Mercedes EQC

Päivitetty: 30.1.2023

Mercedes EQC

Mercedes EQC on sähköinen luksus-SUV, joka tarjoaa ympäristöystävällisen ajotavan ja huippuluokan mukavuuden. Se on varustettu tehokkaalla sähkömoottorilla ja akkulla, jotka tarjoavat hiljaisen ja suoran ajotavan. EQC:ssa on myös laaja valikoima teknologisia ominaisuuksia, kuten älykäs navigoinnin ja viihdyttävän järjestelmän, jotka tekevät matkanteosta miellyttävää ja helposti hallittavaa.

Mercedes EQC:n ominaisuudet

  • Sähkömoottori, joka tarjoaa 408 hevosvoimaa ja 765 Nm vääntömomenttia.
  • Akku, joka tarjoaa jopa 450 km ajomatkan yhdellä latauksella.
  • Nopea ja tehokas lataus, joka voidaan tehdä verkon kautta tai julkisilla latauspisteillä.
  • Intuitiivinen ja tehokas ohjausjärjestelmä.
  • Älykäs viihdejärjestelmä ja navigointi.
  • LED-valot ja parkkijärjestelmä.
  • Adaptive cruise control ja collision warning.
  • Tilavat ja mukavat sisätilat.
  • Tyylikäs ja hienostunut ulkonäkö.
  • Huippuluokan turvallisuusominaisuudet, kuten airbags ja stability control.

Suorituskyky ja taloudellisuus

Mercedes EQC on tehokas ja nopea ajettava, ja se tarjoaa hiljaisen ja suoran ajotavan. Sähkömoottorin teho on 408 hevosvoimaa ja vääntömomentti 765 Nm. EQC pystyy ajamaan 0-100 km/h alle 5 sekunnissa. Akku tarjoaa jopa 450 km ajomatkan yhdellä latauksella (WLTP-standardin mukaan), ja se voidaan ladata joko verkon kautta tai julkisilla latauspisteillä. EQC on varustettu monilla teknologisilla ominaisuuksilla, jotka parantavat ajokokemusta ja tekevät matkanteosta mukavaa ja helposti hallittavaa. Se on myös erittäin turvallinen, ja se tarjoaa huippuluokan turvallisuusominaisuuksia, kuten adaptive cruise control ja collision warning. Yhteensä Mercedes EQC on erittäin tehokas ja mukava ajettava sähköauto, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja mukavuutta.

Ajoneuvon lataus

Mercedes EQC voidaan ladata joko verkon kautta tai julkisilla latauspisteillä. Verkon kautta lataaminen on nopein tapa ladata akku, ja se voidaan tehdä käyttämällä joko Wallbox-latausasemaa tai julkista latausasemaa. Wallbox-latausasemassa akun latauksen kesto riippuu jännitteestä ja virtalähteestä, mutta yleensä se vie noin 8-10 tuntia. Julkisilla latauspisteillä akun latauksen kesto riippuu latausnopeudesta, ja yleensä se vie noin 45 minuuttia 80% ladattavaksi. EQC:ssa on myös erilaisia latausominaisuuksia, kuten etäohjaus ja latauksen aikataulutus, jotka helpottavat akun hallintaa ja tekevät lataamisesta entistä helpompaa. Yhteensä Mercedes EQC tarjoaa erittäin joustavat ja tehokkaat latausominaisuudet, jotka mahdollistavat nopean ja helpon lataamisen missä tahansa.

Ajoneuvosuunnittelu

Mercedes EQC:n sisätilat ovat tilavia ja mukavia, ja ne tarjoavat luksusluokan mukavuutta ja korkean varustelutason. Matkustamo on hienostunut ja moderni, ja se on varustettu uusimmilla teknologisilla ominaisuuksilla, kuten älykäs viihdejärjestelmä ja navigointi. Ohjaamo on intuitiivinen ja tehokas, ja se tarjoaa helppokäyttöisen ja luotettavan ohjausjärjestelmän. EQC:ssä on myös erittäin laaja valikoima erikoisuuksia, kuten LED-valot ja älykäs parkkijärjestelmä, jotka tekevät matkanteosta entistä helpompaa ja mukavampaa. Ulkonäkö on tyylikäs ja hienostunut, ja se erottuu joukosta omaperäisellä ja moderneilla linjoillaan. Yhteensä Mercedes EQC tarjoaa erittäin laadukkaan ja mukavan sisätilan, joka on varustettu tehokkailla ja mukavilla ominaisuuksilla.

Tutustu täältä muihin Mercedesin sähköautoihin.

Jaa tämä artikkeli:

Suosittuja artikkeleita:​

Sisällysluettelo

Zmartan sähkövertailu
Zmarta Sähkön tarkoituksena on auttaa suomalaisia vertailemaan sähkösopimuksia, jotta he voivat löytää itselleen parhaan sähkösopimuksen ja saada samalla selvää säästöä.

Tesla varusteet edullisesti​

Käyttämällä tätä koodia saat 5% pois: teslasuomi​