Mercedes-Benz EQE

Päivitetty: 31.1.2023

Mercedes EQE

Mercedes EQE on sähköinen luksusauto, joka tarjoaa huipputason ajomukavuuden ja teknologian. Se on suunniteltu tarjoamaan puhdasta ja hiljaista ajoa ilman päästöjä. Autossa on korkea suorituskyky ja avarat tilat, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat mukavuutta ja teknologian uusimpia innovaatioita.

Mercedes EQE:n ominaisuudet

  1. Sähköinen ajoneuvoteknologia, joka tarjoaa hiljaisen ja tasaisen ajon.
  2. Korkea suorituskyky sähkömoottorilla ja tehokkaalla akulla.
  3. Avarat tilat ja mukavat istuimet.
  4. Monipuoliset älykkäät järjestelmät, kuten pilvipohjainen navigointi ja älykkäät sisätilavalvonta.
  5. Langaton lataus ja tarvittaessa myös perinteinen verkkojohto.
  6. Erittäin tehokas ilmanvaihtojärjestelmä ja aktiivinen ilmanpuhdistus.
  7. Avaimeton käynnistys ja lukitus.
  8. Nelikanavainen äänentoistojärjestelmä ja erittäin tehokas kaiutinjärjestelmä.
  9. Huippuluokan turvallisuusjärjestelmät, kuten automaattinen hätäjarrutus ja ajovakauden hallinta.
  10. Integroitu internet-yhteys ja älykkäät sosiaaliset verkostot.

Suorituskyky ja taloudellisuus

Mercedes EQE tarjoaa erittäin tehokkaan suorituskyvyn sähkömoottorilla ja tehokkaalla akulla. Autossa on enintään 286 hevosvoimaa tehoa ja enintään 443 Nm vääntömomenttia, mikä takaa nopean ja sujuvan ajon. Auton suorituskykyä voidaan parantaa mukautettavilla ajoasetuksilla, joita voidaan säätää henkilökohtaisiin tarpeisiin. EQE:n akku on erittäin tehokas ja tarjoaa jopa 446 km toimintamatkan yhdellä latauksella (WLTP-standardin mukaan). Auton suorituskyky on huippuluokkaa ja se tarjoaa ajettavuuden ja mukavuuden, jota ei ole ennen nähty sähköisissä ajoneuvoissa.

Ajoneuvon lataus

Mercedes EQE tarjoaa useita latausmahdollisuuksia, joista voit valita mieleisesi. Voit ladata auton joko langattomasti tai perinteisesti verkkojohdolla. Langattomassa latausjärjestelmässä on käytössä induktiolataus, jossa akku latautuu lattian alla olevan induktiosäteen avulla. Verkkojohtojärjestelmässä akku voidaan ladata tavallisessa pistorasiassa tai nopeammassa latausasemassa. Latausaika riippuu valitusta latausmahdollisuudesta ja akkuvarauksen tasosta, mutta yleisesti ottaen latausaika on nopea ja tehokas. Autossa on myös sisäinen latausjärjestelmä, joka mahdollistaa lataamisen matkan aikana. EQE on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa erilaisia latausmahdollisuuksia, joista voit valita mieleisesi.

Ajoneuvosuunnittelu

Mercedes EQE:n sisätilat ovat avarat ja mukavat, ja ne on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoinen ajomukavuus. Autossa on erittäin laadukkaat ja mukavat istuimet, joissa on säädettävät tukirakenteet ja lämmitysominaisuudet. Auton sisätilojen design on moderni ja tekninen, ja se yhdistää erittäin mukavat ja avarat tilat tehokkaaseen teknologiaan. Autossa on laaja ja intuitiivinen infotainment-järjestelmä, jossa on käytössä pilvipohjainen navigointi ja älykkäät sisätilavalvonta. Näyttöjärjestelmä on suuri ja selkeä, ja se tarjoaa helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän. EQE:n sisätilojen design on yhdistelmä laadukkaita materiaaleja, modernia teknologiaa ja mukavuutta, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän ajettavan.

Tutustu täältä muihin Mercedesin sähköautoihin.

Jaa tämä artikkeli:

Suosittuja artikkeleita:​

Sisällysluettelo

Zmartan sähkövertailu
Zmarta Sähkön tarkoituksena on auttaa suomalaisia vertailemaan sähkösopimuksia, jotta he voivat löytää itselleen parhaan sähkösopimuksen ja saada samalla selvää säästöä.

Tesla varusteet edullisesti​

Käyttämällä tätä koodia saat 5% pois: teslasuomi​