskunvaimennuksen verrattuna pienempiin renkaisiin. Tämä parantaa ajomukavuutta ja turvallisuutta erityisesti epätasaisilla teillä ja maastossa.

Käyttömukavuus ja ylläpito

Taitettava ohjaustanko

Taitettava ohjaustanko on yksi Model S9:n merkittävimmistä ominaisuuksista, sillä se mahdollistaa helpon säilytyksen ja kuljettamisen. Tämä tekee laudasta erinomaisen valinnan kaupunkilaisille, jotka tarvitsevat kompaktin ja helposti mukana kuljetettavan ajoneuvon.

Huolto ja kestävyys

Model S9 on suunniteltu kestämään pitkään ja vaatimaan mahdollisimman vähän huoltoa. Vesitiiviysluokitus IPX5 ja kestävä magnesiumseosrunko tekevät potkulaudasta luotettavan valinnan Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Lisäksi akku on suunniteltu kestämään useita lataussyklejä, mikä pidentää laitteen käyttöikää.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SÄHKÖPOTKULAUTAA?

Tutustu E-wheelsin mahtavaan valikoimaan ja löydä paras sähköpotkulauta itselle edulliseen hintaan.