Mercedes EQB

Päivitetty: 29.1.2023

Mercedes EQB

Mercedes EQB on sähköinen tila-auto, joka tarjoaa yhdistelmän tilavaa sisätilaa ja tehokasta ajettavuutta. Se on suunniteltu tarjoamaan hiljaista ja saastuttomat matkantekoa. EQB on varustettu uusimmilla sähköteknologioilla, kuten nopealla latausmahdollisuudella ja tehokkaalla akulla, joka tarjoaa pitkän toimintamatkan. Se tarjoaa myös mukavuutta ja turvallisuutta, kuten adaptiivista vakionopeudensäädintä, ilma-alustan ja monia muita premium-ominaisuuksia. EQB on täydellinen valinta niille, jotka etsivät ympäristöystävällistä ja mukavaa ajokokemusta.

Mercedes EQB:n ominaisuudet

  • Tehokas sähkömoottori ja nopea latausmahdollisuus.
  • Tilava sisätilojen ja tavaratilan suunnittelu.
  • Laaja valikoima premium-luokan mukavuus- ja turvallisuusominaisuuksia.
  • Täysin digitaalinen mittaristo ja infotainment-järjestelmä.
  • -Tilava ja mukava matkanteko jopa 7 matkustajalle.
  • Sporttinen ja aerodynaaminen ulkoasu.
  • Alhainen ilmanvastus ja tehokas ajettavuus.
  • Jälkilataamismahdollisuus ja pitkä toimintamatka.
  • Laaja valikoima apuvälineitä ja järjestelmiä ajomukavuuden parantamiseksi.
  • Ympäristöystävällinen ja huoltovapaa ajokokemus.

Suorituskyky ja taloudellisuus

Mercedes EQB:lla on tehokas sähkömoottori, joka tarjoaa hiljaista ja jouhevaa ajettavuutta. Se on varustettu 107 kilowattitunnin (kWh) akulla, joka tarjoaa jopa 300 km:n toimintamatkan yhdellä latauksella WLTP-mittausten mukaan. EQB tarjoaa myös nopean latausmahdollisuuden, joka mahdollistaa akkujen lataamisen 80%:iin alle 40 minuutissa 100 kilowattitunnin latausasemilla. EQB:n suorituskyky on tasapainossa sen ympäristöystävällisyyden kanssa, ja se tarjoaa erinomaisen ajettavuuden ja matkantekomukavuuden.

Ajoneuvon lataus

Mercedes EQB tarjoaa nopean ja tehokkaan latausmahdollisuuden. Se tukee sekä AC- ja DC-latausta, ja voit ladata sen joko kotona tai julkisilla latausasemilla. AC-lataus tapahtuu 11 kilowattitunnin laturilla, ja DC-lataus tapahtuu jopa 100 kilowattitunnin latausnopeudella. EQB:n akku voidaan ladata 80%:iin alle 40 minuutissa 100 kilowattitunnin latausasemilla. EQB tarjoaa myös mahdollisuuden jälkilataamiseen, joka mahdollistaa akun lataamisen esimerkiksi töiden aikana tai yöllä, jotta ajoneuvosi on valmis seuraavaa ajokertaa varten. EQB:n latausmahdollisuudet ovat erinomaiset niille, jotka haluavat nauttia sähköauton ajamisesta ilman huolta akun varaustasosta.

Ajoneuvosuunnittelu

Mercedes EQB:n sisätilat tarjoavat tilavaa ja mukavaa ajomatkantekoa. Se tarjoaa tilaa jopa 7 matkustajalle ja runsaasti tavaratilaa. EQB:n sisätilat on suunniteltu premium-luokan mukavuuden ja tyylikkään ilmeen tarjoamiseksi. Se tarjoaa mukavia istuimia, täysin digitaalisen mittariston ja korkealaatuiset materiaalit, kuten nahka ja alumiinivahvisteiset elementit. EQB:n sisätilat ovat myös valaistu LED-valoilla, jotka lisäävät matkantekohetken miellyttävyyttä. EQB:n ulkoinen suunnittelu on sporttinen ja aerodynaaminen, ja se tarjoaa erittäin alhaisen ilmanvastuksen ja tehokkaan ajettavuuden. EQB:n suunnittelu yhdistää teknologian, mukavuuden ja tyylikkään ilmeen, ja se on erinomainen valinta niille, jotka etsivät premium-luokan sähköautoa.

Tutustu täältä muihin Mercedesin sähköautoihin.

Jaa tämä artikkeli:

Suosittuja artikkeleita:​

Sisällysluettelo

Zmartan sähkövertailu
Zmarta Sähkön tarkoituksena on auttaa suomalaisia vertailemaan sähkösopimuksia, jotta he voivat löytää itselleen parhaan sähkösopimuksen ja saada samalla selvää säästöä.

Tesla varusteet edullisesti​

Käyttämällä tätä koodia saat 5% pois: teslasuomi​