Täyssähköinen Mercedes maasturi EQA

Päivitetty: 29.1.2023

Mercedes EQA

Mercedes EQA on sähköinen kompakti crossover, joka tarjoaa yhdistelmän urheilullista suorituskykyä ja ympäristöystävällisyyttä. Se on varustettu korkeatehoisella sähkömoottorilla, joka tarjoaa hiljaista ja tasaista ajokokemusta. Autossa on myös monia älykkäitä teknisiä ominaisuuksia, kuten langaton lataus ja älykkäät ajo-ominaisuudet, jotka auttavat säästämään energiaa. EQA on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia urheilullisesta ajokokemuksesta ilman ympäristökuormitusta.

Mercedes EQA:n ominaisuudet

  • Sähköinen ajo, ilman päästöjä.
  • Hyvä ajomatka sähköisellä ajolla, jopa 486 km WLTP-mittauksella.
  • Nopea latausmahdollisuus, jopa 100 kW:n latausnopeudella.
  • Monipuoliset latausmahdollisuudet, kuten latausasemat ja kotilataus.
  • Erittäin tehokas ja sporttinen ajo-ominaisuus.
  • Älykäs ja monipuolinen navigointijärjestelmä.
  • Laadukkaat ja mukavat istuimet.
  • Monipuoliset tekniset innovaatiot, kuten älykkäät ajovalot ja säädettävä ohjauspyörä.
  • Tyylikäs ja moderni sisustus.
  • Aerodynaaminen muotoilu ja LED-valot, jotka lisäävät auton näyttävyyttä.

Suorituskyky ja taloudellisuus

Mercedes EQA tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn sähkömoottorinsa ansiosta. Autossa on 100 kW:n (136 hv) teho ja 260 Nm:n vääntömomentti, mikä takaa nopean ja sujuvan kiihtyvyyden. Auton huippunopeus on 160 km/h. EQA:n akku on kapasiteetiltaan 66.5 kWh, joka tarjoaa jopa 486 km:n toimintamatkan WLTP-testissä. Auton latausaika on nopea, ja se voidaan ladata jopa 100 kW:n latausasemilla vain 40 minuutissa 80%:n lataukseen. EQA:n ajo-ominaisuudet on suunniteltu tarjoamaan tasainen ja miellyttävä ajokokemus, ja se sisältää myös älykkäitä ajotilavalintoja, jotka auttavat säästämään energiaa. Lisäksi autossa on monia teknisiä innovaatioita, kuten langaton lataus ja älykkäät navigointijärjestelmät, jotka tekevät ajamisesta entistä helpompaa ja miellyttävämpää.

Ajoneuvon lataus

Mercedes EQA on varustettu erittäin tehokkaalla sähkömoottorilla, joka tarjoaa hiljaista ja tasaista ajokokemusta. Auton akku on kapasiteetiltaan 66.5 kWh, joka tarjoaa jopa 486 km:n toimintamatkan WLTP-testissä. Latausaika on nopea ja auton voi ladata jopa 100 kW:n latausasemilla vain 40 minuutissa 80%:n lataukseen. EQA tukee myös AC-latausta sekä DC-latausta, joka voi ladata akkuja jopa 50 minuutissa 80%:iin.

Autossa on myös useita älykkäitä latausominaisuuksia, kuten langaton lataus ja älykkäät latausasetukset. Langattomalla latauksella voit ladata EQA:n käyttämällä induktiivista latausasemaa ilman erillistä latauskaapelia. Älykkäät latausasetukset mahdollistavat latausajan ja -paikan valinnan, jotta voit valita ajankohdan, jolloin lataus on halvinta tai käytettävissä.

Mercedes EQA tarjoaa myös useita älykkäitä navigointijärjestelmiä, jotka auttavat löytämään lähimmät latausasemat ja optimoimaan ajo- ja latausreitit. Lisäksi autossa on integroitu lataussovellus, jonka avulla voit hallinnoida latausta ja seurata akkujen tilaa missä tahansa. Nämä älykkäät latausominaisuudet tekevät Mercedes EQA:sta erittäin helppokäyttöisen ja joustavan sähköauton, joka soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat nauttia urheilullisesta ajokokemuksesta ilman ympäristökuormitusta.

Ajoneuvosuunnittelu

Mercedes EQA:n sisustus on erittäin tyylikäs ja moderni, ja se on suunniteltu tarjoamaan mukavan ja miellyttävän ajokokemuksen. Auton sisustus on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja se on varustettu monilla teknisillä innovaatioilla, jotka tekevät ajamisesta entistä helpompaa ja miellyttävämpää.

Auton ohjaamo on suunniteltu ergonomisesti ja se tarjoaa erinomaisen näkyvyyden kaikille suuntiin. Auton istuimet ovat mukavat ja niissä on hyvä tukevuus. Autossa on myös monia säädettäviä ominaisuuksia, kuten säädettävä ohjauspyörä, joka tekee ajamisesta entistä mukavampaa. Auton kojelauta on varustettu älykkäällä näytöllä, joka tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot ajon aikana.

Mercedes EQA:n ulkonäkö on sporttinen ja urheilullinen. Auton aerodynaaminen muotoilu ja LED-valot lisäävät auton näyttävyyttä ja tekevät siitä erottuvan muiden sähköautojen joukossa. Auton keulassa on Mercedes-Benzin tunnusomaiset LED-valot, jotka luovat hienostuneen ja tunnistettavan ilmeen. Autossa on myös erittäin hyvät ajovalot, jotka tarjoavat erinomaisen näkyvyyden myös hämärässä.

Yhteenvetona voi sanoa, että Mercedes EQA tarjoaa erittäin tyylikkään ja modernin sisustuksen sekä sporttisen ja urheilullisen ulkonäön. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia mukavasta ja teknisesti edistyneestä ajokokemuksesta ilman ympäristökuormitusta.

Tutustu täältä muihin Mercedesin sähköautoihin.

Jaa tämä artikkeli:

Suosittuja artikkeleita:​

Sisällysluettelo

Zmartan sähkövertailu
Zmarta Sähkön tarkoituksena on auttaa suomalaisia vertailemaan sähkösopimuksia, jotta he voivat löytää itselleen parhaan sähkösopimuksen ja saada samalla selvää säästöä.

Tesla varusteet edullisesti​

Käyttämällä tätä koodia saat 5% pois: teslasuomi​